בקשר לתפקיד שלי..

L i R o N u S h

New member
בקשר לתפקיד שלי..

קיבלתי תפקיד חיילת ימ"ל בהסמכת משרד הביטחון.. מישהו יכול לפרט קצת על התפקיד..? יש אפשרות לשרת בירושלים? (קל"ב)

varui

New member
זה יכול

להיות בכל מקום אבל תהייה שייכת יחידה מיחוץ לצבא

ISpy

New member
יחידה מחוץ לסד"כ

התנאים משתנים בין היחידות השונות מסוג זה.הכוונה ליחידות של גופים שונים אשר בהם אישרה הממשלה הצבת חיילים.

crimson17

New member
גם אני בימל

אל תתני לשם ימל לחשוב שהגעת למקום שלא קשור לצבא לגמרי...את עדיין במדים ואת עדיין חיילת והשביזות והכל בהתאם :) ימלים זה יחידות פתוחות ואת תשרתי במשרדים של משרד הביטחון בירושלים...בהצלחה

Amazing18

New member
חחח בדיוק!

ימ"ל היא אמנם יחידה מחוץ לצבא, אבל תכלס כל הקקי של צה"ל חל עליך. הענייין היחיד פה שזה מחוץ ךצבא היא ה"מפקדים" שלך. יהיו לך ממונים ולא מפקדים - זאת אומרת בוסים.. ממש כמו עבודה. הם יהיו על אזרחי ואת תהיי על מדים. יהיו לך שמירות ומטבחים וכאלה, שלא תחשבי שלא... פשוט היחסים יהיו הרבה יותר כייפים מאשר עם מפקד חרמן. אממ כעיקרון זה קל"ב אבל אני מכירה כבר 3 בנות שביחידה שלי שהן גרות בי-ם ומשרתות בקריה. אז זה דיי תלוי בהקצאות ובתקנים שיש לחיילות....

Amazing18

New member
../images/Emo45.gif

רשמי הודעה כה ארוכה ושוב תפוז לא אוהב אותי אז אני אקצר ואומר שאת צודקת. אפילו כשאנחנו במדים אנחנו עושות להם את זה, או שפשוט המילה "צבא" מעמידה אוטומטית.

Amazing18

New member
אגב לירון..

ראיתי את המסר שלך [את שלחת נכון?] ושלחתי לך הודעה בICQ אם אני לא טועה... ולא ענית.

למעלה