בקשר לרוק עצמאות..

בקשר לרוק עצמאות..

למישהו כבר ידוע איפה זה יהיה ומי בערך יופיע (חוץ מאביב שאני מקווה שלא יבריז) וכמה זה בערך יעלה

VengaGirl

New member
נראה לי שזה בראשון

אבל תקנו אותי עם אני טועה... ואני מצתרפת לשאר השאלות...

זה די ברור ש

אביב דנה ברגר וברי סחרוף ועוד זמר אחד שאני לא זוכר הם מאז ומתמיד הופיעו שם וכל פעם הוסיפו עוד אמנים אחרים אז משם הוא לא יבריז תהיו בטוחים

גיא*

New member
די מצחיק כמה זה לא משתנה משנה לשנה.

כמו תמיד, באמפי פארק בראשון, בערב יום העצמאות [אין לי מושג איזה תאריך זה יוצא, תבדקו בלוח שנה], יתחיל בטח ב23:00 עד הבוקר... המופיעים הם [כמו תמיד]- אביב, ברי, חמי, דנה ברגר, מוניקה סקס, היהודים... ובטח יהיו גם שייגעך,מוקי ועוד שאני לא זוכר עכשיו... כרטיס יעלה בין 100-150 [אני כבר ממש לא זוכר כמה זה עלה כל השנים, אבל זה לא ישתנה בהרבה]

זה יהיה ב 16.4

בהתחלה הכרטיסים יעלו 130 שקל אבל תשמהו בעצתי ותקנו שבוע לפני אל תידאגו - השארו כרטיסים!!!!!!!!! אני הולך לשם כבר חמש שנים וכל הזמן קונה כרטיס באותו יום של המופע מקווה שתבואו - בעצם תבואו באמונכם אולי מעשה פגישת פורום????????? ושכחתי לציין שהכרטיסים שבוע לפני יעלו 99 שקל

זהו יש 4 אמנים משוריינים

שנימצאים שם מאז ומתמיד היהודים אביב גפן ברי סחרוף ודנה ברגר וכל השאר מישתנים הפעם הזאת זה היה עם מוניקה סקס הדג נחש וכל אלה אבל בכלל לא בטוח שהם יהיו השנה אני בטוח שמוקי יהיה ואולי גם חמי רודנר ואולי מוניקה סקס אבל לא בטוח בכלל

למעלה