בקשר לשיר "א - אוהל..."

בקשר לשיר "א - אוהל..."

יום אחד מתקשר הבן יקיר לי ומבקש לדעת את המילים לשיר.. שאלתי אותו למה..ואז הוא הסביר שהמפקד שלהם שאל אותם... כנראה שזה שיר מבוקש בצבא... ולא משנה באיזה חיל הם.. דווקא אהבתי את הרעיון.. בינתיים הבן יקיר לי נרגע קצת מעניין הריתוק... כנראה יגיע הביתה ביום רביעי ל"רבעוש"... מתחילה לחשוב על פינוקים אפשריים... שבת שלום לכולם...

אולי תפרסמי את המילים?

לטובת כולם. לגבי החוגר...אכן יש החמרה בחיל של הבן שלך ושלי לגבי חוגר. גם אצלו 2 טירונים איבדו חוגר. אבל לא הצליח לגמור את המישפט ונירדם.

מצאתי מצאתי!!!

הנה השיר: אלף-אהל, בית-זה בית ,גימל זה גמל גדול מהי דלת-זהי דלת .שפותחת את הכל (אלף- בית-גימל-דלת) הא- הדס, וו הוא ורד ,שפרחו לי בחולות זין-חית שתיהן ביחד .זהו זר חבצלות (הא-וו-זין-חית) בני השש ובני השבע ,אלף-בית אלף בית מצירים בגיר וצבע ,אלף-בית אלף-בית ויוצאות במחול מחניים ,אלף-בית אלף-בית אותיות עשרים ושתים .אלף-בית (אלף-בית-גימל-דלת-הא-וו-זין-חית) טית זה טוב ויוד זה יופי ,כף זה כן ולמד לא מם ונון ותן מן ונפת .קח לך ותן גם לו (כף-למד-מם-נון) סמך- ספר, עין-עין ,פא-פרפר וגם פשוש צדי-צחוק עד לב שמים -קוף זה קוף וריש זה ראש גדול על הכתפיים ילד טוב ירושלים ...וביחד...בני השש ?מה צריך לבוא עכשיו ?איפה שין ? ואיפה תו שין-שלום ותו-תודה .ונגמרה העבודה שין-שלום ותו-תודה ,ונגמרה העבודה ד"ש לכל המשפחה .ולך לך לדרכך

איזה ענקית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

זהו. את מדליקה את משואת החדר בט"ו בשבט וזה סופי.

אז ככה...

בטח אין פה אף אחד עכשיו. אז אני יכולה לכתוב מה שעולה על רוחי. ( בעיה שלכם שאין עלי השגחה) ואסאנה נעלמה. אמא של טחון נעלמה. ירדן גם כמעט נעלמה. פאוליקה מתקמצנת לא חולקת את חוכמתה איתנו. רימון רסס... אולי ניגמרה לו התחמושת( בטוח סמוי) מורי בטח סורגת עכשיו... טנצר מדליק נרות לכבוד שבת פה ומיסתלק לו- אולי הוא חזר בתשובה. מארס 4 נירגע...דווקא אהבתי את הגירסה הפראית כומתה טורקיז...אולי עוברת בית גם לא באה כמעט.. טוב... אז אני אלך לראות את מיקי בוגנים.( אז מה אם הוא קצת סיסי) בערוץ 10. בטח אלמד ממנו משהוא על תאורית החור השחור. אולי הפעם הוא ידבר על תורת המישחקים זה מה זה אין עכשיו שיוווו..

חחחחחחח..מעוז אישה

אז זהו שלא... את לא לבד... כשהבן יקיר לי לא בבית בשבת.. אני חופשי חוגגת לי עם המחשב.. משוחחת עם חברות בסקייפ... או במסנג'ר עם מצלמה כמובן.. מה לעשות ואני בדרום הרחוק והחמים והן בירושלים הקרה והגשומה... אז שבת שלום.. ותהני לך עם מיקי...

paulika

New member
אוי מעוז, מעוז...

את לבד (כמעט) בפורום, אני לבד בבית. הילד בצבא
הבעל בעבודה
הכלבה כבר ישנה ואני,,, גמרתי להכין הכל למחר. בבוקר יוצאים מוקדם לבקר את יורש העצר החילי. קפצתי לרגע למחשב והנה אני מוצאת אותך מתלוננת עלי. באמת אי אפשר להשאיר אותך רגע בלי השגחה. אז בתור פיצוי על ההעדרות, קחי
ענק ממני

אני גם רוצה ביקורי הורים

ואין. ממש מפסידה שלא יכולה לקחת איתי סירים ולנסוע... זה סוג של חויה שאני לא אעבור . חבל לי. אבל אני מתנחמת בזה שהטירונות תיגמר ואני אבוא לשם לראות את הבן שלי חושף את הסיכה לחיילים אחרים בתור מ"כ. למרות מחאותיו שלא אבוא הודעתי לו:" חבל לך על המילים.אני באה וזהו. אני גובה את הגאווה שלי בעצמי ואף אחד לא יעצור אותי". אין כבר ויכוח על הנושא הזה בבית.ניראה לי שהוא בכלל שמח על הנחישות שלי. ( מה מתאים להגיד...בקטנה? סבבי בבי... לא יודעת ת'שפה הזותי)

אממאא

New member
מה זה אין פה אף אחד... בדיוק בשעה

שאני מקלחת את פיצקית את מחפשת חברה... איך היה מיקי? שווה להציץ בתוכנית בשבוע הבא? פעם ראשונה ראיתי חלק מהתוכנית של יהורם גאון, הוא ראיין שם את פנינה איזנשטין ששכלה בפיגוע בירושלים את הבת שלה ואת אמא שלה, ישבתי מול הטלויזיה ובכיתי, ופיצקית לא מבינה למה אמא בוכה....

מיקי בוגנים- ויתרונותיו

א. הוא לא יביא מיקרה מזעזע ויראיין אותו.( תיראו איך אימאאא בכתה אצל יורם גאון)= גם משלמת אגרה וגם לבכות...ועוד פיציקית נבהלה ב. מירי בוהדנה היתה אצלו-מסתבר הבחורה חכמה וצנועה הודתה שיש לה זיכרון פנומנלי.היא מצילה את מאיר סויסה בהצגה "אני עם אשתך גמרתי"כי הוא לא זוכר את הטקסט והיא למדה את שלו ושלה בע"פ. ג.לגבי מחירים שהוא גובה בסלון שלו מניסיון- ביתי רצתה להסתרק ולהתאפר אצלו..לפני החתונה רק תסרוקת הוא גובה 2500 ש"ח וחודשיים תור מראש(אז הלכנו למופרע אחר) ד.יש לי כבוד רב אליו בגלל שהוא התעשר מכשרון מולד ולא מלימודים. בעיקר בזכות אימו שידעה לקבל אותו כמו שהוא . ה.התוכנית הזו לא תחזיק מעמד. כתוכנית - זה לא היה מוצלח. הוא צריך לדבר ולהסביר בתחום שהוא באמת מומחה גדול בו ולא לנסות להיות דן מרגלית. ו.הצבע האופנתי בקיץ יהיה שמנת או לבן. הכיוון:רומנטי. אופנה ללא אלימות. וזה כבר טוב.

../images/Emo12.gifמעוז....התגעגעת אלי?../images/Emo24.gif

איזה יופי. אז ככה, הדלקתי את נרות השבת בבוקר במשרד וישבתי להכין את המקדמות למס הכנסה ואת המע"מ לקראת יום א'. אחרי הצהריים רכיבת אימון בגשם, אחרי כן ארוחת שבת אצל הבת הגדולה והופה ב-10 לישון כי צריך לקום מוקדם ב-5 ולצאת לאימון בנחשון, חזרה ב-12, ארוחת צהריים וישר ל"שלפשטונדה". עכשיו מצאתי כמה דקות שהמחשב הופקר ע"י אשתי ש"מששבשת" באינטרנט באופן מכור לחלוטין. אז למי יש זמן מחשב? שבוע טוב לכולם.

ביטח געגעתי.

היה לי צעמם נורא. ====================================== טנצר...הוא כבר הלך למדוד קסדות !!!!( החתן שלי) תגיד יש ביטוח מיוחד לרוכבי אופניים? =====================================

../images/Emo6.gif מה כבר יש למדוד?

בלי אונה - S עם אונה אחת - M עם שתי אונות - L
וכן...יש ביטוח.

אמשל טחון לא נעלמה. קצת חולה

והאנטיביוטיקה הורגת אותי. מכיון שהכנסתם אותי לאמביציה, מביאה חלקמאוסף העששיות המפואר שלי. לצערי, גם אני נאלצתי להכניס לויטרינה, אחרי שהחתולים כיסחו לי כמעט חצי מהאוסף, חלקו עששיות בציור אמנותי ממקומות שונים בעולם. מעוז, תגידי לחתן שלך שיבוא פה אצלי. יש גם ויטרינות וגם מפיות קרושה (ירושה מחמותי)

למעלה