בקשר לשיר "עיניה"

בקשר לשיר "עיניה"

לא הייתי פה פשוט הרבה זמן וראתיי כל מיניי השערות על השיר הזה .. אני חייב להודות שהביאו פה כמה נקודות מבט שבאמת לא שמתי לב לזה , כי אני רואה את השיר בצורה אחרת לגמרי .. לדעתי "עיניה" זה שיר שנכתב על המאבק בסמים .. הרי שבנאדם לוקח סמים העיניים שלו כל הזמן בצבע אדום , יכול להיות שעמיר כתב על מישהי שאפילו הכיר בעבר אי אפשר לדעת וכל השיר לדעתי הוא רומז על התופעות של הסמים "ומה מתהפך לטובה פתאום באמצע היום " הרי ידוע שאדם שלוקח סמים אינו יציב בדעתו פעם שמח , פעם עצוב , פעם קר לו , פעם חם לו והוא מצין את זה גם בפיזמון , "למה למה , כמה היא שמחה וכמה טוב לה שזה לא אתה " אחרי זה הוא אומר "וכמה טוב לה שזה אתה " פעם טוב לה לראות אותך פעם לא לפי המצב רוח , בבית השני הוא אומר "אומרים שאין גבול לריקוד גם לא צבע אדום " הוא לדעתי מתכוון פה בציניעות כי באמת זה משפט שאומרים אבל כאילו זה משפט שהיא תופסת על זה טרמפ ומשתמשת בתופעות שלה לפי המשפט הזה אבל בעצם היא כלל לא חושבת על המשפט הזה ובטח גם לא מכירה אותו .. בכל מקרה זאת דעתי ...

דעתך דעתך,סבבה,אבל היא ממש לא נכונה

לפחות לא מנקודת מבטו של הכותב,ומה שאני אומר לך הוא לא מתוך "השערה" אלא מתוך ידיעה... בדף הקודם יש את הפירוש שכתבה odery הוא המדוייק הפירושים שלך ך"בורח" ו"שגרה" הרבה יותר מוצלחים

מקבל את זה אחי ..

לא ידעתי שיש לזה הסבר מדויק אם ככה , מי אני שיתווכח אבל עוד פעם זאת הגדולה של עמיר . את השירים שלנו אפשר לקחת להמון כיוונים וזה משהו שיש רק במוסיקה שלו ..

אנונמני

New member
......

לא שיש לי משהו נגד הפירוש או משהו,, אבל כל פעם אני נדהם איך כמעט כל שיר של עמיר משייכים לסמים. ד"א, עמיר בכבודו ובעצמו אמר שהשיר נכתב על האימהות ו"איזהשהו מקרה שקרה ביניהן"

קסם אחד1

New member
עמיר והסמים זה משהו שנגמר לפני 15 שנים...!!!

כל שטות שקשור לעיניים...או מראה (מרעיל את הנפש מול ראי-"מישהו אחר), ישר מתקשר לסמים... עמיר התנסה בסמים לשנתיים בלבד וזה היה בין גיל 17 ל-19... היום עמיר נשוי ואבא...קטע הסמים נגמר לפני 15 שנים... אז....................?!??!?!?!?! אם לך משהו יותר חכם לכתוב... פשוט אל...!

תקשיב לי טוב

אתה האחרון בעולם הזה שתגיד לי מה כן לכתוב ומה לא .. זאת דעתי וטעיתי מה קרה בואו תהרגו אותי וזהו .. מישהו אמר שעמיר לוקח סמים עדין ושכל שיר זה על סמים ? אל תדבר בשמי וחוץ מזה מה אתה משחק אותה איזה אח שלו או אבא שלו שאתה אומר בדיוק באיזה שנים ואיזה נעליים עמיר בעברו לקח סמים השינוי שהוא עשה גורם לי לאוהב אותו כפול 10 יותר ואני מעריץ אדיר של הזמר הזה כבנאדם וכזמר אז אל ואללה לך ותצא על מישהו אחר מותק .. לילה טוב

למעלה