בקשר לשיר "א - אוהל..."

האם תגאלי אותי אמא של טחון?

מעששית בת עשרות שנים מעזבונה של אימי אין לי שום ענין בה. תעשי לי טובה ...אחרת לא נוסעת איתך לגואה. זה לא הולך טוב עם הקומקומים שלי ובטח הפילים לא אוהבים אותה. האוסף שלך ניפלא. אולי אם ישתילו לי עוד חצי אונה גם אני אלמד להעביר תמונות.

אנחנו ניסע לגואה

אפילו אם לשם כך אני אצטרך לגרור אותך באונה המסכנה שעדיין נותרה לך. כשזה נוגע לעששיות, אני מאבדת את חוש ההומור שלי. תאפסני אותה בקופסה עם הרבה נייר פאק פאק ותשלחי אלי בגוביינא. בקשר לצירוף תמונות וקישורים - ההצעות שלי בעינן. את רק צריכה לשרוק - ואני כאן מוכנה ומזומנה ללמד אותך. לא חראם שיש לך עכשיו מצלמה דיגיטאלית ואת לא יכולה לשמור קבצים במחשב ולשלוח גם?

המצלמה הדיגיטלית ותחלואיה

פעם בטרום עידן הדיגיטלית ,המצלמה הייתה נשלפת ביציאות מהבית. כעת זה און ליין. תמיד המצלמה בסטנד ביי. בשלתי משהו , הבת רוצה לראות (ממתינה להמצאת העברת ריחות), הכלב עמד בפוזה והופ תמונה. האם הטכנולוגיה המתקדמת לא משעבדת אותנו לצד יתרונותיה ?

הפוקציה הכי טובה בדיגיטאלית -

היא המחיקה...מכירים את התמונות שפיתחתם ויצאתם שם כמו הסבתא של אפרים? לחיצה על "מחק" - ואין יותר אפרים. צריך יותר טוב מזה?

אמשל, זהירות עם השמות ../images/Emo8.gif

ועוד משהו,תמונות מחקות המון זמן לפיתוח.מעלים למחשב ופשוט שוכחים.

למה, יש בעיה עם אפרים???

ומי צריך לפתח? פשוט מדפיסים על נייר מיוחד לתמונות - ויש!!! כמובן שמדפיסים רק את התמונות המוצלחות.מרבית מדפסות הזרקת דיו מדפיסות תמונות באיכות טובה מאד. יש אתרים ברשת שמדפיסות תמורת סכום מתקבל על הדעת, תמונות דיגיטאליות שנשלחות אליהם.

oshiko

New member
למה למחוק כשאפשר לתקן?

בעזרת עורך תמונות טוב אני יכול להפוך את עצמי לבראד פיט. קצת גאוות יחידה - בגילגול הקודם בעבודה, שהסתיים לפני 11+ שנים, הייתי שותף לפיתוח סורק התמונות הדיגיטלי הראשון ותכנה לעיבוד תמונה דיגיטלית של הפלט של הסורק. הקלט ניחיד היה מסורק, כיוון שעוד לא המציאו את המצלמה הדיגיטלית. אני מסתכל היום על תכנות לסורקים ועיבוד תמונות, ורואה שם גילגול של אותו קונספט מקורי שאנחנו המצאנו (ד"א איך אומרים בעברית קונספט?)

למידה ללא אונה נוספת../images/Emo63.gif

מעוז, אולי איני מורה טובה ,אבל את בטוח תלמידה אינטליגנטית. שימי לב להעלאת תמונות: א. מתחת לתיבת ההודעה מופיע "צירוף קובץ". ב. בצד שמאל שלו לחצי על עיון.נפתח לך חלון. את מחפשת את התמונה המבוקשת. נניח ,אם היא בשולחן עבודה , למעלה בחלונית שנפתחה צריך שיהיה כתוב שולחן עבודה .אם לא לחצי על החץ ובחרי שולחן עבודה. כעת תחפשי את התמונה המבוקשת תקישי עליה ולמטה בחלונית תלחצי פתח. זוהי כל התורה. מקווה שעזרתי.

אוייי ויי אני צריכה אופטלגין דחוף..

אילתית יקרה... קראתי שתי שורות שכתבת לי( ואת אחלה מורה) אני הולכת להרים רגליים למעלה... לשים לי מאוורר וחוזרת לשורות הבאות. הבן הסתלק אחרת היתי מעמידה אותו שיעשה לי אויר עם מגבת מנופנפת הפעם זה פרויקט של כל הפורום כבר. כמה אפשר להיות כזו פרימיטיבית..( עוד מעט הזקנה תהיה מטפלת שלי) זותי גם כן... אמרתי לה שרון התעורר קצת.. אז היא שעה ישבה ומילמלה הממשלה התעוררה.. אני מתחילה להיות דומה לה אמא' להההההההההההההההההההה

י רדן

New member
אמשל.. אוסף מקסים.. ../images/Emo24.gif

זו התקופה כך אומרים ... של מחלות החורף.. מתמזגים עם מזג האויר... הקר והגשום... תרגישי טוב.

למעלה