בקשר לתאוריה [: שמעתי שהורידו את כל המנוע האם זה נכון? תודה[:
G gilgula New member 11/12/05 #2 חחחחחח מה זה פה מיקוד לתאוריה? מה זה ירד? יש הכל כולל הכל! מאיפה השמועות האלה?! חחח עכשיו הצחקת אותי
A adidas88 New member 11/12/05 #9 אני לא בטוחה.. כי הבנתי שהאנסין הוא על המנוע בגלל זה הורידו את המנוע אז זה כאילו בדרך עקיפין נבחנים על זה....
אני לא בטוחה.. כי הבנתי שהאנסין הוא על המנוע בגלל זה הורידו את המנוע אז זה כאילו בדרך עקיפין נבחנים על זה....
A adidas88 New member 11/12/05 #10 אני לא בטוחה כי הבנתי שהאנסין הוא על המנוע בגלל זה הורידו את המנוע אז זה כאילו בדרך עקיפין נבחנים על זה....
אני לא בטוחה כי הבנתי שהאנסין הוא על המנוע בגלל זה הורידו את המנוע אז זה כאילו בדרך עקיפין נבחנים על זה....
G gilgula New member 11/12/05 #12 אני בכלל חשבתי שהורידו אותו מהאמריקאי ועל המנוע עושים שאלות פתוחות עם נימוקים והכל מה לא?
מ מהמר עם תעודות New member 11/12/05 #13 יש גם קטע הבנת הנשמע הקלטה של מורה נהיגה כדי לבחון את מידת הקשב של התלמיד.
G gilgula New member 12/12/05 #15 כן זה יהיה ברדיו FM כל שעה עגולה אז תגיעו לתאוריה בזמן שלא תפספסו מי שלא עושה הבנת הנשמע זה כמו 2 טעויות כבר..
כן זה יהיה ברדיו FM כל שעה עגולה אז תגיעו לתאוריה בזמן שלא תפספסו מי שלא עושה הבנת הנשמע זה כמו 2 טעויות כבר..
T TPILOVE New member 12/12/05 #16 זה נכון, המנוע ירד!!! כל הנושא של הצלנידרים, בוכנות, מזרקות אויר, ואקום וכל החרא הזה ירד הכרת הרכב עדין יש (בלמים, החלפת גלגל, איך בודקים מים ושמן) אבל מבנה המנוע וכד' ירד נקודה!!!
זה נכון, המנוע ירד!!! כל הנושא של הצלנידרים, בוכנות, מזרקות אויר, ואקום וכל החרא הזה ירד הכרת הרכב עדין יש (בלמים, החלפת גלגל, איך בודקים מים ושמן) אבל מבנה המנוע וכד' ירד נקודה!!!
T TPILOVE New member 12/12/05 #17 ואתם יכולים לצחוק עד מחר מיקוד שמיקוד זה שעשיתם לפני 100000 שנה תאוריה זה לא אומר שאין חידושים תהיו קצת ערניים.
ואתם יכולים לצחוק עד מחר מיקוד שמיקוד זה שעשיתם לפני 100000 שנה תאוריה זה לא אומר שאין חידושים תהיו קצת ערניים.
D Daemonlior New member 12/12/05 #18 מה זה משנה.. כל כך קשה לקרוא 2-3 עמודים? ובלי קשר, זה גם נושא מעניין ולא יזיק לדעת אותו.. שתדע קצת מה קורא מאחורי הדבר הזה שאתה נוהג בו ב 100 קמ"ש וקורע ת'כבישים..
מה זה משנה.. כל כך קשה לקרוא 2-3 עמודים? ובלי קשר, זה גם נושא מעניין ולא יזיק לדעת אותו.. שתדע קצת מה קורא מאחורי הדבר הזה שאתה נוהג בו ב 100 קמ"ש וקורע ת'כבישים..