בקשר ל'רא"ב'

בקשר ל'רא"ב'

כשהארי ודמבלדור הולכים לקחת את ההורקרורס מהמערה יש בתוך הקמיע פתק ממישהו בשם רא"ב, אמא של חברה של אחותי (היא קראה את הסדרה בשלוש שפות) עברה על הספרים והדמות שהכי מתאימה לר"ת האלה זה רגולוס בלק... אשמח לשמוע את דעתכם על זה.....

yuvi217

New member
כן..

אמרו את זה במלא מקומות.. גם בויקיפדיה היה כתוב שלפי התרגומים בכל השפות זה מתאים לרגולוס בלק. לדעתי זה לא הוא.. מכמה סיבות: 1. הוא כבר נהרג ע"י וןולדמורט, די מזמן 2. לפי סיריוס הוא היה די פחדן ורצה להפסיק להיות אוכל מוות [בגלל זה רצחו אותו] אז אני משערת שהוא לא מספיק אמיץ כדי למצוא את ההורוקרוקס 3. במכתב לוולדמורט שהיה בתוך ההורק' המזוייף הוא כתב לוודמורט כאילו הם מכירים אישית ומקרוב, ולא נראה לי שלרגולוס היו כאלה קשרים איתו. אולי מנסים להטעות אותנו? הרי רולינג מכירה את המעריצים המטורפים שלה ואולי היא מנסה לבלבל אותנו? לא יודעת...

אז מי זה כן יכול להיות?

אולי מישהו שאף פעם לא שמענו עליו? אבל אולי רגולוס נכנס לאוכלי מוות רק כדי לקבל מידע, אולי סיריוס לא ידע את האמת עליו

yuvi217

New member
יכול להיות...

אני באמת לא יודעת.. רולינג מתוחכמת....
בטוח היה פה שירשור על זה מתישהו [אני די חדשה אז אני לא יודעת]... היו הרבה השערות על זה וחלק נשמעות הגיוניות.. אי אפשר לדעת.. אני חושבת שפשוט נישאר במתח עד הספר השביעי

rds15

New member
מישהו חדש זה בטוח לא.

רולינג אמרה שלא יהיו דמויות חדשות בעלות תפקיד משמעותי בספר השביעי.

שומו

New member
מי אמר שיהיה לרא"ב תפקיד משמעותי../images/Emo35.gif

זה לא שלנסיך חצוי הדם, למשל, היה תפקיד משמעותי...

n u k e y

New member
לנסיך חצוי הדם כן היה תפקיד משמעותי

זה סנייפ, ולסנייפ היה תפקיד מאוד גדול בספר השישי

yuvi217

New member
אולי לא יהיה לו תפקיד משמעותי

הוא כבר אמור להיות מת בכלל... לא? בטוח יזכירו אותו כשיגלו מי זה, אבל אם הוא מת זה לא יחשב שיש לו תפקיד משמעותי נכון?

n u k e y

New member
סנייפ הוא הנסיך חצוי הדם

זה אותו דבר... חח עזוב, לא משנה..

שומו

New member
כן, אבל

לסנייפ אומנם היה תפקיד משמעותי בספר ה-6, אבל לא בתור הנסיך חצוי הדם.

rds15

New member
כי זה טיפשי לחלוטין להכניס את הדמות

הזאת, שהצליחה לעבור את ההגנות של וולדמורט במערה ולצאת משם בשלום, ואז להתעלם ממנה בספר השביעי, או רק להזכיר אותה בסגנון "והארי גילה שX זה ראב".

yuvi217

New member
בטוח שיזכירו אותה..

זה לא יהיה בסיגנון של "X זה רא"ב" פשוט לאדם הזה לא יהיה תפקיד משמעותי בספר, כי רוב הסיכויים שהוא כבר מת.

ממ

אולי הוא לא יבצע פעילות משמעותית במהלך הספר, בתור מת. אבל נראה שהתעלומה סביבו והפעילות שהוא עשה בעבר, יתפסו חלק דיי משמעותי מהעלילה.

yuvi217

New member
לא חייב..

אני לא חושבת שזה מה שהכי מעניין את הארי כרגע.. יש לו די הרבה על הראש [עם כל ה-למצוא-את-ההורוקרוקסים-להשמיד-את-ההורוקרוקסים-ולהרוג-את-וולדמורט הוא יהיה קצת עסוק
] אני לא בטוחה.. אבל חשבתי שהארי אמר משהו על זה שזה כבר לא ממש עניין אותו, אחרי שדמבלדור מת... אין לי את הספר פה אז אני לא יכולה לבדוק... בקיצור לא בטוח שזה יהיה חלק משמעותי כל כך

rds15

New member
כן, אבל זה היה ממש אחרי המוות

גם אחרי המוות של סיריוס להארי לא היה ממש חשק לעשות משהו חוץ מלשבת ליד האגם הגדול ולא לעשות כלום. אחרי שהוא יחשוב על זה[כלומר, אחרי שהרמיוני תגרום לו להבין את זה], הוא יבין שיש עוד מישהו אי שם שיודע על ההורקורקסים, ושהוא מספיק חזק בשביל לעבור את ההגנות של וולדמורט. הוא בטח ירצה לדעת מי זה היה. שלא לדבר על זה שאם הוא רוצה למצוא את התליון הוא יצטרך לדעת מי לקח אותו מהמערה ואיפה הוא שם אותו.

זה חייב לעניין את הארי כרגע.

בכל הקטע של למצוא-את-כל-ההורוקרוסים-להשמיד-את-ההורוקרוקסים מה שהארי צריך להשיג זה מידע, אחרי שדמבלדור מת הוא יצטרך להעזר ברא"ב (או במה שרא"ב השאיר אחריו). נראה לי שזה יהיה קצה החוט שהארי יתחיל ממנו בשביל לחפש אחר שאר ההורקרוקסים. ובכלל- זה דיי חשוב לו לדעת אם ההורקרוקס הושמד בסוף, ואם רא"ב מצא עוד הורקרוקסים. ואם דמבלדור היה חי, הפתק היה מאוד מעניין אותו- הוא היה בטוח שהוא היחיד שגילה על ההורקרוקסים (חוץ מסלאגהורן) ומסתבר שיש כאן עוד מישהו מעורב בסיפור. אהה ולא- הארי לא אמר שזה כבר לא ענין אותו. להפך, מוזכר שהם חיפשו אחריו בספריה ובמקורות אחרים

למעלה