בקשר ל אנוואקום ?

discovery

New member
בקשר ל אנוואקום ?

לפני שאני קונה רציתי להיות בטוח שזה באמת משפר את הקליטה כי חבר שלי עוסק בזה והוא שאל מישהו שמבין טוב בזה על האנוואקום והתשובה היתה שלילית ועבודה בעיניים למי שהתקין את זה וראה שיפור ניכר שיגיד פה לפני שאני מחר קונה אחד תודה

דר שלמה

New member
קח בחשבון, שזה תלוי גם בסוג הצלחת

יש סוגי צלחות שרואים שיפור, ויש סוגים בהם כמעט לא, ולפעמים בכלל לא, רואים שיפור. צריך לנסות כמה סוגים של עייניות כדי להתאים את השידוך האידיאלי. קראתי מאמר על נסוי כזה, בו עיינית זינוול, שדי מושמצת פה, קיבלה את הדירוג הגבוה ביותר מכל העייניות, כאשר הורכבה על צלחת מסוג מסויים. כאשר אני ניסיתי, עיינית א' בקושי פתחה ערוץ חלש עם צלחת 1, עיינית ב' פתחה בלי בעיות, והמצב התהפך כאשר עברתי לצלחת אחרת. בנוסף יש שוני בין עיינית לעיינית מאותה תוצרת.

bennykoo2003

New member
אינואקום

1. החלפתי זינוול באינוואקום בצלחת 1.8 מטר ואין מה להשוות "אור ותמונה בעיניים" - פותח את כל התחנות ב-30W 2. כבר כתבתי קודם - גם תאורטית זה משפר ומביא לביצועים בצלחת 1.8 מטר למשל לביצועים שהיית מקבל עם צלחת 2.4 מטר ו-LNB של 0.7 ד"ב 3. למי שזה לא עובד לדעתי הוא לא התקין וכוון כשורה. בני

תומר

Member
השיפור בעיקר ביורובירד ובהיספהסאט

באסטרא 1 זה לא ישפר קליטה של תדרים שקוטר הצלחת המומלץ 2.40 בעיקרון זה לא מגדיל את קוטר הצלחת אלא משפר קליטה בתדרים חלשים יחסית בתדרים שהקוטר המומלץ 2.10 בהיספהסאט יש שיפור בקליטה ואותו דבר ביורובירד בתדרים שהקוטר המומלץ 2.00 עד 3.20 מטר

למעלה