בקשר לתכנית האחרונה...

john cena13

New member
בקשר לתכנית האחרונה...

סליחה , פיספתי את התכנית האחרונה = מי זכה ? אני מקווה שדפנה דקל , כי עשתה חיקוי משגע ... או אילנית או דפנה דקל .. שלחו תגובה בבקשה !!

yafit74

New member
תגובה מיפית שמע(דפנה דקל) ../images/Emo24.gif

היי..כאן יפית שמע(דפנה דקל) רציתי להודות לך מאד על הפירגון והמחמאה... אתה ממש מתוק... שתהיה לך שנה מתוקה כמוך... ולשאלתך- אילנית זכתה מקום ראשון ודפנה דקל(אני) במקום השני בהפרש די צמוד בניקוד אבל עם המון פירגון ברחוב...
מקווה שעניתי לשאלתך... ושוב תודה על התמיכה... נ.ב. השידור החוזר לתוכנית שלנו יהיה בערוץ 24 ביום רביעי הקרוב ב-5/9/05 בשעה 7 בערב, וכמובן שאח"כ התוכנית תשודר בקביעות בערוץ 1 ב"הוט .וי.או.די." במת"ב דיגיטל למי שפיספס... אז צפיה מהנה וחג שמח יפית שמע

john cena13

New member
תודה ../images/Emo13.gif

התוצאה קצת מאכזבת אבל יש גם את שלב חצי הגמר ואני מקווה שאחד מבין ארבעת השופטים יבחר בך ... ! ואני בטוח שדפנה דקל היתה מתה להיות כמוך ! ההופעה היתה מצוינת ובכלל החיקוי היה מהמם !

john cena13

New member
../images/Emo40.gif יפית שמע = הדר עוזרי ../images/Emo40.gif

אני לא יודע אם זה ייראה לך כמחמאה אבל בתמונה שבצד את די מזכירה את - הדר עוזרי מכוכב נולד ! מכל התכניות אהבתי ביותר את - שרית חדד ! היא צריכה לזכות בסוף ! סלחי לי יפיתו'ש אבל זו הבחירה שלי , את האמת , את אצלי מדורגת מבין ה-5 !!!

yafit74

New member
זה ביסדר ממי...תגובה מיפית שמע|בנדנ

זה ביסדר ממי...
כפי שכבר ציינתי בתגובתי הקודמת... אני קודם כל זמרת בזכות עצמי ואח"כ עושה חיקויים בשביל הכייף ובשביל החשיפה הטלוויזיונית כמובן...
כיום אני עובדת על תקליט משלי
והוצאתי לאור לא ממזמן שני סינגלים שלי לרדיו: "מה יהיה?" ו"לא להשבר" (אגב,ניתן לבקש אותם כבר בתחנות הרדיו בכל הארץ שישמיעו אותם...) וגם איתם כבר הופעתי בטלויזיה ועוד אופיע בעתיד,בע"ה...
והתראיינתי ברדיו עליהם... בעניין הדר עוזרי-היא יפיפיה לטעמי ולכן אקבל זאת כמחמאה (תימניה כמוני.לא?!)
למרות שאומרים לי שאני דומה להמון זמרות מוכרות... בערך לחצי עולם...
טוב לפחות יש לי לוק של זמרת הא?! ולעניין התוכנית, גם להיות ב-5 האחרונים זו תהיה הפתעה גדולה בשבילי אז זה ביסדר... תודה על הפירגון...

yafit74

New member
וואו..אילו מילים..:.תגובה מיפית שמע

וואו...אילו מילים...אני כבר
שוב המון המון המון המון...תודה...
קבל על כך
ו
בעניין חצי הגמר... אני לא בונה על זה יותר מידי... כי בל נישכח שאני קודם כל זמרת בזכות עצמי
ואח"כ עושה חיקויים בשביל הכייף...
אבל אשמח אם אתה וחבריך תצביעו לי באתר על "חביבת הקהל" השבוע מתוך התוכנית שלי... זה תמיד יכול לעזור...
ושוב
מיפית שמע(דפנה דקל)

john cena13

New member
../images/Emo45.gif

אל תדאגי ... כבר הצבעתי ! את עשית חיקוי משגע , אפילו יותר טוב מהמקור ! צודקת כשכתבת שאת זמרת בזכות עצמך ...
! אני ויפית
יפית ואני
שנינו ביחד = צוות קטלני ! אל תקחי ברצינות .. אני לא יודע כלום מהחיים שלי ..
!!!

yafit74

New member
תודה על ההצבעה...מיפית שמע../images/Emo140.gif

אני לא מרשה לך לזלזל בעצמך...
כי אני מרגישה את היופי הפנימי שלך...
כמו שנאמר- "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"
וחוץ מזה סה"כ אתה מדבר לעניין... לטוב ולרע...
אז שוב תודה
והנה אני שוב
יפית שמע

john cena13

New member
../images/Emo23.gif

וואו...אילו מילים...אני כבר |שמח| שוב המון המון המון המון...תודה... קבלי על כך
ו
...

yafit74

New member
קיבלתי...תודה...וקדימה לארוחת החג :

קיבלתי...תודה...ואני חייבת לעוף לארוחת החג... ראש השנה...זוכר?!
וואו...כולם מחכים לי...
והנה אני שוב מאחרת...
ביי הלכתי
בתאבון יפית שמע

yafit74

New member
קיבלתי...תודה...וקדימה לארוחת החג :

קיבלתי...תודה...ואני חייבת לעוף לארוחת החג... ראש השנה...זוכר?!
וואו...כולם מחכים לי...
והנה אני שוב מאחרת...
ביי הלכתי
בתאבון יפית שמע

סיבוש

New member
יפית את פשוט.....

מדהימה..... ראיתי אותך במת להיות ואת פשוט עשית את דפנה דקל ממש טוב... ואפילו ראיתי אותך איך את משחקת בסרט "שלום לך סיגל" אהבתי נורא את המשחק... וזה סרט שפשוט ממש ריגש אותי אישית.....

yafit74

New member
תודה ממי על כל המחמאות...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תודה ממי על כל המחמאות...
קבלי ממני באהבה
גדול ו-
שמחתי מאד
לשמוע שאהבת את הופעותיי בתוכנית "מת להיות" ובסרט עשית לי את החג
בהצלחה לך מכל הלב יפית שמע נ.ב. אשמח אם תצביעי לי כ"חביבת הקהל" באתר השבוע בתוכנית שבה השתתפתי

yafit74

New member
הקישור לאתר הצבעות מת להיות הוא..|.

בטח ממי...
זה נימצא באתר תפוז הראשי-משם ניכנסים ל"מת להיות" לדף הראשי ושם בוחרים את חביב הקהל לאותו שבוע בתוכנית ששודרה באותו שבוע אז אשמח אם תצביעו לי השבוע
הקישור לאתר- http://www.tapuz.co.il/2b/ תודה
וחג שמע
יפית שמע(דפנה דקל)

למעלה