בקשר ל'רא"ב'

מאד מקווה שלא!

יותר סוף מעצבן מאשר וולדי מת-הארי חי ומתחתן עם ג'יני. =\\ גרר, אני כ"כ אתעצבן אם זה יהיה רגולוס. ישר כל האנשים עלו על זה מיד!!!
אסור שזה יהיה רגולוס!

R i s a

New member
לדעתי לא. ../images/Emo141.gif

זו תיאורייה מוכרת, ויש גם סיבה. אם זה היה רגולוס הוא היה צריך להיות בתנאים הבאים: 1. מכיר את הנבואה - ממש לא נראה לי, הוא לא נשמע מהתיאור שלו כאילו היה כ"כ קרוב ללורד וולדמורט, הוא נשמע כאוכל מוות פשוט שלא משחק תפקיד חשוב מדי בתהליכים שקורים ב"מעגל המקורבים" של וולדמורט. 2. מת - זה דווקא מתאים. 3. בעל כוחות חזקים ביותר - בעל היכר עם כישוף מתקדם וכישוף אפל וכוחותיו צריכים להיות חזקים מספיק כדי לגנוב ולהשמיד הורקרוקס, לא נראה לי בדיוק תכונה שיש לרגולוס - כמו שמארתי, הוא לא בדיוק קוסם אפל חזק ואכזרי, כמו שאנחנו כבר יודעים - הוא רצה להפסיק להיות אוכל מוות כי הוא פחד [? כמדומני, תקנו אותי אם אני טועה], וזה מוכיח את חולשתו ויראתו מפני וולדמורט. 4. מקורב לוולדמורט - כמו שכבר הוזכר, רגולוס לא היה ב"מעגל המקורבים" כפי הנראה, הוא היה עוזר בלבד. שלא לדבר על זה שכדי להשמיד הורקרוקסים, צריך לדעת על קיומם. [לא הוזכר שאוכלי המוות יודעים על כך שלוולדמורט יש הורקרוקסים, בגלל זה אני אניח שלא - לא מתאים לוולדמורט להגיד לכל אחד "היי, יש לי הורקרוקס, רוצה עוגייה?"]

yuvi217

New member
אממ

בקשר ל"מת"- לא בטוח.. הוא עומד למות. אנחנו לא יודעים מתי הוא כתב את הפתק חוץ מזה אני לגמרי מסכימה

"הוא נשמע מהתיאור שלו"

ממי שמענו את התיאור שלו? מסיריוס, שלא ממש הכיר אותו, ולא ממש אהב אותו.. אז תכלס, אנחנו לא יודעים עליו כלום

R i s a

New member
אבל. ../images/Emo141.gif

אם הוא לא הוזכר בקרב אוכלי המוות בכל ששת הספרים, כנראה שהוא לא היה חשוב מספיק. אנחנו רואים שמי שרלוונטי מוזכר - בלטריקס, לוציוס, קראוץ' ג' וכו'. אני בספק אם הוא פתאום ייתפוס נתח כ"כ נכבד מהעלילה. חוץ מזה, זה צפוי מדי - זה פשוט לא הגיוני שרולינג תתן לנו רמז כ"כ עבה, הראשי תיבות האלו הם קלים לפיצוח, ואולי דווקא בשביל הבילבול, היא הזכירה את רגולוס. אבל זו רק דעתי, כן? בסופו של דבר נדע רק עם כתיבת הספר הבא :) אלו רק תאוריות.

yuvi217

New member
נכון

גם אני חושבת שהיא רק מנסה לבלבל אותנו. בטוח יש אנשים אחרים שמתאימים בראשי התיבות שלהם ל-R.A.B חוץ מרגולוס רולינג מתוחכמת מדי בשביל לתת לנו כזה רמז קל

ToryMaster

New member
רמז עבה?

תזכרי שהוא הוזכר בדיוק במשפט, זה כמו שנחשוב שגברת פיג קשורה לעולם הקוסמים, רק כי הזכירו אותי אינספור פעמים.

rds15

New member
כן, אבל אין סיבה לקשר בינה

לבין עולם הקוסמים לפני שידענו שהיא סקיבית[או לפני שדמבלדור מזכיר אותה בסוף הספר הרביעי]. בדיוק כמו שאין סיבה לקשר בין דמות שהוזכרה סה"כ 4 פעמים בכל הסדרה לRAB.

dorlt

New member
זה יכול להיות הגיוני שזה הוא..

רגולוס בלק.. הוא לא היה מקורב לוולדמרט לפי מה שסיריוס סיפר.. אבל מה סיריוס יודע הוא עזב את הבית ורק שמע שאח שלו בגד בוולדמרט ונרצח על ידיו (או אוכל מוות) תנסו להיזכר באחד מהדברים שהארי והחברים שלו מצאו כשהם ניקו את הארון זכוכית שהיו בו כל מיני דברים כמו קופסת טבק מכסף פינצטה מוזרה ו- "קמע גדול שאף אחד לא הצליח לפתוח" כבר ידוע שרולינג זורקת רמזים קטנים לאללה בקשר לדברים חשובים..

yuvi217

New member
אני לא חושבת שהקמע הוא רמז..

הרי אף אחד לא הצליח לפתוח אותו. והם זרקו אותו. והארי הצליח לפתוח את הקמע בלי מאמץ... בקיצור לא נראה לי שזה אותו קמע.

dorlt

New member
זה לא אותו אחד

הקמע שהארי מצא בספר השישי הוא לא ההורקרוקס האמיתי.. וגם לא אותו אחד שהוא שמצא בבית של סיריוס... יכול להיות שרגולוס פחד ממה שוולדמרט הצליח להגיע וראה שהדרכים של וולדמרט לא מוצאות חן בעיניו אז הוא פשוט גילה את הסוד של וולדמורט לגבי ההורקרוקס וגנב את ההורקורקס והחביא אותו בבית.. ואז הוא ניסה לברוח וולדמורט לא מודע להורקרוקס הרג אותו בגלל שהוא ברח..

yuvi217

New member
לא הגיוני שהוא החביא אותו בבית שלו

בפתק שהיה בתוך הקמע הוא כתב שהוא מתכוון להשמיד אותו בהקדם האפשרי [או משהו כזה
] לא נראה לי הגיוני שהוא יחביא בבית שלו חלק מהנשמה של וולדמורט :S משום מה.

rds15

New member
אם לא הטבעת, אז היומן נשאר.

אומנם הוא היה "מת", אבל הוא עדיין היה קיים.

זה תלוי איך אתה מגדיר "הושמד"

גם כשהטבעת הושמדה היא לא נעלמה מן העולם אלא רק הנתפצה לחתיכות אני מניח, וכך, כשהארי תקע את ניב הבסיליסק ביומן הוא בעצם השמיד אותו.. לדעתי הטבעת הייתה הורקרוקס עד שהיא הושמדה וידו של דמבלדור הושחרה בעקבות ההגנות שהוא עבר ששמרו עליה.. אחרת למה היא נעלמה בשלב כלשהו?

אממ לא

היד של דמבלדור הושחרה בעקבות השמדת ההורוקרוקס שבה, כך שההורוקרוקס הושמד עוד לפני תחילת הספר, ואם הטבעת הושמדה כשהרסו את ההורקרוקס, לא היינו אמורים לראות אותה בכלל.

yuvi217

New member
אממ

היד של דמבלדור לא הושחרה בגלל ההגנות ששמרו על הטבעת? הוא לא השמיד את ההורוקרוקס כשהארי ראה את הטבעת במשרד שלו, הוא השמיד אותה אחר כך. לא נראה לי הגיוני שהטבעת תישאר אחרי שישמידו את ההורוקרוקס... בשביל זה צריך להרוס את החפץ לא? אם לא- איך משמידים הורוקרוקס?

למעלה