בקשר לשכנים

ל יב י

New member
בקשר לשכנים

אפי, אני שמחה בשמחתך על משפחת ליפסקי הידועה לשימצה אבל.... מי יגיע במקומם? האם לא יכול להיות מישהו גרוע יותר? (ועוד איך יכול להיות....) בכל אופן, גם לי יש כמובן שכנים מגעילים. הגדיל לעשות השכן המגעיל מצד ימין אשר השאיר לי הודעה די מאימת בטלפון. ומעשה שקרה היה כך: ניקיתי קצת את הבית, ואת שקית הזבל שמתי בחוץ ע"מ לזרוק אותה לאחר שאסיים את הנקיון אך אבוי.... שכחתי מזה לגמרי. השכן חטף קריזה אחרי כמה שעות, התקשר, והשאיר הודעה שאם לא אקח את הזבל הוא ישפוך לי את הזבל על הדלת. חוצפן חזיר !!!! כמובן שמיהרתי להוריד את הזבל אך לא מיהרתי להירגע. מה אתם אומרים ?..... ומה קורה לשכנים שלכם ?...... האם "טוב שכן קרוב מאח רחוק" גם בחיים האמיתיים??????????

אני כמובן סבורה

ששכנים טובים זהו דבר חשוב מאין כמוהו, ואם נוצר הרושם שאנוכי מוקפת אך ורק שכנים מטורפים, הטעות היא גדולה, שכן משפ´ רג´ואן הם אנשים חביבים להפליא (פנסיונרים, לא יוצאים מהבית, הוא קצב לשעבר המספק לכולנו בשר איכותי מדי שבוע במחירי מציאה) וכן אדון גברוצקי שהוא רואה חשבון (גם בדימוס), חובב אופרות ומוזיקה קלאסית, ומדי שישי מנעים את בין ערבינו בפס קול חרישי אך מעודן. כל השאר מיותרים, אך משום כך הצטרפתי לועד הבית בתור משקיף נייטרלי, על מנת לבקר את עבודתם, להעיר על אי כשירותם לנהל את הבניין, וכמובן, כמו שציינתי, לשנורר סיגריות ממר אלימלך. היות וגם משפחתי אינה חמה במיוחד (פולנים, כבר דובר על כך רבות), הנני מעדיפה ללא ספק שכן חביב וידידותי על פני כל אחות שנמצאת במרחק 10 דקות נסיעה, אך שתדיר מבקרת את אורח חיי ואת אופן לבושי.

PALUMA PICASO

New member
הפיתרון: בית פרטי

בלי שכנים, בלי נחמדים ולא נחמדים. בשביל מה צריך את הצרות האלה של עוד אנשים שנדחפים ל.XXX.

למעלה