בקשר לקשר

חגיתלה

New member
בקשר לקשר

המפלצת בולעת לי את ההודעות היום. אני מנסה שוב. שאלתן במפגש איך זה שאתן לא מכירות את הצ'אט? ראשית - מחדל! שנית - תסתכלו על המסך. בשורה למעלה ישנן אופציות. הראשונה ראשי. לא ללחוץ! השניה משמאל (לא, לא הדלת המיוחלת) צ'אט. תלחצו עליה. תמתינו מספר שניות. ויאללה! להתחיל לצ'אטט.

בולה101

New member
הבעלול אומר../images/Emo95.gif

שאין לו בעיה עם זה בתנאי שאני אנקה..........חה חחחהה חה

sab sab

New member
../images/Emo56.gif קדימה בנות! להעביר פרטים!!

בולה101

New member
../images/Emo66.gif הי חגיתל'ה

תאמיני או לא אבל המספר שניות אצלך זה כל השישי שבת אצלי. ואחרי שהטכנאי תורן שלי הגיע הבנתי שכנראה שאין לי JAVA . אז עד שיהי לי תודה רבה על האירוח המקסים והטעים וכמו שאמרתי- בפעם הבאה עלינו לטובה עם בטן - אצלי.

תמר27

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo122.gif

סופסוף הגעתי לצ'אט ואת מי מצאתי ??? אף אחת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יהיה איתכן ? מתי תלמדו שאת הכייף האמיתי עושים משתיים עשרה בלילה???

babywishing

New member
תפסיקי להתבכיין, אני אכנס תכף

הייתי בצ'אט ויצאתי כדי להתייחס לבעלול שנרדם לו כבר ולא מחפש יחס כרגע , אולי עוד שעה הוא ישמיע קול מתוך שינה

bapi

New member
כנראה ששתיים בלילה ../images/Emo29.gif

זה קצת מאוחר כי כבר לא מצאתי אף אחת
אז אולי זה סימן שהגיע הזמן ללכת לישון
(וגם להתיחס לבעלול שקצת חולה
)

חגיתלה

New member
בקשר לקשר 2

השרשור על המפגש מדהים
קראתי עכשיו את כולו
תמר27, אל תגידי לי שאין לך זיכרון מ ע ו ל ה!!! הרגת אותי
לגבי
, כמארחת המפגש אני מוכנה לערוך מעין "דף קשר". בנות שמעוניינות - תעבירו לי במסר פרטים. שם,
, כתובת מה שבא לכן. ונערוך אותו. אה, כמובן גם מייל כדי שנוכל לשלוח לכן!
חגיתלה שמטפסת על הקירות

טאניוש

New member
מה אסבול פעמיים ../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

גם לא הייתי במפגש.... אז עכשיו גם דף קשר לא מגיע לי בגלל זה??? רק זריקות מגיע לי כמו לכולם

היייי בנות , מה שלומכן?????../images/Emo24.gif

LONG TIME וווווווווווואאאאאאאאווווווווווווווו, מה השתנה? נועם איפה?

טללושה

New member
../images/Emo23.gif מזל טוב

המון אושר היה ממש כיף לשמוע בשורות טובות כן ירבו!!! האמת שחברה שלי הציעה לי ללכת לטיפול בדיקור, ואני עם הפסימיות שלי אמרתי לה שתשכח מזה אבל עכשיו זה נשמע לי דווקא קורץ. חברה שלי סבלה ממחזור לא סדיר היא הלכה לדיקור ובמשך חצי שנה אחרי זה המחזור הגיע כמו שעון!

למעלה