בקשר לשביתה

בקשר לשביתה

היא נגמרה או מה? כאילו מצד אחד אומרים שמחר יש בית ספר ואפילו הסעות מצד שני אומרים שהשביתה נעשית יותר חמודה ויותר ארוכה

אוף אף פעם לא עונים לי ...

אז אני יענה לעצמי כי מצאתי תשובה :) בית ספר רבין (צורן\תל מונד) לומדים כרגיל ויש להם גם הסעות (אם אתם רוצים כתוב באינטרנט באתר של הבית ספר שלכם או מה שזה לא יהיה) ניר העמק (גלבוע\עפולה) לומדים יש מורים יש הסעות אבל אין אבטחה וניקיון וזה מה שידוע לי בינתיים ... אוף :(

THE sky angel

New member
אנחנו לא לומדים (קו עימות בעיקרון)

אבל אני יודעת שהבתי ספר הפרטיים באיזורינו כגון- כברי מנור, ותפן- לומדים. אני יודעת שבגלבוע הבצפר אירגן להם הסעות פרטיות או משו.. תקקשיבי ברדיו בבוקר.

kedeman

New member
אנחנו לא שובתים

רופין ומעין כן שובתים, ורק הבית ספר שלי, כרגיל, העל יסודי היחידבעמק חפר שלא שובת

אז מה אתה עושה בבית בשעה כזאת?!

או שאתה כותב מהבצפר? או שמא הלימודים אצלך מתחילים מאוחר...?!

אנחנו דווקא לא שובתים. לפי מה שאמרו

לנו אתמול- מחר יהיו לימודים ואתמול היו כרגיל.. היום לא היו הסעות כך שלא ממש למדנו (למדתי שעתיים: שעה ראשונה- מתמטיקה עם 7 תלמידים, שעה שניה הסטוריה עם חמישה.. בשעה השלישית הייתי אמורה ללכת לבד לביולוגיה אבל היתה לי שיחה עם המחנכת ואח"כ- במקום ללמוד 4 שעות לבד הלכתי הביתה עם יאיר) . אמרו לנו שכל עוד יש שביתה- שלושת בתי הספר (או לפי מה שאתה אומר- אולי רק אנחנו ומעיין) עושים תורנות שבה כל יום בבי"ס אחר אין הסעות.. זה לא שאי אפשר לארגן הסעות.. זה רק לאות הזדהות. שיהיה

kedeman

New member
כתבתי מבית ספר

סיימתי פשוט את המבחן אז הלכתי למחשבים לבדוק קצת אינטרנט לנו אמרו שעד סוף השבוע יש לימודים כרגיל ובשבוע הבא נתעדכן מהאתר של בית ספר (זונות!!! אני לא סובל את האתר המחורבן!!!! אונסים אותנו להיכנס אליו!!) אולי שבוע הבא גם אנחנו נהיה בתורנות.....

היה דווקא נחמד.. אבל אני לא יודעת

אם אתה תהנה מזה.. כי זה טוב כשאפשר להגיע הביתה מתי שרוצים ולא תלויים במישהו שיסיע. החלטנו שהיום הזה היה מה שנקרא: היום בו כפר מונאש משתלטים על רופין. מעלה מחשבות.. למה שנרצה את רופין?

אבל כפר ויתקין לומדים ברופין...

או שלא כולם (?) וחוץ מזה רופין זה לא בית ספר טוב? אחותי כמעט עברה לגור אצל סבא וסבתא במיוחד בשביל ללמוד שם! כאילו סביר להניח שלא רק בגלל זה אבל לפי מה שהבנתי זה היה חלק גדול מהעניין

../images/Emo6.gifכן! בי"ס הכי איכותי באזור

האנשים שם- אחד-אחד
(נאמר בציניות מוחלטת) אולי את מתכוונת למכללת רופין? נשמע לי יותר הגיוני

fresh mishmesh

New member
איכס

אפילו אני יודעת שרופין זה פיכסה, ואני אפילו לא מעמק חפר... אבל השמועות אומרות, you know

kedeman

New member
רופין הוא קקה

אח שלי למד שם, אחותי לומדת שם בית ספר דיי איכסה אני מרוצה מאיפה שאני לומד מעברות הרבה יותר טוב!!

למעלה