בקשר לשידור אתמול...

KristineW

New member
בקשר לשידור אתמול...

קודם כל, יש לי שאלה...
מישהו הקליט את זה אוליי?... כי אני שמעתי את השידור בצורה קצת מעוותת והקלטתי אותו בצורה עוד יותר מעוותת והכי באסה שידיד שלי עלה לשידור (הוא שאל אותה את השאלה הכי מעניינת... על עופר ניסים....) ואני אפליו לא קלטתי שזה הוא!!...
ודווקא את הקטע הזה לא הקלטתי, וואי אני חייבת להשיג את זה!!! וחוץ מזה, בעניין פיטר ראופר, מי שלא היה במסיבה, שלא ינסה ללכלך ו- DON'T BELIEVE WHAT IS WRITTEN IN NEWSPAPERS!!!! כי אני הייתי במסיבה הזאת והמסיבה הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה שלא הייתה!!!!
אז אומנם התאורה ושאר קשקושים לא היו הכי מושקעים בעולם, אבל האווירה הייתה מעולה, היו הרבה חתיכים והמוזיקה....
אךךךךך... איזו מוזיקה....
אני וחברים שלי בכלל מעריצים את פיטר ראופר, מבחנתינו הוא אלוהים קטן... והוא לא איכזב בגרוש, הוא היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!
אני וחברים שלי כ"כ נהנינו, כולנו אומרים שזאת הייתה המסיבה הכי טובה שבה היינו השנה!!!!
אפילו מילה אחת רעה אין לנו להגיד!!!!
ומי שלא מאמין, מוזמן לדפדף בפורום של ה- FFF, כי גם שם לא תמצאו מילה אחת רעה!!!! ושם גם כותבים ביקורות קוטלות כשצריך... האנשים די אובייקטיבים שם... בקיצור, מי שלא היה, פשוט הפסיד את מסיבת השנה ובגדול!!!!!

nerod 72

New member
תוכלי לשמוע....

באתר של 103 (/WWW.103.FM.) תוכלי לשמוע את כל השיחה.היא מוקלטת.... שמוליק אמר את זה..... חוצמזה,אני יכול להגיד לך מה היה שם-דנה אמרה שאם עופר יביא לה להיט היא בשמחה תעבוד איתו.היא אמרה שאין ביניהם ריבים ובלגנים,ושזה הכל שטויות.....ושהיא שמחה שהקריירה שלו עלתה והיא איחלה לו ולה לעלות ולהצליח!! WHEN IM GOOD IM GOOD ,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

nerod 72

New member
הנה מה שאת צריכה לעשות כדי לשמוע...

את נכנסת לאתר של התחנה- WWW.103.FM ,לוחצת על "המיטב היומי" ושם יש את האפשרות לשמוע לראיון של אתמול..... WHEN IM GOOD IM GOOD,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

KristineW

New member
תודה כפרה, אבל...

יש לי עוד שאלה אז... איך בדיוק אני יכולה לשמור את זה על מחשב?....
וחוץ מזה, שמעתי פלוס מינוס מה היא אמרה (למה בגיל 40 הפכתם אותו למלכה?...
), פשוט אני רוצה לשמור את זה... גם בגלל הסקופ...

nerod 72

New member
אני לא בטוח....

שאפשר לשמור , אולי אפשר.... בקשר למה שהיא אמרה- המאזין אמר לדנה שבשנים האחרונות עופר תפס חזק ,ושהוא פתאום נהיה מלכה.... אז דנה שאלה- למה דווקא בגיל 40 הכתרתם אותו למלכה? הוא פעיל כבר יותר מ-20 שנה!!!זה מה שהיא התכוונה... WHEN IM GOOD IM GOOD,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

למעלה