בקשר לשביתה.. מה קורה ביום ראשון? יש לימודים או לא?...
C ChilD SouL New member 14/4/07 #2 יש שביתה. אני יודעת שלפחות עד יום שלישי יש שביתה כי ביום שלישי יש הפגנה בירושלים סיטי. מעניין אם היא תמשיך מעבר... [ושוב, הבנתי שכן]
יש שביתה. אני יודעת שלפחות עד יום שלישי יש שביתה כי ביום שלישי יש הפגנה בירושלים סיטי. מעניין אם היא תמשיך מעבר... [ושוב, הבנתי שכן]
C ChilD SouL New member 14/4/07 #4 אין לי מושג. אני שלחתי מייל לאחד המתרגלים שלי בשביל לשאול לפשר הדבר כי אני לא אסע שעה וחצי+ בשביל לשים עבודה בתא כלשהו - הוא לא ענה לי עדיין אז... תתקשרי לאונ'.
אין לי מושג. אני שלחתי מייל לאחד המתרגלים שלי בשביל לשאול לפשר הדבר כי אני לא אסע שעה וחצי+ בשביל לשים עבודה בתא כלשהו - הוא לא ענה לי עדיין אז... תתקשרי לאונ'.
א אחרי הכל את רק טל New member 14/4/07 #6 השביתה ממשיכה. אין לימודים בימי ראשון ושני מיום שלישי, המרצים מצטרפים להשבתה.
B bright sky New member 14/4/07 #8 מישהו יודע מה עם המעבדות? ספציפית לגבי קמפוס עין כרם באוניברסיטה העברית. יש להם לפעמים נטייה לשבור שביתות...ומתוכננות לי 3 מעבדות לשבוע הבא...
מישהו יודע מה עם המעבדות? ספציפית לגבי קמפוס עין כרם באוניברסיטה העברית. יש להם לפעמים נטייה לשבור שביתות...ומתוכננות לי 3 מעבדות לשבוע הבא...