בקשר לתג

בקשר לתג

השאלה מופנית לליאור שני או למי שיודע מה הולכים לעשות עם התג שיבחר יכול להיות שכתבתם ולא ראיתי

102lior

New member
אם אני זוכר נכון

אז הוא יהיה הסמל הרשמי של המתנדבים והוא יודבק על חולצות אפורות

Max M

New member
לא של המתנדבדים של הצופים

עדיין לא החליטו לשנות את השם למתנדבים

102lior

New member
אל תתחיל עם השטויות האלה עכשיו

אני יקרא לעצמי איך שאני רוצה ומי שהמציא את המושג הזה 'צופי אש' יכול ללכת לחפש *** כי זה רק עצבים זה עושה לי

מי יממן את החולצות

לפני שממצאים תג, או לא משנה מה צריך להמציא תקציב אני חושב שעובדים על זה כעת אבל אני שומע את זה כבר שנתיים. תקציב שיהיה מסודר ויגיע לכל תחנות הכיבוי . ושישתמשו בו רק לטובת הצופים והמתנדבים . נקווה

Max M

New member
עם אני לא טועה

מידי שנה הנציבות מקציבה כסף לצופים

Max M

New member
אתה יכול לקרוא לך אך שאתה רוצה

אבל אתה נימצא במסגרת שניקראת "צופי אש" ואת זה אתה לא יכול לשנות גם אני לא אוהב את השם הזה אבל מה לעשות צריך לחיות עם מה שיש

102lior

New member
max

עם יחס כמו שלך אז לא פלא שאנחנו נחשבים צופים צריכים להלחם בשביל לשנות את השם הדפוק הזה אנחנו מתנדבים שפועלים בטוח וברע ולא צופים שמהשם אתה מבין שזה חרא של דבר קודם כל אנחנו צריכים לגבש את הדעה אצלנו שאנחנו לא צופים וככה יבינו את זה כולם לאט לאט

fireman

New member
חבל שאתם לא עוקבים אחר

ההתפתחויות בפורום. כבר הייתם מצליחים להבין שעל התג יהיה כתוב "מתנדב" ולא צופה אש.

102lior

New member
אנחנו מדברים בלי קשר לתג עכשיו

אנחנו מתנדנבים ותמיד נהיה מתנדבים אך משום מה חלק מהאנשים פה החליטו לשנות את ההגדרה שלנו

fireman

New member
מה זה לשנות?

עברת את גיל 18? אני לא חושב.... ז"א שאתה צופה אש בין אם תרצה ובין אם לאוו. איך תבחר להציג את עצמך זו כבר הבעיה שלך ולא אני ולא אף אחד יכול לשנות או להכריח אותך לעשות זאת, אבל עובדתית אם אתה בין טווח הגילאים 15-18 תתעצבן עד כמה שאתה רוצה אבל מבחינת שרותי הכבאות והחוק אתה נקרא צופה אש. יום טוב ועם פחות עצבים

fireman sam

New member
תראו

אני ביליתי 3 שנים מחיי כשאני נושא את התואר "צופה אש", ואני לא מבין למה הוא כל כך מטריד אתכם. למעשה, אני עוד משתמש בו לפעמים... בכל מקרה, אם השם מטריד אתכם, קחו את עצמכם לגיל 18 והלאה ותשאלו את עצמכם (בכנות ולא במורעלות של ילדים) אם תמשיכו להתנדב. אם התשובה היא כן, אז תהיו גאים כשתגיעו לשם שאתם כבר מתנדבים ולא צופי אש, ושהיום כשיש לכם צבא, עבודה, ילדים, לא משנה מה אתם עדיין ממציאים זמן להתנדב ומתקראים בגאון מתנדבים. כל עוד שאתם עושים את זה מהלב, זה לא משנה איך קוראים לכם...

fireman

New member
אני גם לא מבין על מה המהומה

אני עוד מעט מתקרב לגיל 21 ובתחנה יש עוד כאלו שמגדירים אותי כצופה אש בדוחות האירועים שאליהם אני יוצא, אז מה?!

למעלה