עצוב לשמוע...
קודם כול שלום לך וברוך בואך
האמת, שדי עצוב לי לשמוע זאת מפיך... מדברייך נובע שרק רוסים שונאים אתיופים
וזה כבר לא מוצא חן בעיניי... ברגע זה ממש, נהגת לא פחות בגזענות מאשר אותם חסרי התרבות שמתנהגים כך אלייך. ראה, גזענות היא אחד הגורמים הכי נוראיים לשנאה בין אנשים
אין צורך להזכיר שעל רקע גזעני כמעט הושמד העם היהודי... אנשים מרשים לעצמם להתעלות מעל אחרים, לגרוע מכבוד השונה מהם ולהשפיל את האחר... אדם כזה, מבחינתי, נחשב לבור, לא מחונך וחסר כול תרבות
אני אישית ורבים מאיתנו חונכו לכבד את כול האנשים, בכול הצבעים, הגזעים, התרבויות וכו'... לדוגמא, אמי עובדת עם בחור אתיופי נהדר ואני מכיר אותו מצויין
הוא לומד " מהרוסים" בעבודתה את השפה הרוסית ומצליח לדבר לא רע
הוא נשוי ויש לו שני ילדים ואנחנו מכירים את כול משפחתו. והם ממש אנשים נפלאים... נכון, צבע עורו שונה, אבל שאשנא אותו על רקע זה וארתע מכך
בחיים לא
רבים מהאתיופים אשר מסתובבים ברחובות, בביה"ס ובכול מיניי מקומות, לא מפגינים הרבה חינוך ו/ או תרבות ומתנהגים ממש כמו חיות. ויש את המסכנים ( כמוך), שבגללם סובלים... ומקבלים אותו יחס מזלזל. אבל חייבים להבדיל... בכול חברה יש את החיות שלה ויש את ה- " אליטה", עליה מתבססת אותה חברה ומתאפשרת צמיחתה. אז אותם " הרוסים" אשר נוהגים בך כך, הם החיות של החברה שלנו... אני בספק אם תמצא כאלה כאן בפורום שלנו
אבל זכור שגם אתה, אולי בלי כוונה, יכול לנהוג באותה אכזריות כלפי אחרים... זה יכול להיות מתוך טינה או פשוט בגלל אותן הסיבות הגזעניות אשר פירטתי לעיל, אבל אז לא תהיה שונה מאלה שפגעו בך ותרד לאותה רמת החייתיות. לסיכום, אל תכליל ולעולם, אבל לעולם אל תנהג כלפי אחרים איך שלא היית רוצה שייתנהגו כלפייך. ואתה תמיד מוזמן אלינו לפורום...