בקשר לתוכניות בaxn

1sickboy1

New member
בקשר לתוכניות בaxn

אני מסתכל על לוח השידורים ופשוט מחזיק את הראש... "העולם האבוד"-יש מישהו שרואה את זה מתוך בחירה? כאילו,היא ישנה וחרושה,אני אישית מעדיף צוות לעיניין במקומה. "אפקט הפחד"-אכן התוכנית שיצרה את axn לפי דעתי,אבל 2 פרקים ברצף? אולי אחת בערב אחת בבוקר...במקום זה אפשר לפנות שעה לפרק הישרדות (אולי ש,ח) "פסיפיק בלו"- מעבר לזה שחרוש ביותר,אותו פרק בזמן כ"כ קצר? לגבי כמה דברים אחרים אני לא חושב שאוכל להתלונן שהרי זה נוח לאחרים,אבל לדעתי הערות האלה הן לגבי הרבה תוכניות של axn,דוגמת "מי רוצה להיות גיבור על" ששודרה בלופים די אין סופיים. יש תוכניות פאר של הערוץ כגון צוות לעיניין ו ווקר,שלדעת חבריי ולדעתי הרבה יותר מעוניינות ואני מניח שלעוד רבים. אבל אכן קיבלנו עונת קיץ נחמדה מאוד.

fibilover

New member
הטובים והחדשים סמולוויל השרדות סטארגייט הקס

המרוץ למיליון ואיזה כיף שהחזירו את שבעה ימים האגדיתתת. נמאס כבר מווקר איי ו ATEAM

walker20

New member
דבר בשם עצמך.

באמת סמולוויל עונה 5 והישרדות עונה 8-11 וסטארגייט הם סדרות חדשות נוצצות באזז חחחחחח, מילא אם היו מביאים את העונות החדשות, אז עוד עשר שנה יביאו את העונה ה10 של סטארגייט, ועוד 20 שנה יביאו את סטארגייט אטלנטיס, לא צריך להיות נביא כדי להבין את זה. "ווקר", בכל מקרה זו סידרה טובה, שראויה היתה לחזור אל לוח המשדרים ולא חזרה, למרות סקר שהראה באתר שרוב הצופים רוצים אותו חזרה, הם בחרו להחזיר את "פסיביק בלו", עלוב ומגוחך.

אולי נחכה קצת עם החזרת סדרות ישנות

ככה שנה שנתיים לפני שנחזיר אותם.

ronaldiniho3

New member
לגבי סדרות ישנות

צוות לעניין הייתי בכיף רואה. כמה פעמים שראיתי אותה, אף פעם לא נמאס. ווקר? אחח סדרה גדולה. כבר מזמן לא שודרה, הלוואי והיו מחזירים. בכלל, פעם היו כמה סדרות אדירות בAXN. ידי החוק (עם השוטר הסיני ההוא, ענק!), סנטינל, אדון חיות, מישהו זוכר? 7 ימים סדרה ענקית, מצויין שAXN החזירו אותה.. אני כבר מחכה לרוזוולל.. איזה קיץ

RANCOCOCO

New member
בהחלט!

סניטנל,ווקר וצוות לעניין הן סדרות שכיף לראות כל פעם מחדש גם ללא עקבות תוכנית טובה מאוד,7ימים מספקת הרבה נחת בלוח שידורים ואני חייב לדחוף את תיקים באפלה שחבל שאין את העונות החדשות יותר

redhat

New member
הגזמת

סדרות ישנות כ"כ אין סיבה שישדרו אותם!! צוות לעניין? סנטינל? כמה פעמים אפשר לשדר את זה, כאשר כבר שידרו. יש סדרות שמשודרות כרגע בארה"ב והם החשובות כמו סטארגייט וסמולוויל וצריך לתת להם משקל.

ronaldiniho3

New member
סבבה, צוות לעניין באמת שודרה הרבה פעמים

אבל סנטינל? כבר המון אבל המון זמן שהיא לא משודרת בAXN... תיקים באפילה? אני זוכר שAXN הפסיקו אותה באמצע...

למעלה