בקשר לשיר Everytime...

In the zone

New member
בקשר לשיר Everytime...

שמעתי וראיתי את ההופעה של בריט בSNL עם השיר Everytime והקשבתי למילים ועלה לי בראש שאולי השיר הזה הוא מוקדש לג'סטין?! הנה אני אסביר, אני אכתוב את הבית באנגלית ובעברית: 1. Come notice me And take my hand So why are we Strangers when Our love is strong Why carry on without me? בעברית: בוא תבחין בי וקח את ידי אז למה אנחנו זרים ( עכשיו הרי הם לא כזה בקשר ) שהאהבה שלנו חזקה למה להמשיך בלעדי? 2. And everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dreams I see your face, it's haunting me I guess I need you baby עברית: וכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת ללא כנפים אני מרגישה כה קטנה אני מניחה שאני צריכה אותך מותק וכל פעם אני רואה אותך בחלומות שלי אני רואה את פרצופך,זה רודף אותי אני מניחה שאני צריכה אותך מותק. 3. I make believe That you are here It's the only way I see clear What have I done You seem to move on easy עברית: אני גורמת להאמין שאתה נמצא כאן זאת הדרך היחידה שאני רואה ברור מה עשיתי? אתה ממשיך הלאה בקלות ( אולי זה קשור לקמרון .... ) 4. I may have made it rain Please forgive me My weakness caused you pain And this song is my sorry עברית: יכול להיות שאני עשיתי את זה גשום ( הרי גסטין "מאשים" אותה בשיר שלו CRY ME A RIVER ) בבקשה תסלח לי החולשה שלי גרמה לכאב שלך והשיר הזה הוא הסליחה שלי. מה אתם אומרים???

SivAn 4u

New member
זה בידיוק מה שחשבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רציתי לרשום על זה הודעה ואת הקדמת אותי... מסכימה איתך בכל מילה ומילה...
זה עצוב אם זה באמת על ג'סטין...
הלוואי והם יחזרו... אין סיכוי אתם אומרים נכון

../images/Emo41.gifאני מניחה שאני צריכה אותך מותק..

למי שלא הבין
"I guess I need you baby" לפי מה שאסי אמר לי, בריטני כתבה את השיר שבאירופה.. אני מניח אחרי הפרידה.. ועוד משהו.. בשיר היא מצטערת על משהו רע שהיא עשתה.. זו הבגידה המשוערת לדעתכם
ולא, לא נראה לי שהיא יחזרו..

In the zone

New member
לדעתי...

לדעתי כן זה על הבגידה... תחברו פשוט אחד ועוד אחד. בשיר של גסטין הוא מאשים אותה על בגידה ופה היא מבקשת סליחה והיא אומרת שקשה לה ושהיא הביאה את הגשם, כאילו היא גרמה למצב הזה... בקשר לזה שהם יחזרו להיות יחד לא ממש נראה לי גם גסטין אומר בפירוש בשיר שלו שאני ואת לעולם לא נהיה אז אל תהיה עצובה מזה... אבל אני מקווה שהם יחזרו להיות יחד למרות שהסיכוים קלושים אבל מי יודע?! אולי הם כן יחזרו וזה פשוט "מבחן" לאהבה שלהם. כי זה שגסטין יוצא עם קמרון לא אומר שהוא לא מרגיש לבריטני פשוט יש לו אגו פגוע...

SivAn 4u

New member
נכון!

ואם הם יחזרו זה יהיה כמו חלום... זה יהיה כמו פצצה..

vashla

New member
ראיתי עכשיו את אבריטיימ בהופעה..

לא משהו, זה נראה כאילו היא מזייפת (כאילו?!) רק הפזמון נחמד..נחמד,לא יותר.

../images/Emo41.gifיש לה קצת זיופים..

אבל לא נורא.. זו הופעה ראשונה עם השיר הזה.. היא תשתפר עם הזמן..

../images/Emo41.gifאם הם יחזרו או לא..

זה מה זה לא מעניין אותי.. מה שאהבתי זה שבריטני מביאה את הרגשות שלה לכתיבה.. והיא עושה את זה מצויין.. והלחן המדהים לשיר.. נותן לא הרגשה מלנכולית אבל מרגשת.. בהתאם לתוכן..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני לא יודע...

בהתחלה ישר חשבתי שזה על ג'סטין... אבל זוכרים ששאלו אותה אם תהיה תגובה על cry me a river? היא אמרה שלא.....

In the zone

New member
בקשר לתגובה שלה...

יכול להיות שבאותו רגע היא אמרה לא ואז פשוט הרגשות שלה השתלטו... ודבר שני זה לא בידיוק נקרא תגובה על CRY ME A RIVER כי היא לא מזכירה את השיר ולא אומרת שום דבר רע עליו ולא יורדת עליו . השיר הזה הוא על הרגשות שלה לגביו ולא על השיר ... לכן זה לא נחשב כתגובה זה פשוט תוצאה של רגש.

TetiBETTY

New member
כצופה מהצד על השרשור...

השרשור...ממש עמוק ופילוסוף,אפילו קצת מרגש(
)....חבר'ה...... יש עליכם
סתאאאאאם....אני חושבת שאמרתם את כל מה שאני חושבת..
...

למרות שזה ממש לא פורום ג'סטין

אני ממליצה לכם למשוע עוד שיר שלו בנוגע לפרידה. justin timberlake - never again כדי שתיבנו מה הוא גם מרגיש
אני יודעת שזה לא הכי המקום אבל אני ממליצה לכם על השיר. הוא חזק נורא ואולי תנסו גם להבין את מר טימברלייק...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהם כ"כ סתומים...

שניהם רוצים אחד את השני ואף אחד מהם לא עושה כלום העניין הזה... חבר'ה! בואו נקח את זה לידים שלנו המשימה: להחזיר את הכבש לבריטני אמצעים: הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טענה: בריטני לא בתולה, ג'סטין סתם כבשה וזכרו, המטרה מקדשת את האמצעים
(אני לא יודע מה עובר עלי...עזבו...)

למעלה