בקשר לתחפושת.....

svetaa

New member
בקשר לתחפושת.....

האים מותר לי להתחפש למכשפה או לשטן? זה בסדר?

האספן

New member
מותר להיתחפש להכל חוץ מ.....

מותר להיתחפש לכל דבר חוץ מלמין השני ולדתות אחרות(לשים כאפייה,צלב,להיתחפש לכמרים ולשייחים)

svetaa

New member
אז אסור לי להתחפש לגבר?

אים אני חילונייה וגם ככה הולכת במכנס, אז מה זה משנה אים אני אתחפש לגבר?

האספן

New member
תגובה

זה ההלכה,ההלכה לא מיועדת לדתיים או חילונים או לכאלה שהולכים עם חצאית או מיכנס,ההלכה מיועדת ליהודים, את רוצה תיתחפשי לגבר...אבל זה אסור לפי ההלכה,ככה פסק הרב עובדיה יוסף ועוד רבנים אחרים וגם לפיצ הלכות תימן ו...ניראה לי שלפי ההלכות של כל העדות,זה ההלכה..

SupermanZW

Well-known member
ובתימן

גברים לבשו שמלות, אז מה? בתימן לגברים היה מותר ללבוש שמלה?

האספן

New member
אני אומר מה שאני יודע....

ובתימן שמלות זה לבוש של גברים ונשים...אבל אני לא מבין בזה אני לא תמני.....ניכנסתי לאיזה אתר על יהדות תימן וראיתי שם את ההלכה הזאת.. אבל השמלות של הגברים והשמלות של הנשים היו שונים בסוג ובצבע ובהכל

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בישראל ובכל העולם המערבי מכנסיים של גברים שונים לחלוטין ממכנסיים של נשים ואי אפשר שלא להבחין בהבדלים, אז מדוע לא התירו הרבנים לנשים ללבוש מכנסיים שמיועדות לנשים בלבד? בתימן התירו לגברים ללבוש שמלה (שמיועדת לגבר), למה בישראל לא מתירים לאישה ללבוש מכנסיים (שמיועדות לאישה)?

האספן

New member
כי......

כי....כי....כי זה לא צנוע? ניראה לי מי שאמר את זה הוא הרבנים האשכנזים שבארופה מיכנסיים היו לגברים ושמלות לנשים,ברוב מדינות המיזרח ובאפריקה נהוג לילבוש שמלות....

SupermanZW

Well-known member
לא צנוע?

מה לא צנוע במכנסיים שאינם צמודים ומכסים את הרגליים עד העקב? לא חסרות גם מכנסיים כאלה לנשים, הרבנים משום מה החליטו לאסור על נשים את כל סוגי המכנסיים, תימוכין לכך בתורה אין.

האספן

New member
לאאאאאא

לאאאא אסור!!! זה אסור כיון שהיום הנשים ירצו לילבוש מיכנסיים כמו הגברים ומה מחר???מחר חס וחלילה הנשים גם ירצו להחליט דברים בעצמם כמו מתי לבשל לבעל עם ביכלל,או מתי לישכב עם הבעל עם ביכלל,או להכריז על הבעל כ"מורד" או אפילו לעשות דברים בעצמם ולהחליט בעצמם על דברים...ומכאן הדרך קצרה על להישתלט ולקחת את המקום של הגברים.... ואחרי ש****** את השכל אני יגיד ש....לא יודע!!!פשוט ככה!אין לי מושג.....אין לי מושג מה לא צנוע במיכנסיים לנשים....

SupermanZW

Well-known member
שוביניזם

יש שיוויון זכויות בין גברים לנשים, את כל מה שכתבת צריך לשכתב כך שבכל מקום שכתבת נשים לכתוב שפחות ובכל מקום שכתבת גברים לכתוב אדונים, רק אז יובנו דבריך בהיגיון. הנה דוגמה: "לאאאא אסור!!! זה אסור כיון שהיום השפחות ירצו לילבוש מיכנסיים כמו האדונים ומה מחר???מחר חס וחלילה השפחות גם ירצו להחליט דברים בעצמם כמו מתי לבשל לאדון עם ביכלל,או מתי לישכב עם האדון עם ביכלל,או להכריז על האדון כ"מורד" או אפילו לעשות דברים בעצמם ולהחליט בעצמם על דברים...ומכאן הדרך קצרה על להישתלט ולקחת את המקום של האדונים.... ואחרי ש****** את השכל אני יגיד ש....לא יודע!!!פשוט ככה!אין לי מושג.....אין לי מושג מה לא צנוע במיכנסיים לשפחות...." האם זה מה שאתה חושב? מסכנה מי שתתחתן איתך!

האספן

New member
תגובה

מה אני חושב? חושב שבעולם החרדי יש כמה דברים דפוקים,ובאמת מיתייחסים לנשים כמו לשיפחות,וזה לא צריך להיות ככה,כל הזמן אני שומע על חרדים שמרביצים לנשים שלהם ביגלל שהם לא שכבו איתם ולא בישלו להם וכל זה...לא אומר שזה צריך להיות ההפך..שגברים יבשלו וזה...אבל נשים צריכות לבשל מתי שהם רוצות ולעשות מה שהם רוצות...הם לא צריכות להיות משרתות של הבעל ו...טוב אין לי כוח ליכתוב עוד.... ולמה מיסכנה מי שתיתחתן איתי? אני לא ניראה לי שיהיה חרדי,אבל גם עם כן אני יהיה שונה מהרבה חרדים שמיתייחסים לנשים שלהם כמו שכתבתי למעלה.... ולמה צריך ליכתוב אדונים ושיפחות?אבל זה באמת ככה...ה"אדונים" מיתייחסים לנשים שלהם כמו שיפחות,וזה לא צריך להיות ככה!

SupermanZW

Well-known member
אם כך

אתה מסכים שהאיסור ללבישת מכנסיים לנשים הוא שוביניסטי ולא מטעמי צניעות כי הוא נובע מהפחד שנשים יוכלו לממש את זכויותיהן השוות?

האספן

New member
אולי.......

תראה.....לא יודע למה לנשים אסור לילבוש מיכנסיים שלא צמודות ומגיעות עד הנעליים,ראיתי מיכנסיים כאלה שדומות לשימלה,גם אני אומר שאפשר לילבוש צמוד(לא ממש ממש צמוד,אבל צמוד,זה לא אומר שעם איזה חרדי יראה אישה שלובשת מיכנסיים צמודים אז ההרומונים שלו יפעלו והוא יקפוץ עליה ויאנוס אותה...אבל מיכנסים שלא צמודים..) מטעמי צניעות זה בטח לא,כי מיכנסיים כאלה צנועות מאוד... אז אולי כן,נובע מהפחד...

svetaa

New member
תקראו את זה!!!!!!!!

הבאתי לפה קישור מאחד הפורומים, ועכשיו החלטתי להפסיק לחשוב לחזור בתשובה.....

בּאהבה

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gifעל הנאצים שמעת???

הם אמרו שהיהודים משתמשים בדמם של ילדים להכין מצות... מצאי את ההבדלים בין השקרים שלהם לשקרים של היהודים הנאצים שציטטת (פרדוקס הא? יהודים נאצים...) גברת הגיע הזמן להתעורר!!! המון אנשים מסביבך יגידו דברים אנטישמיים על החרדים שומרי התורה!!! אם לא תבדקי לבד!!! לא תגיעי רחוק...

סבטלנה היקרה !!

הדברים שבתובים שם הם תערובת של חוסר הבנה וזלזול בדת. כל קשר למציאות מקרי בהחלט. אם ברצונך להתעניין בחזרה בתשובה יש מקומות רציניים שאפשר להתעניין אצלהם. אם לא מתאים לך לחזור בתשובה, זו בחירתך הבלעדית, אבל אל תקבעי את השקפת עולמך על סמך אתרים כאלה.

SupermanZW

Well-known member
אז אנחנו מסכימים

האיסור ללבישת מכנסיים ע"י נשים לא נובע מצניעות אלא מההנחה (המבזה מאוד לטעמי) שכל חרדי הוא אנס פוטנציאלי ומשובניזם חסר מעצורים. אולי זה שקבע את ההלכה הזאת היה אנס פוטנציאלי, אך להגדיר את כל החרדים כאנסים פוטנציאלים זה בהחלט מוגזם.

למעלה