בקשר לתקליט האחרון

חמודה25

New member
בקשר לתקליט האחרון

אני מחפשת את שמות השירים של האלבום החדש שלהן. אם מישהו יכול לכתוב לי אותם אשמח מאוד. ההודעה מיועדת גם לבנות שבפורום ומטעמי נוחות נכתבה בלשון זכר. אגב, אם יש המלצות לשירים הכייייי יפים ורומנטים של הלהקה אשמח לקבל המלצות......בסגנון של " להבה ניצחית".. :) תודה מראש.

west girl1

New member
הינה כל השמות של השירים מהדיסק

It´s OK! Love Won´t Wait Tide Is High (Get The Feeling) Love Doesn´t Hurt Have To Hurt Walking On The Water Feels So Good The Moment You Leave Me Softer The Touch The Way That You Are Last Goodbye Baby Don´t You Hurt Me So Hot Maybe I´m Right No One Loves You (Like I Love You)

חתולית1

New member
אם תקני את האלבום

לא יקרה לך כלום. ואם באמת את אוהבת אותן(אחרת לא הייתי רוצה להוריד שירים שלהן) אז הן היו מרוויחות ובצדק מגיע להן וכך גם היית מונעת סיכון של זריקת הלהקה מחברת התקליטים שלהן למרות שאין חשש כזה באופק. נקודה למחשבה.

../images/Emo14.gif+../images/Emo23.gifאני הכי אוהבת את

"וו(ל)קינג און דה וואטר" מהדיסק החדש...לדעתי החידוש שהן ביצעו לשיר של עצמן-הוול אגאין-ממש לא יפה! אני לואוהבת את ג´ני אבל הפורום הזה גם עליה אז עדיף שאני אשתוק.. תגידו, בדיסק הקודם, רייט נאו, זו קרי שרה שם? מהדיסק ההוא אני אוהבת את "גט ריל" ואת "רייט נאו" וכמובן, את "הוול אגאין" גאונות..זה מה שיש לי להגיד בנושא..

למעלה