בקשר לתת מודע..

llllllllll

New member
בקשר לתת מודע.. ../images/Emo53.gif

שאלה: לתת מודע באמת יש גישה לכל אינפורמציה שנכנסת לך לראש? כלומר, האם אפשר למצוא בתת מודע כל דבר שראית/שמעת/הרחת/הרגשת/טעמת וכו´, או שהתת מודע הוא רק מאגר "גדול יותר" מהמודע, ויכול להכיל רק כמות מסוימת של מידע.. כלומר, האם יש גבול לאינפורמציה שבו, או שלא? כי אם אין גבול, אז תחת היפנוזה (או חלום צלול, כמובן), תוכל להשיג מידע על דברים שקרו לך כשהיית תינוק, או למשל תוך כדי חלום צלול תוכל לראות סרט ישן ונוסטלגי שראית לפני 30 שנה וכיו"ב.. אם למישהו יש מושג בקשר לשאלה שניסחתי בשלוש צורות שונות, אז שיעזור לי בבקשה.. תודה. נ.ב. תאמינו לי, יש לי סיבה טובה לשאול.

חלמן

New member
ספר לנו מה הסיבה ואז נעזור

סתם.. אין לי מושג. זה באמת שאלה מענינת.. אז תעזרו לבן אדם!!! עם הכינוי הכי יפה פחחחחח

korinalir

New member
הממ באמת שאלה מעניינת..

אני לא יכולה להיות בטוחה אבל אני רק אגיד שבחלומות צלולים רבים באמת גיליתי על עצמי משהו שלא זכרתי או כי הוא מהילדות המוקדמת מאוד או פשוט כי הדחקתי אותו גיליתי מלא דברים על עצמי שעזרו לי להתפתח ובכלל מאז שאני עוסקת החלומות צלולים אני אדם יותר שלם (כן כן נשמע כמו פסיכולוגיה בגרוש אבל באמת יש לזה ערך תרפי מאוד
) בכל מקרה אני חושבת שהתת מודע מכיל את מה שאנחנו אפילו שאנחנו לא תמיד בעצם כמעט אף פעם לא מבינים את עצמינו וזה גם מה שמונע מאיתנו להבין אחרים. שמעתי גם דעה פעם שאמרה שתת מודע באמת מכיל הכל ויש גם תתמודע קולקטיבי שבעתיד שהאדם יתפתח נוכל כולנו להיות מחוברים במחשבתינו (אם מישהו כאן מכיר ו\או תומך בדעה הזאת אשמח אם יסביר אותה היא באמת מאוד מעניינת) אני אישית לא בטוחה שהיא נכונה אבל זאת אפשרות...ויש עוד הרבה:) שלך קורין

שריר

New member
אוקי תת מודע-מודע

אהההם לא הבנתי מה שכתבת על מחוברים למחשבותינו אבל בקשר לשאר אתה יכול למצוא כל זיכרון שקרה לך ועוד הרבה יותר מזה התת מודע אין לי הגדרה ממש אבל כל מה שקורה לך נכנס לתוכו גם אתה מכניס הרבה דברים שאתה אפילו לא יודע שאתה מכניס

shabaz

New member
שריר צודק...למעם האמת הוא

גרם לי להתחיל לחקור על התת מודע... את יכולה לקבל המון מידע...שאת מקבלת מהחלק המודע וגם שנכנס ישר למודע... כל אינפורמציה שקיבלת בחיים שלך נמצא בתת מודע... זה פשוט..אבל השיטה היא לדעת איך להגיע לאינפורמציה הזאת...

Variety

New member
תגובה

היי llllllllll. שאלתך מאוד מעניינת - אני חושב על זה המון על השאלה הזאת ורצה בחלום צלול לגלות את התשובה. אם זה נכון, זה אחד היתרונות הגדולים ביותר בחלימה צלולה - גישה לזכרון. אני אישית מאמין - שהתת מודע הוא מאגר אינסופי - וכל אינפורמציה הכי קטנה - גם אם זה צלצול פעמון כצליל רקע כשהיית בן שנה ושלושה חודשים כששמעת כשעברת ליד דוכן ארטיקים. אם זה נכון, הפוטנציאל אדיר, מי שיחשוב יבין באמת. רק חבל שאני לא מספיק מאומן בחלימה צלולה. אבל זה אחד הדברים העיקריים שאני רוצה לבדוק. חלומות פז,
Variety-

חלמן

New member
שאלונת..

יש כזה חלק במוח , או איפה שהוא בראש שקוראים לו תת מודע? (יאנו כזה איזור?) ומה זה אומר תת מודע? יאנו משהו שאתה לא יודע? הסבר------ ...:::: PLESE ::::.... אני לא יודע אנגלית... אז תעזרו... ועוד לא הגעתי לחלום צלול!!!1 WHAT THE FUCCK!!! כמה זמן!

Cheetah

New member
הגדרה קצרה,

שכתבתי כבר פעם, בכלל היה פעם כבר דיון על התת מודע, אז הינה: התת מודע זה החלק במוח שלנו שאנחנו משתמשים בו, בכדי לבצע את כל אלפי הדברים שאנחנו לא חושבים עליהם. לדוגמא: דופק, תפעול קיבה, תיאום בין התת מודע למודע(קצת מוזר), פעולות אינסטנקטיביות(מיצמוץ, בליעת רוק...), פעולות נלמדות שנעשות באופן אוטמאטי...

llllllllll

New member
וואי!

לא ידעתי שאני יגרום לכזה שרשור ארוך, אני גאה בי! (
טוב, תודה לכם, החלטתי לחקור בנושא, אני ימצא לי איזה ספר.. למי שמעוניין אני יחזור אם כל התשובות בקשר לתת מודע. (לא שאני דתי
).. ביי.

למעלה