ע עכברת עיר New member 7/8/05 #27 אני לא מסכימה, זה נכון שרוני התנהג די מגעיל אבל מאיה ושרון הרבה יותר מגעילים מהם ואותם לא מעיפים
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 7/8/05 #18 ../images/Emo15.gifיואוווו... אני פשוט חטפתצי עליו עצביםםם איזה בנאדם מעיייייקקק כל השבוע התחרפנתי מאירה בפרסומת.. אבל עכשיו אני ממש מבינה אותה וממש גאה בה כל כך הגיע לה להשאררר
../images/Emo15.gifיואוווו... אני פשוט חטפתצי עליו עצביםםם איזה בנאדם מעיייייקקק כל השבוע התחרפנתי מאירה בפרסומת.. אבל עכשיו אני ממש מבינה אותה וממש גאה בה כל כך הגיע לה להשאררר
י יפיתוש16 New member 7/8/05 #19 ../images/Emo45.gif גועל נפש של התנהגותת כפרעל על אירה המתוקה הזזאת מסכנה מה דפקו אותה איתו בעע
A adar cahlon New member 7/8/05 #21 כן אבל מגיע לה צל"ש על היום... במיוחד על איך שהיא סחבה אותו כאילו הוא איזה כלבלב!
א א ד ו נ י New member 7/8/05 #25 ../images/Emo45.gif ברוררררר אירה העמידה אותו במקום! רוני חוצפן.... כל הכבוד לאירה מגיע לה מכל הלב
ע עכברת עיר New member 7/8/05 #28 לא יודעת מה לסמן אבל.... מה שבטוח האירה הייתה פייטרית לא נורמלית, בכלל לא רק אתמול בפרק, בכל התכנית. היא פשוט גדולה!!! אם זאת הייתה תחרות ליחידים היא הייתה שמה את כולם בכיס הקטן
לא יודעת מה לסמן אבל.... מה שבטוח האירה הייתה פייטרית לא נורמלית, בכלל לא רק אתמול בפרק, בכל התכנית. היא פשוט גדולה!!! אם זאת הייתה תחרות ליחידים היא הייתה שמה את כולם בכיס הקטן
ט ט ל ו ש1 New member 7/8/05 #34 ../images/Emo85.gif../images/Emo31.gif אנ'לא חושבת שהוא היה ממש בסדר, אבל אני אומרת שאירה פשוט מעצבנת
../images/Emo85.gif../images/Emo31.gif אנ'לא חושבת שהוא היה ממש בסדר, אבל אני אומרת שאירה פשוט מעצבנת
F flori1 New member 7/8/05 #35 ../images/Emo45.gif הוא התנהג אליה ממש מגעיל כאילו שהיא הזבל שלו..שיתבייש