בקשר לרא"ב

InBaR 85

New member
בקשר לרא"ב

לא נראה לי שזה רגלוס בלק כי מי שכבר לקח את זה חייב להיות חכם כמו דמבלדור ולא נראה לי שהוא היה כל כך חכם כמו דמבי.....כי הרי דמבי הוא הקוסם הכי חכם לא? מה דעתכם?

אדם חדש

New member
אז מי זה? היחיד שחכם כמו דמבלדור

הוא וולדרמוט. ואם וולדרמוט לא לקח את זה אז מי כן?

ToryMaster

New member
איך אנחנו יודעים את זה?

היתרון של רא"ב, לדעתי, הוא שהוא מכיר את וולדמורט די מקרוב, מה שנותן לו יתרון על דמבלדור. חוץ מזה, נאמר שדמבלדור הכי חזק, לאו דווקא הכי חכם.

2 Mיכל

New member
סנייפ לא בהכרח בגד,../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אם לזה התכוונת.

אדם חדש

New member
כן, שמעתי את כל התיאוריות

בנתיים זה בדיוק מה שהן, תיאוריות. אני אישית לא רוצה לחשוב שרצח יכול להיעשות בטוב לב.

2 Mיכל

New member
היא תיאוריה בדיוק כמו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שבגידה בדמבלדור היא תיאוריה. הפרק השני לא אומר שסנייפ בוגד. אפשר לפרש אותו ל-2 הצדדים בדיוק באותה מידה. אחרי שקראתי אותו היחס שלי לסנייפ לא השתנה בכלל. לדעתך סנייפ רצח את דמבלדור כי הוא נאמן לוולדמורט, לדעתי כי הוא נאמן לדמבלדור. אף אחד גם לא אמר שוולדמורט ביקש ממנו לעשות את זה (ולמעשה אנחנו יודעים שהמטרה שלו הייתה להתעלל בדראקו, לא להיפטר מדמבלדור. הוא לא חשב שדראקו יצליח).

מה יא

New member
טוב לב לא קשור הנה../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

התיאוריות אומרות שהיתה תוכנית של סנייפ ושל דמבלדור לזייף את המוות של דמבלדור או לרצוח את דמבלדור כדי שבעתיד זה יהיה לטובתם. שום דבר שקשור בטוב לב.

sun girl f

New member
יכול להיות..

טום מארבולו רידל אולי הוא לקח את ה"רא"ב" מהשם של סבו והפך אותם..?

black robe

New member
מי אמר לך שהוא לא היה חכם?../images/Emo63.gif

ומי אמר לך שחייבים להיות חכמים בדיוק כמו דמבלדור (או יותר, כמובן) בשביל לגנוב את ההורקרוקס? חוץ מזה, כמו שוויקי אמרה: אמרו שדמבלדור הכי חזק, לא הכי חכם.

IllUS CratioN

New member
אבל הוא מתואר כאדם מאד חכם.

ויש מישהו בסדרת הארי פוטר שמתואר כמאד חכם, מלבד דמבלדור? לא. משמע שדמבלדור הכי חכם.

למעלה