בקשר לרשיון נהיגה

Sugar Tush

New member
בקשר לרשיון נהיגה

קיבלתי את הטפסים לנוירולוג ועורך הדין, מילאתי אותם ושלחתי... אבל מה הלאה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

אני עוד מחכה../images/Emo7.gif

שלחתי להם לפני..חודש ושבועיים ככה.. אני צריכה להתקשר אליהם.. לוודא שזה תקף למה במקום חודש היה לי שבוע וזה לא מספיק..

רוני 250

New member
אני פשוט לא אמרתי שאני חולה

רק למורה נהיגה שיידע במקרה ויהיה משהו וזהו ויש לי רישיון בלי שום סחבת

א68

New member
רישיון

להגיע למשרד הרישוי ולהציג בקבלה שחור על גבי לבן את האישורים של עורך הדיך והנוירולוג בלי לחשוב הרבה או איזשהו חשש , שמאשרים לחולה אפילפטי כמוך(ואפילפטים בריאים אחרים) ע"מ לקבל את חותמם והסכמתם להתחלת לימודי הנהיגה. לא מעבר לכך. מה שנשאר, להתחיל ללמוד עד לטסט ולרישיון.כמו כן, להוציא מהראש לפני ואחרי הנהיגה את האפילפסיה מהראש ולהזיז אותה הצידה. בהצלחה!

Sugar Tush

New member
כן, אבל אני כבר שלחתי להם את הטופס,

אז מה הלאה? אני אמורה לקבל תשובה כלשהי? את הטופס הירוק שלי? משהו?

א68

New member
תשובה

כן, אכן כך. את צריכה לקבל תשובה. לא יזנחו אותך. העיקר החתימה של נוירולוג והעו"ד, שהם בעלי המשמעות החשובה ביותר, שהם קיבלו אותם מידך(לא כל אפילפטי זוכה לקבל את זה בקלות ובפשטות). הם צריכים לעיין בהם, לבדוק את מה שהם רואים לעצמם ולבחון את הניירות שהגשת להם(אולי זה מועבר ראשית כל לרופא ועו"ד של משרד הרישוי לעיון ראשון) , כמו שבודקים בכל מיני משרדים ורשויות אחרות ניירות ומסמכים מסוגים שונים ואז, במאוחר או במוקדם לפי ראות עיניהם, תקבלי תשובה בדואר, ללא חשש שזה יראה שלילי. תהיי אופטימית.

אני מפברואר בתהליך..

כאילו מאז שהגשתי את הטופס הירוק לרופא במשרד הרישוי.. מאז שנתתי ת'חתימה של הרופאה והעורך דין חודש וחצי

רשיון

גם אני קיבלתי את תפסי הרישיון אחרי הרבה מאוד זמן. ועכשיו אני בתהליכי סיום ועוד מעט טסט........... לפי דעתי כן צריך להצהיר על אפילפסיה משום שזו עברה שעליה אפשרות לשלילת רישיוןוכמו כן מסכנים בזאת את עצמנו ואנשים שנוסעים איתנו! תצהירו זה חשוב לי היה תהליך קצת שונה הלכתי לעשות תאוריה ולא נתנו לי, היום הגרוע בחיי יש לציין. התהליך מאוד ארוך וכמו כן יש לוודא שהמסמכים שבאו ממשרד הרישוי מולאו כהלכה. יש צורך בעורך דין נוירולוג בצבא : נוירולוג צבאי וקצין העיר וכמו כן הצהרה של המבקש התהליך לוקח חודשיים שלושה תלוי במקרה עצמו אם הנוירולוג אישר אין סיבה שלא יאשרו בהצלחה לכולם.

למעלה