בקשר לרוני...

SheLinKa16

New member
בקשר לרוני...

כל מי שחושב שמה שהוא עשה היום לאירה היה ממש מגעיל מצידו, שיסמן
. כל מי שחושב ההיפך (ולפי התגובות פה, אני לא חושבת שיהיו הרבה כאלו, שיסמן
. תודה מראש לכל המגיבים.

../images/Emo45.gif

ממש היה בא לי להקיא ממנו! כל הכבוד לאירה, היא עשתה הכל לבד והפרק הזה מגיע רק לה!

Ben Zak

New member
והיא ענתה לו בחוכמה

הקללות זה מילא. זה קיים כל הזמן, בכל פרק. אם לא הם, אז מאיה ושרון היו מספקים את המנת קללות הרגילה. צרם לי רק שההפקה בעצם לקחה לתחרות מישהו שעשוי היה להכשיל אחרים בוודאות. אולי זה גם מה שגרם להם להגיע להחלטה שבפרק הזה לא תהיה הדחה, כי זה ממש לא היה פייר אם אירה וגיא היו מודחים. ממש לא פייר.

nesh22

New member
לא זכור לי שהוא קילל

הוא דיבר לא יפה אבל לא קילל אני חושב... הוא מצחיק אותי רוני חושב שהוא יגיע לדירה בלי לעשות כלום

Ben Zak

New member
אני לא בטוח שהוא האשם בכל

לא ברור לי למה אם הוא לא יודע לשחות, אז נתנו לו להשתתף בסדרה. קצת תמוה בעיני. זה כמו שמישהו שיש לו פחד גבהים ישתתף פה, או מישהו שלא יודע לנהוג. נראה לכם הגיוני הסיפור הזה? או שהוא לא טרח לספר להפקה שהוא ומים לא הולכים ביחד. לא מבין איך זה קרה. אז אירה צודקת, שהוא מוותר לעצמו. הכעס שלה מובן. אבל סוף הכל טוב - הם נשארו בתחרות, למרות הכל. אירה זכתה להוכיח את עצמה לבד, בכוחות עצמה. בהשוואה לשאר הבחורות בסדרה - אירה פה קיבלה את הזמן מסך הכי רב שיש וזכתה ללא ספק לאהדת הקהל על האומץ וקור הרוח.

SheLinKa16

New member
גם אני לא מבינה

איך נתנו לו להשתתף אם הוא מפחד ממים
אוף! מה שהוא עשה היום פשוט היה מגעיל!

skys

New member
לדעתי הוא לא נכנס למים בגלל

שהוא רצה שאירה וגיא יגיעו אחרונים ויודחו!

Ben Zak

New member
יכול להיות

היה קטע שבו ענת אמרה לה שהיא תסתדר איתו בעצמה. זה היה די מוזר. כאילו, את הבת זוג שלו, תרגיעי אותו את. ענת גם יצאה לכיוון עומר בלי לחכות, שזה היה טיפשי מצידה. כי אם בן זוגה יגיע אחרון, אז הם יודחו מהתחרות, אם גיא יפתיע פתאום. אכן היה מצב מוזר.

skys

New member
איך שענת דיברה אליה

גועל נפש. לא יפה לא הגיע לאירה

SheLinKa16

New member
כן, נכון.

אוף איזה אנשים מגעילים הם! למה הם עושים הכול בכוונה?!

זהו שענת יצאה פה מגעילה כי....

פשוט לא היה לה אכפת לדפוק את אירה כי היא ידעה שבכל מקרה היא ורוני לא יהיו אחרונים כי אם במקרה הכי גרוע אירה ורוני היו אחרונים אז היא הייתה מצילה את רוני כי היא הייתה במקום השני וברור שגיא ואפרת לא יכולים להיות במקום הראשון כי היא כבר ראתה שאלה מאיה ורונן, אז לפי השיטה שהם הראו בתחילת המשחק להדחת הזוגות היא ורוני לא יכולים להיות מודחים ברגע שהיא ורואי במקום שני

noa8bar

New member
ברור שזה הגיני..!

זה מעלה את הרייטינג.. אני לא יודעת אם אתה זוכר אבל בפרומואים של הפרק החמישי הראו שמאיה מתעלפת כשהיא עולה על איזה שהוא מגדל והיא עומדת לקפוץ ואז מתעלפת.. אני בטוחה שלפחות חצי מהצופים (אם לא יותר) ראו את התכנית רק בשביל לראות מה קרה למאיה..

Princess Galush

New member
../images/Emo45.gif

רוני התנהג באופן מגעיל, עכשיו אני לא מתפלאה שהוא הסתבך עם המשטרה
בכלל, מפליא מאוד שרוני וענת התקבלו לתוכנית, לדעתי הם חייבים לעוף, הם פשוט נוראיים ומתנהגים בצורה מגעילה! זה כבר מעבר לקללות, זאת צורת התנהגות מבישה..
ואירה צדקה כשהיא אמרה.. "תתבייש לך, תתבייש לך.."

למעלה