בקשר לשינוי ערוץ BASE DRUM

austin power

New member
בקשר לשינוי ערוץ BASE DRUM

אז ככה יש לי ערוצים של שיר אני רוצה להחליף את הערוץ BASE DRUM בדגימה של בייס דראם אחר הסבירו משהו דרך פלאג-אין באטרי איך עושים את זה? אני רוצה שהדגימה תשב על הקצב של הבייס-דראם המקורי שהוקלט

babylon shit

New member
כנס

אם הקיק שלך הוא בערוץ אודיו - אתה נכנס לחלון ה pool, מייבא שם את הדגימה שאתה רוצה, ואז גורר את הדגימה מחלון הpool על הקיק שאתה רוצה להחליף אותו (תדאג שאתה על מצב quantize, או ביטלת את הsnap, כדי שהדגימה שאתה גורר באמת תעלה על האמצע, בוא נאמר, של הדגימה שאתה רוצה להחליף. עכשיו - כשגררת, תלחץ על מקש shift ורק אז תשחרר את הלחיצה של העכבר. יעלה לך חלון ששואל אם אתה רוצה להחליף רק את הדגימה שאליה גררת, או את הדגימות בכל הערוצים.

babylon shit

New member
טעות קטנה

"יעלה לך חלון ששואל אם אתה רוצה להחליף רק את הדגימה שאליה גררת, או את הדגימות בכל הערוצים" - לא בכל הערוצים, אל את כל הדגימות רק באותו ערוץ.

austin power

New member
הסבירו לי בדרך אחרת

להיא את הדגימה לפלאג כמו באטרי וכדאי שהקיק יהיה על פי הקצב צריך להפעיל גם עוד פלאג-אין שניקרא דראמאגוג רק שאני לא זוכר איך זה אמור להיות

babylon shit

New member
אם הסבירו לך

ואתה כל כך סגור על זה אז למה אתה מבזבז פה זמן של אנשים ושואל??????? תעשה מה שאתה רוצה - אני הצעתי את מה שאני יודע. ואני יודע.... אתה רוצה דראמאגוג? -שיהיה בהצלחה...חחחחח

HeavenlyB

New member
דראמאגוג, אם אני זוכר נכון

זה פלאגין שמשתמש ב-Triggers. Trigger אומר שברגע שהוא מקבל אינופרמציה, הוא פועל. למשל, אתה שולך לו את ערוץ התוף בס, וברגע שיש מכה, הטריגר מופעל ושולח פקודה לנגן סימפול מסויים. כך אפשר להחליף את התופים המוקלטים בסימפולים. אני לא עבדתי איתו, אז זה אומר שאם תשתמש בו, תצטרך לקרוא את ההוראות, או למצוא מישהו שמכיר את הפלאגין הזה.

עמרי 6

New member
אני מניח שלזה הוא מתכוון

יש תוכנות שפועלות כך (כמו שאריאל הסביר). הן בעצם לוקחות את המידע מערוץ אודיו (עם טריגר שעובד בערך כמו לימיטר, כשהעוצמה מגיע לרף מסויים, הוא שולח פקודה) ותוכנה כמו בטרי יכולה להחליף את ערוץ האודיו שממנו נלקח המידע לדגימות תופים אחרות. וזה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע (תאמת שאף פעם לא ניסיתי את זה אבל זה נראה לי הרבה עבודה, בעיקר על הדינמיקה של הקטע)

למעלה