בקשר לתדמית החדשה.....

בקשר לתדמית החדשה.....

בגלל שלא מפסיקים לדבר על זה אז הנה מה שבאמת קרה: התדמית ה"חדשה" כיביכול היא לא תדמית שרמוטית סגנון "דיררטי", כי התדמית היא בעצם לא תדמית אלה כריסטינה האמיתית ומה לעשות דיררטי הוא חלק מזה אבל לא הכל! מה בגלל שכשהי חזרהנ היא ישר הייתה שרמוטה אומר שהיא תמיד צריכה להיות ככה?!?!!? אז לא! זה פשוט פתח לה דלת ופעם הבא שהיא תלבש משהו זנותי העיתונות לא תציק לה כי כבר רגילים לזה ממנה וזה לפי דעתי היה חכם! חוץ מזה אם שמתם לב אז כתבתי מעל התדמית החדשה מרכאות וזה בגלל שאנו המעריצים האמיתיים ידעו תמיד שהיא שונה באמת ראיתם איך היא הייתה מתלבשת לטקסים??? בדיוק כמו עכשיו ולפעמיים יותר גרועה אני אישית לא רואה שינוי בכריסטינה חוץ מבקליפים שסוף סוף היא עושה מה שהיא רוצה שם! שזה כל פעם להיות שונה מהקודם ולא לחזור עלך עצמה שזה משהו מדהים שאני ממש מעריך! כל הכבוד כריסטינה!!!

Devilish Angel

New member
../images/Emo45.gif גם אני מסכימה../images/Emo70.gif

השינוי בהחלט מוסיף לאמיתיות שלה... לדעתי עכשיו היא משוחררת יותר, שרה מהלב יותר, מופיעה בביטחון רב יותר... אם תשימו לב להופעות של כריסטינה בימי ג'יני היא נראתה מאופקת וצבועה יותר.... עכשיו היא אמיתית, רואים שהיא נהנית להופיע... אני ממש מבסוטה מהשינוי :)

Loppy

New member
אוקיי, עכשיו הבנתי מי רשם בסקר שלא

היה שום מייק אובר...... אגב, אני לגמרי מסכים איתך לחושב שהשינוי היה רק לטובה! וחברי הפורום שהצביעו שאהבו אותה יותר לפני המייק אובר, כנראה שאתם לא באמת מכירים את מי שאתם מעריצים - כי זו כריסטינה האמיתית!

Devilish Angel

New member
אני מסכימה איתך כל כך...

תראה יש אנשים שפרובוקטיביות לא ממש עושה להם את זה הם חושבים ומאמינים שהפרט.... וול, שייך לפרט, והם אוהבים את כריסטינה יותר בתור ילדה חמודה ותמימה כמו שיש פה בתמונה
אולי הם אוהבים את המראה הישן שלה יותר אבל זה לא אומר שהם לא מעריכים אותה בתור זמרת. אם הם עדיין אוהבים את הקול שלה ואת השירים שלה אז סבבה, כל אחד והטעם שלו. יש דברים שאתה אוהב את המכלול אבל לא דברים קטנים שבהם, לדוגמא: אני אוהבת סדרה מסויימת אבל שונאת דמות אחת. מה שאני אפסיק לראות את הסדרה בגלל הדמות הזאת? אין שום סיבה.... וה"מעריצים" שנטשו את כריסטינה אחרי המייקאובר שלה - פשוט לא מעריצים, זה מראה על שפלות לדעתי....

Loppy

New member
אני לא אמרתי שאסור להם להעריץ

אותה יותר! למרות שאני חושב שהדוגמא שלך עם התכנית טלוויזיה ממש לא קשורה - אין כאן שום עלילה ויש כאן רק אישה אחת! אם תראי סידרה שמשחקת בה אישה אחת, ואת לא תאהבי אותה, את מן הסתם לא תאהבי את הסידרה כי לא יהיה לך שום דבר לאהוב...

Devilish Angel

New member
אני לא חושבת שהבנת למה אני מתכוונת.

התכוונתי לאמר.... שבכריסטינה, בין אם אנחנו רוצים או לא, יש כמה צדדים. אז יש אנשים שיותר אוהבים את הקול שלה, כאלה שאוהבים את המראה שלה, כאלה שאוהבים את הסוג מוזיקה. ואלה שאוהבים את כולם.... טוב הם מעריצים אמיתיים, כמונו
אבל יש כאלה שלא אוהבים את המראה שלה, אבל צ'מעו, זה בא עם החבילה. ובעניין של הסידרה - זה סתם היה דימוי, כדי לנסות להמחיש שלא תמיד אוהבים כל פרט בכלל (חחחח אנטיגונה חדרה לי לראש...
)

למעלה