בקשר לשני אלבומים.....

חן ה

New member
בקשר לשני אלבומים.....

אני אישית לא מעריץ הכי מושבע של אביב גפן אבל יש לו שירים יפים. אז ככה לגבי הדיסק חלולים מלא המליצו לי עליו ועכשיו שהביאו לי אותו אז אני אומר שהוא בסדר אבל לא כל כך משהו ציפיתי להרבה יותר. כמובן שיש לו בדיסק כמה שירים יפים כמו למשל לדעתי,"בוקר טוב איראן", והשיר בום בום, סופרסטאר, ואולי גם מתים משיעמום אבל גם חלק מהשירים האלה הם לא ברמה הכי גבוהה. לאומת זאת אני מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי את הדיסק של לילות לבנים לדעתי זהו אחלה דיסק. והנושאים של השירים בדיסק הזה הרבה יותר מענינים. אשמח לשמוע תגובות.

../images/Emo4.gif

לא יודע ....לילות לבנים בהתחלה ממש אהבתי אותו אבל אחר כך...ראיתי...איזה שירים ריקים אין שם יותר מידיי תיחכום... אז נכון שחלולים זה דיסק כבד(הדיסק הכי כבד של אביב לדעתי) וצריך להיתרגל אליו בהתחלה ממש לא אהבתי את הדיסק...אבל אחר כך רואים שהוא הרבה יותר טוב...

חן ה

New member
אז.....

יכול להיות שאולי אני יוהב אותו עם הזמן כי רק אתמול קיבלתי אותו..... אבל בכל זאת אני חושב שלילות לבנים זה הדיסק הכי פצצה שלו.... למרות ששמעתי שעכשיו יצא דיסק שלו הכי חדש עם משהו של המוות של סבטא שלו, אמרו לי שהוא פצצה שמעת על זה???

זו שאלה רטורית נכון?

חח עזוב... יש לי אותו חטום תראה...אחרי שתשמע את כל הדיסקים שלו לפחות 5 פעמים אם יצא לך נראה איזה דיסק הכי תוהב ואיזה דיסק לא...

חן ה

New member
מה אתה אומר.....

שבעצם אני כבר לא יוהב את לילות לבנים..... אז זה לא כל כך נראה לי....... למה איזה אתה הכי אוהב???

חן!!!

הגזמת...חלולים זה דיסק פצצה וכל השירים...(***אהמ אהמ לא לשים לב רק ללחן, אלא גם לתוכן למרות שהוא כבד בטירוף, והרוק שם הוא כ-ב-ד!!!) כנ"ל לילות לבנים אבל כשתשמע את כולם אתה תראה שיש כאחה שאולי יותר טובים (אביב גפן 3,ממנטו מורי החדש,עכשיו מעונן,שומקום וכו´...) וחנו´ש, עצה ידידותית: אל תשאל אנשים פה אם הם מכירים את הדיסק החדש, כי זה פורום מעריצים בסה"כ, לכולם פה כמעט יש אותו....
אז שיהיה לך לילה טוב (בוקר...
) מיקי.

דרך אגב...

שטויות....אן כזה דבר שתאהב דיסק ואחרי זה לא יכול להיות שכן אבל אם תגיד לעצמך וואלה עוד מעט אני לא יאהב אותו אז אתה באמת לא... זה בולשיט! אולי עם הזמן אולי אתה תתחבר למילים בדיסק זה או אחר יותר מאשר דיסק קודם, אבל לאהוב שירים בדיסק גם כשעובר זמן-זה לתמיד (ככה זה נראה לי...)

דבר אחרון שעכשיו שמתי לב אליו...

תראה,יכול להיות שעד לאחרונה אתה הכרת רק דיסק אחד אז ברור שאותו אהבת ועכשיו שלאט לאט תכיר עוד דיסקים ושירים של אביב, אתה פתאום תשים לב לשינויים שקרוים אצלך בעניין ההרגשה שלך לשיר או לדיסק מסויים..... כאילו העניין פה הוא דיי רגשי...יכול להיות שתשים לב לשירים אחרים שהם הרבה יותר טובים או דיסק שהוא יותר טוב מאחר ותאהב אותו יותר, אבל בסה"כ, אפשר לאהוב ולהעריך את כולם כי סה"כ אם תקרא טוב טוב כל שיר תבין כמה שהעניין פה הוא מאוד רגשי שהרי השירים נבעו מהרגשות של אביב, מדיכאון, אהבה, פרידה, מוות....וכו´.... שיהיה לך יום טופ וכתום... מיקי.

חן ה

New member
לדעתי.....

לדעתי אבל בדיסק חלולים השיר חלולים הוא שיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש דפוק~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה צריך לקרוא לדיסק בשם של שיר יותר יפה...

בולי וחן../images/Emo26.gif

אתה צודק בולי, בקשר למה שאמרת על השינויים
וחן, כל אחד וטעמו... לדעתי חלולים זה שיר מאוד יפה, עם אתה מקשיב לו כמה וכמה פעמים אתה גם תבין אותו יותר! אפילו עם בפעם הראשונה הוא נשמע לך ממש דפוק!

חן ה

New member
יכול להיות.....

באיקרון לדעתי הוא שיר דפוק...... אבל אולי באמת יכול להיות שאם אני ישמע אותו יותר אז אני יבין שהוא יפה אבל יש בעיה שבגלל שאני חושב שהוא מכוער משמיעה ראשונה אז אני לא שומע אותו....

עם להגיד את האמת...

פעם גם אני חשבתי שהוא דפוק, אבל אחרי שתשמע אותו כמה פעמים.....אתה תבין ותראה שאתה מתחבר אליו והוא יפה.... תראה כשאתה שומע שמיעה ראשונה אתה למעשה "בורר" את השיר כאילו אתה מנסה למצוא את הדבר ברע בשיר ככה זה תמיד זה בתת מודע........ אבל אחרי שתקשיב לו כמה פעמים...אתה תראה..... אבל מה שאני אומר-לאביב גפן אין שירים דפוקים! כל השירים שלו טובים ואני זוכר את עצמי ילד קטן בכיתה ד´ או פחות שומע שירים שלו ולא ממש מבין חשבתי שחלקם יפים וחלקם לט ועכשיו כשאני שומע אותם הם נראים לי ממש יפים! זה כמו...כמו מישהו חדש שאתה מכיר...נגיד חיצונית הוא נראה רע ישר תחשוב עליו וואי הוא כזה וכזה ואם תלמד להכיר אותו תראה שהוא אחלה..... אז זה בערך אותו דבר-לא ללמוד משמיעה ראשונה, פעם אחת תישב עם הדיסק בחושך לבד ותקשיב למילים וללחן ותראה שאתה ממש אוהב את זה..... הוא אומן אדיר! לתשומת לבך...מיקי.

KoKolita

New member
חלולים זה שיר מקסים!!!!!!!!

אחד מהשירים הטובים יותר.... לא צריך יותר מילים ותוכן בשיר... הלחן והמילים מבטאים את תחושת הריקנות באדם בצורה הטובה ביותר!!! וגם לדעתי, כדאי לך לקנות עוד דיסקים של אביב (כמו אביב גפן3, עכשיו מעונן..), כדי לדעת איזה שירים אתה אוהב יותר או פחות.. ואני ממש מסכימה עם מיקי בקטע של לשמוע את הדיסק בחושך.. אני תמיד שיש לי זמן ושאני מרגישה קצת רע, אני מכבה את כל האורות בחדר שלי, מדליקה קצת נרות, ושומעת את הדיסק "חלולים"...... ככה תוכל באמת להעריך אותו...!

למעלה