בקשר לרוסים

בקשר לרוסים

תגידו, למה רוסים שונאים אתיופים, מישהו יכול להסביר לי את זה? כי הרבה רוסים לא לא ממש רוצים אתיופים בארץ

bariska

New member
חס וחלילה

אני אישית מת על אתיופיות..יש לי ידידה אתיופית היא משו מיוחד

s h u r i k

New member
למה הרבה אתיופים שונאים רוסים?

אני למשל לא שונא אתיופים אבל לא אוהב את האתיופים עד גיל 18-20. כי הם מזה חשים את עצמם כשהם בקבוצות.... אני הולך ברחוב עובר ליד קבוצה של 4-5 אתיופים והם מתחילים לקלל אותי ברוסית... (וזה כל הזמן קורה ורק עם אתיופים) אבל אחרי שאני דופק מקות ל2 שלוש מהם, הם מיתקשרים לחברים שלהם ואלו מגיעים בריצה ומתחילים לעשות פוזות עלי. מה קרה אתם לא יכולים ללכת אחד על אחד??? לתת לך עוד דוגמא.... אני הולך עם אמא שלי ברחוב עוברים לידי 2 אתיופים משהו כמו בני 14-16... ואחד מהם תוקע נוד ליד אמא שלי... אני מבליג כי לך תידע אולי הוא לא הצליח להיתאפק... גם הוא בן אדם. קיצר אני ואמא שלי הולכים חזרה והחבר של זה שהפליץ גם מפליץ והפעם הוא מצמיד את התחת שלו לאמא שלי.... וואי עלו לי כל הפיוזים לראש ודפקתי לו את המקות של החיים שלי ושלו (יש לו מזל שאמא שלי עצרה אותי אחרת הייתי הורג אותו). אין לכם כבוד לאנשים, ובמיוחד לאנשים יותר מבוגרים מכם... עם רוסי כזה דבר בחיים לא היה קורה. לתת לך עוד דוגמא.. אני עובר לי גן ילדים ובגן יש כמה אתיופים... כל האתיופים הצוצקים האלו התחילו לקלל אותי רוסי מסריח... או שיש ילדה אחת קטנה בבלוק שלי גם אתיופית, פעם אחת עלינו ביחד במעלית והיא אומרת לי "אתה יודע שאתה דומה לקוף ושאתה רוסי מסריח".... זה החינוך שלכם בבית? ואתה עוד מופתע שיש רוסים שלא ממש אוהבים אתיופים!!!! אני לא מדבר על כולם לדעתי האתיופים מעל גיל 20 הם אנשים טובים מאוד... אולי בין הטובים שיש במדינה הזאת... יש להם נורמות שונות.. הם בחיים לא יקללו אדם שיותר מבוגר מהם... אני יודע שבכל קהילה יש כאלו אנשים שמקללים ומחפשים צרות... אבל לא כמו שאצל האתיופים. זאת דעתי! ועכשיו תסיק את המסקנות מכל זה!

אחרי שכתבתי כנ"ל

אני בכל זאת ארחיב קצת... אני לא שונא אפאחד ואני מתכוון באופן מילולי ובשיא הרצינות אף אחד...אני לא מסוגל לשנוא. אבל אני ממש ממש כועס על אלו שעושים את זה ונראה שהרבה אתיופים עושים את זה....אני הולך לפי המשפט "רוב ככלל"

נכון...

נכון יש אתיופים שמיתנהגים כמו זבל כי הם באים מבתים לא כל כך טובים ויש להם קצת טינה כלפי לבנים אל תעשה הכללות על אתיופים מגיל 18-20 בגלל כמה מיסכנים אני אומר את זה כי אני למשל ניתקעתי בביצפר של לבנים וחלק מהרוסים שם היו גזענים, ביניהם גם מיזרחים וקצת אשכנזים בכלל, שמתי לב שללבנים בארץ יש יותר מדי סטיגמות שליליות על אתיופים וחבל

s h u r i k

New member
באמת למה??

גם אני שואל את עצמי תמיד את השאלה הזאת! גם אני לא ממש אוהב את זה שאני תמיד צריך להישתמש באלימות... את בטח חושבת שאפשר לדבר איתם ולהגיד להם שיפסיקו, נכון?! אבל זה לא ככה. כשאנשים מקללים אותך ברחוב הם יודעים שיש סיכוי רב שיהיה מקות, הם פשוט חושבים שאין לך שום סיכוי נגדם, בגלל זה הם ישר מתחילים איתך (במיוחד תמיד איתי, כי אני לא גדול במיוחד ולא ניראה חזק אבל אני אוהב ליראות את הפרצוף שלהם כשהם מופתעים, כשאחד כמוני דופק להם מקות). ומה את רוצה שאני יבליג?? אני למשל לא יכול להבליג כשמקללים את המישפחה שלי, גם אני לא הייתי רוצה שהבן שלי (לעתיד) יבליג כשיקללו את אבא או את אמא שלו!!! כמובן שאני לא ישר רץ ודופק להם.... אני קודם מציע להם שכדי להם לישתוק- ואז הם אומרים לי שאני לא יכול לעשות להם כלום ודוחפים אותי, ומה את רוצה שאני יעשה?! אחד ידחוף אותי אני יבליג השני יראה שאני לא עושה כלום גם ינסה משהו.... אז קל לשאול "למה באלימות". הייתה תקופה שהבלגתי, וההבלגה הזאת עלתה לי בדקירה ברגל (מערבי שלא ממש אהב את זה שאני מפנה לו את הגב) ומאז אני פשוט לא מבליג כי אני לא מוכן שכזה דבר יקרא לי עוד פעם!

ל-Shurik

בעיקרון אני חושב שהמיזרחים הם אלו שמסיתים לגיזענות תאמין לי אני יודע כי אני הייתי האתיופי היחיד בבית ספר של לבנים וכל המיזרחים שם היו חארות ואהבו להשפיל אותי ולהרחיק אותי מהחברה רוסים ואשכנזים (חוץ מכמה טינופות) היתנהגו יותר יפה אלי למרות שהיה שם איזה רוסי (הוא היה חצי-רוסי) ואוקראיני (חושב חצי-אוקראיני) שניתפלו אלי הרוסי הזה פתח עלי אתר השפלות ורכילויות בעוד שכל חבריו המיזרחים השתתפו באתר לרוסי פתחו תיק במישטרה על הוצאת דיבה מלוכלכת ולאוקראיני לא עשו כלום בגלל שהיה 'במועצת' (יעני לתלמידים טובים לא נותנים עונשים בקלות) --------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------- תאמין לי, אם היית 'נידפק' בבית של אתיופים הם לא היו מיתנהגים ככה בשום אופן כי הם מעריכים זרים (רובם ככולם)

SupermanZW

Well-known member
אז

כעת הודית שדבריך הקודמים היו הכללה גורפת, מתוך כל הרוסים שהכרת רק שניים שנאו אותך והכללת על כל הרוסים, אז למה הכללת?

אז בעצם מה שאמרת כאן הוא

שגם מזרחים, גם רוסים וגם אשכנזים נטפלו אלייך. או בקיצור, לא הוכחת כלום וסתרת את עצמך על ימין ועל שמאל.

ymz

New member
אתה יודע שיש מילים שמכאיבות הרבה

יותר ממכות רצח.

rej

New member
גם אני לא שונאת

וגם לי יש חברה אתיופית

ymz

New member
לא כולם

אני אישית לא שונאת אתיופים או כל עידה אחרת. גזענו ואני זה שני דברים שממש לא הולכים ביחד.

boris5

New member
אל תכליל את כל הרוסים, בבקשה

גם לא את כל עדות המזרח. יהודי עיראק הם אנשים טובים ומשכילים ברובם.

vk3

New member
עצוב לשמוע...

קודם כול שלום לך וברוך בואך
האמת, שדי עצוב לי לשמוע זאת מפיך... מדברייך נובע שרק רוסים שונאים אתיופים
וזה כבר לא מוצא חן בעיניי... ברגע זה ממש, נהגת לא פחות בגזענות מאשר אותם חסרי התרבות שמתנהגים כך אלייך. ראה, גזענות היא אחד הגורמים הכי נוראיים לשנאה בין אנשים
אין צורך להזכיר שעל רקע גזעני כמעט הושמד העם היהודי... אנשים מרשים לעצמם להתעלות מעל אחרים, לגרוע מכבוד השונה מהם ולהשפיל את האחר... אדם כזה, מבחינתי, נחשב לבור, לא מחונך וחסר כול תרבות
אני אישית ורבים מאיתנו חונכו לכבד את כול האנשים, בכול הצבעים, הגזעים, התרבויות וכו'... לדוגמא, אמי עובדת עם בחור אתיופי נהדר ואני מכיר אותו מצויין
הוא לומד " מהרוסים" בעבודתה את השפה הרוסית ומצליח לדבר לא רע
הוא נשוי ויש לו שני ילדים ואנחנו מכירים את כול משפחתו. והם ממש אנשים נפלאים... נכון, צבע עורו שונה, אבל שאשנא אותו על רקע זה וארתע מכך
בחיים לא
רבים מהאתיופים אשר מסתובבים ברחובות, בביה"ס ובכול מיניי מקומות, לא מפגינים הרבה חינוך ו/ או תרבות ומתנהגים ממש כמו חיות. ויש את המסכנים ( כמוך), שבגללם סובלים... ומקבלים אותו יחס מזלזל. אבל חייבים להבדיל... בכול חברה יש את החיות שלה ויש את ה- " אליטה", עליה מתבססת אותה חברה ומתאפשרת צמיחתה. אז אותם " הרוסים" אשר נוהגים בך כך, הם החיות של החברה שלנו... אני בספק אם תמצא כאלה כאן בפורום שלנו
אבל זכור שגם אתה, אולי בלי כוונה, יכול לנהוג באותה אכזריות כלפי אחרים... זה יכול להיות מתוך טינה או פשוט בגלל אותן הסיבות הגזעניות אשר פירטתי לעיל, אבל אז לא תהיה שונה מאלה שפגעו בך ותרד לאותה רמת החייתיות. לסיכום, אל תכליל ולעולם, אבל לעולם אל תנהג כלפי אחרים איך שלא היית רוצה שייתנהגו כלפייך. ואתה תמיד מוזמן אלינו לפורום...

למעלה