בקשר לתקלות

ר2ידוש

New member
בקשר לתקלות

היי שמעו לאחותי יש גם להקה(מתחילה) והיה לה בערך 500-1000 מעריצים וכל פעם שהיא עשתה הופעה ירדו לה כל המעריצים למרות שיש לה איזה 60 שעות חזרה והיא מוציאה סינ גלים,רינגטונים וקליפים למה זה קורה?בבקשה תסדרו את זה... שם הלהקה זה וינקס אני לא יודע את המספר... בבקשה סדרו את זה כי זה מבאס אותה היא משקיעה כל כך הרבה ולא מקבלת כלום!

../images/Emo207.gif תקליטי זהב/פלטינה

139282 מעריצים דורשים תקליטי פליטנה/זהב/פלטינה כפולה ללהקה ההו-כה-מוכשרת-נסגדת-100ממת-ומושית cock&roll|xsda| יש אפילו שוחד של 835488 ש"ח
לנו לא מגיע?
ועכשיו, ברצינות. המדדים שלי לא מספיקים לשום הישג? יש לי כבר 6 אלבומים, מותכם 98% מהשירים הם באיכות גבוהה. הלקה פועלת כבר כמעט חודש, ומאוד חושקת באיזה כתובת מחממת לב כזאת בעמודה של "הישגי הלהקה". יש מצב לאיזה תקליט זהב קטן? משהו??
עוד כמה עלי להשקיע? יש מינימום של אלבומים/הופעות/מעריצים/כסף? תודה מראש לעונים

ה ב ו ב ה

New member
תלוי כמה מעריצים יש לך

ולא כמה אלבומים יש לך. בנוסף, חכי שההכנסות ייגמרו מאלבום מסויים איזה יום-יומיים, ותבדקי אם קיבלת זהב או פלטינה. בהצלחה

את רוצה להגיד לי

ש139 אלף מעריצים זה לא מספיק
אז כמה [בערך] אני כן צריכה? ועד עכשיו לא קיבלתי שום כלום, גם לא על האלבום האחרון.

*תיקון* לעזעזל עם התגובה מהירה ><'

139282 מעריצים דורשים תקליטי פליטנה/זהב/פלטינה כפולה ללהקה ההו-כה-מוכשרת-נסגדת-100ממת-ומושית coke&roll
יש אפילו שוחד של 835488 ש"ח.
לנו לא מגיע?
ועכשיו, ברצינות. המדדים שלי לא מספיקים לשום הישג? יש לי כבר 6 אלבומים, מותכם 98% מהשירים הם באיכות גבוהה. הלקה פועלת כבר כמעט חודש, ומאוד חושקת באיזה כתובת מחממת לב כזאת בעמודה של "הישגי הלהקה". יש מצב לאיזה תקליט זהב קטן? משהו??
עוד כמה עלי להשקיע? יש מינימום של אלבומים/הופעות/מעריצים/כסף? תודה מראש לעונים

למעלה