בקשר לתחרות......

Chomp on this

New member
בקשר לתחרות......

היתה אחלה תחרות, רק שהיה קצת הרבה יותר מדי חם, וקצת יותר מדי ארוך, חוץ מזה היה אחלה, גם כל הקטע שהיה אפשר מתי שבא ללכת לסוע בגולדה היה אחלה.... אני השתתפתי בתחרות לצעירים, הייתי עם כובע של די.סי. שחור ומכנסיים כחול כהה, באתי די בסוף החימום כך שהיה לי רק איזה 5 דקות להתחמם, ובגלל זה גם לא הלך לי בתחרות, אבל מה אכפת לי בדוגרי באתי בשביל הקטע לא בשביל לנצח (גם הרווחתי חולצה וגם שתיתי רדבול מתי שרציתי), אם הייתי משתתף אחרי איזה חצי שעה, אחרי שכבר הייתי מחומם אני חושב היה מקום בשלישיה אבל לא משנה..... ראיתי שם את odin16 את berra את Nagaski ועוד כל מיני אחרים שאני מכיר אבל לא יודע איך קוראים להם, ומה איתך רז? חיפשתי אותך, איפה היית אחי? אה..... גם ראיתי את יובל וכטר, זוכר שמישהו שם רצה לנסות לקפוץ את ה-13 ואז באת? (ד"א, אמרו לך פעם שאתה דומה בטרוף לעזיז?) עמדתי שם ליד הקיר עם עוד ילד (sk8 for life), גם קפצתי שם את הדרופ של ה-13 בפייקי וכמעט באוסי, גם באתי לרדת בדרופפינג אין את הלדג´ של ה-13 אבל התחילו להגיד לי שאני אשבור את הראש ושאני יביא קסדה אז ביקשתי שיביאו קסדה אבל לא הביאו אז ויתרתי, חבל.... ראיתי גם את הזה עם החולצה הכחולה קופץ את ה-13, קוראים לו אלמוג נראה לי... בכל מקרה, היה אחלה, חוץ משאני חושב שיכולתי פי 100 בתחרות, היו שמה בגמר ממש אפסים. אז אם מישהו ראה אותי שיגיד....... ו..... מה אילון? מה עם המצלמה? מה אבא שלך עשה לך י´טמבל??

Chomp on this

New member
עוד משהו....

אבי לוזיה הכלי ידעתי מההתחלה שהוא יזיין שמה את כולם. אטינגר החמום מוח המופרע הזה איזה תותח (נ.ב.- הביא לי את הקסדה שלו) ג´ונסון איזה גבר, הבן אדם עם הכי סטייל שיש....... מוטי התותח על, פיצץ שמה את כולם עם תרגיל אחרי תרגיל, אין הב.ס ליפ היה אדיר!!!!!!!!!!!!!! אודי, באסה לו שבר את היד..... עזיז אכזב לאללה, לא נחת כלום..... ובועז, איזה גבר עם הפרונט סייד אינדי, יאללה!!!!!! נ.ב. - מיזה השמן הטמבל הזה? זה כאילו היתה בדיחה?

odin02

New member
אני ראיתי אותך אחי וזה לא odin 16 -

אני ראיתי אותך עושה את הדרופ ובאמת היית קרוב לאוסי (ממה שאני ראיתי הדבקת אותו ולא נחחת) תגיד כמה זמן אתה נוסע? אני התחרתי (והתחראתי) אבל הייתי דיי עלוב יענו בלי תרוצים גם ככה אני לא כ"כ טוב אבל בחיים שלי נסעתי בסטריט סקייטפרק וזה היה בדיוק שעה בספורטק אני חושב שיחסית למה שהלך לי היה סביר... טוב בקושי... עשית רק אולי בפן בוקס בפרמידה ומאה שמונים בקווטר אבל נכתתי אחורה והחלקתי...

oodi g

New member
כן - השמן ההוא קרע אותי!!!!!!!!!

איך התפוצצתי מצחוק!!! עם הקסדה והפחית!!! חחחחחחחחחחחחחח

Sham 69

New member
עזיז באמת אכזב

LOL ה"שמן הטמבל" הזה נראה לי נמצא פה בפורום.

Chomp on this

New member
Sham 69

אני מכיר אותך אתה עם משקפיים וקוצים מחומצנים (היית עם חולצה של שורטיז) , לפעמים אתה בא לשער העיר בהרצליה עם עוד כמה חבר´ה שלך נכון?

berra

New member
גם אני ראיתי....

גם אני ראיתי אותך מנסה את הלג´ של ה-13 ואתה ממש תותח.... אני מקווה שראית אותי! חוץ מזה תמסור ד"ש לבומבצור,בן ועוד אחד ששכחתי את שמו אבל הוא נתן לי לצלם במצלמה שלו והוא היה מזה גבר..........וגם לך...........(שלא תחשוב שאני גנבתי לו ת´מצלמה כי עזרתי לו לצלם)

world skater

New member
אם הייתי מכיר אותו הוא כבר לא היה ל

לו סקט והוא היה חוזר הביתה פצוע...

Hegze

New member
בואנא.. אל תיתעסק איתו.. הוא מסוכן!

עד היום יש לסירה שלי טראומה... סתם סתם חיחי איילון יא טמבל... מי שוכח מצלמה?! מתיי אתם באים גם בכל מיקרה?...

Hegze

New member
לא היה מקום../images/Emo7.gif

לפחות זה מה שאמרו לי.. רציתי לבוא... הייתי גם קונה נעליים בהזדמנות חיחי.. שלי כבר גמורות...

Hegze

New member
נוו אז מה? אתה פילפל!

.. או לפחות בצבע של זה חיחי סתם בן. אל תעלב לי מתוק, אתה יודע שאני אוהב אותך חח.. לא סמתי לב ביכלל שהוא כתב מלח חיחי

למעלה