בקשר לרמת"ג אכ"א ? :)

tal872

New member
בקשר לרמת"ג אכ"א ? :)

שלום אני טל, משרת כסמב"צ בחמ"ל כלא 4.
הגשתי בקשה כבר לפני חודשיים וחצי לשינוי שיבוץ, לצאת לקורס מד"נים בחיל החינוך.
הבקשה יצאה מהבסיס בסוף ינואר. ולדבריי המש"קית בתא, הבקשה לא הובנה (חרטא כזו או אחרת) אצל המפקדת שלה, אז נשלחה שוב ב20/2.
נכון לכרגע עבר חודש כבר מאז שהבקשה נשלחה שוב ועדיין אין לי מענה.
אני כל יום (כמה פעמים ביום), מדבר על זה עם הקצינה שלי, השליש, הקצינת ת"ש, המש"קית ת"ש. ואפילו התקשרתי למש"קית פרט ברמת"ג אכ"א והיא אמרה לי שכמה ימים יהיה תשובה.
כל הזמן הם אומרים "כמה ימים, כמה ימים" וזה לא באמת קורה. והקורס של המד"נים נפתח באפריל ואני ממש ממש רוצה לצאת אליו!
ואני לא יודע, יש לי את המספר המט"כלי שלה, ואני יכול להתקשר אליה אבל מצד שני לא בא לי לחפור לה. המש"קית ת"ש שלי שולחת לה כל כמה ימים מיילים, מתקשרת, הקצינת ת"ש גם שולחת מיילים. ואין מענה.
כל הזמן המש"קית, הקצינה, השליש והמפקדת שלי אומרים לי שיש להם מלא בקשות, ועכשיו בנוסף יש להם גם בעיה כי חצי מהבסיס שלי הגיש טופס 55. אז אחד המפקדים שמה ברמת"ג אכ"א רוצה להכנס למב"ס שלי להבין למה כולם שולחים טפסי שינוי שיבוץ.
מעבר לזה זה נורא חשוב לי לצאת מהבסיס, אני לא רוצה להשאר פה. רע לי פה. כבר ניסיתי 2 מסגרות, ואני עוד כמה ימים כנראה עובר למסגרת השלישית בכלא! (ועוד אין לי 5 חודשים בבסיס אפילו).
כולם אומרים לי שאני יכול לקבול את אכ"א על זה, אבל אין לי ממש כוח להתחיל עם קבילה. אני פשוט רוצה לדעת מה התשובה, ואם זה שלילי אז לפעול בהתאם.
יש לכם ייעוץ/ דרך לעזור לי?
גם המש"קית ת"ש שלי שאלה אותי אם יש לי פרוטקציות איכשהו... והלוואי שהיו לי בצבא פרוטקציות. אבל לצערי אין לי בכלל. אפילו לא קרוב ללהיות :(.

הקיצר תודה על התשובות והייעוץ!!
יום טוב ומקווה בשורות טובות אמן,
טל.

למעלה