בקשר לשיר

FathomTR

New member
בקשר לשיר

Because of you מישהו יודע למי היא שרה אותו? למה היא שרה אותו? מה קרה שם? אני אעריך כל מידע שתתנו על השיר המדהים הזה תודה.

EliranMaor

New member
../images/Emo210.gifלא ללחוץ על אנטר יותר><../images/Emo190.gif

בכל מקרה... קלי כתבה את השיר הזה כשהיא הייתה בת 16 והיא כתבה את זה על המצב של המשפחה שלה.. אפשר גם להבין את זה מהקליפ...

The Devil Child

New member
../images/Emo210.gifאז תראה...../images/Emo190.gif

[כה זה אלירן..לא שמתי לב שאני ם הכינוי השני...] הקליפ פשוט מעולה ^^

Beautiful SouI

New member
נראה לי שזה זה..../images/Emo103.gif../images/Emo184.gif

http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=2109 ומה זה אין לי כוח לבדוק אם זה באמת הקליפ

R o t e m G

New member
אני לא בטוחה שהבנתי את הקליפ

אני יודעת על מה השיר אבל עדיין לא הבנתי אני אגיד לכם מה נרקאה לי ותגידו לי אם זה נכון או שזה ממש לא קשור: בהתחלה רואים אותה רבה עם חבר שלה/בעלה (יש לה בכלל?) ואז היא נזכרת בעצמה כשהיא הייתה קטנה ומבינה שמה שהיא עושה עכשיו זה בדיוק מה שההורים שלה עשו לה אז היא הולכת עם עצמה הקטנה וכאילו רואה את כל מה שעבר עליה. רואים את ההורים שלה רבים ובסוף רואים את אבא שלה עוזב. אז היא חוזרת לחבר/בעל שלה והיא מפסיק את הריב וזאת שרואים בסוף היא הבת שלה? (שאין לה במצאיות, נכון?)

timtamtum1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

רק הסוף לא נכון. הילדה הקטנה זו בעצם קלי הקטנה, שרואה את היחסים בין אמא לאבא שלה. קלי הבוגרת וקלי הקטנה הולכות בבית. כשקלי הקטנה רואה את אבא שלה עוזב, קלי הבוגרת חוזרת אל הבעל שלה כדי שמה שקרה לה בתור ילדה קטנה, לא יקרה לבת שלה [זאת שצצה בסוף הקליפ]. זהו

Blue Aura

New member
בעיקרון,../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif

זה על ההורים שלה,בגלל שלפני הם התגרשו היו להם בעיות של "מכות" במשפחה וכל מני דברים כאלו,לא להיבהל זה לא היה ממש מכות כי אם זה היה הקליפ היה יותר חמוד לדעתי.הוא גם משדר מסר,שהוא לא להעביר לילדים שלך דברים כמו בקליפ,למשל צעקות,שבירת דברים כל דבר שהוא עם כוח. מקווה שהבנת.4U| פעם הבאה בבקשה לנצל"ש.-]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

הגיע הזמן

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifכל אחד אומר משו אחר על השיר

ברייק אוואי... נראה לי אני הולכת למצוא אחת ולתמיד מה נסגר איתו!... טוב, אני לא... למי שיש כח לעשות את זה, וכמה אפשר לדון על אותו דבר! אה וחדשות טובות:] אתמול אמרתי שאחד השירים בדיסק שלי נדפק...וור איס יור הארט... אז הוא לא! חכמה שכמוני... זאת הייתה ההודעה הכי לא קשורה שכתבתי נראה לי!===>

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifOops...

אמרתי breakaway התכוונתי לbecause of you מה נסגר איתי?!

למעלה