כוכבת מזדקנת נראית מליון דולר טיפשה כמו נעל ( עם כל היופי והכסף אף אחד לא מתחתן איתה ) הרשתה לעצמה לעשות מעצמה צחוק ועוד על מי נפלה - על שני הפסיכים האלה. ועדי ברקן עד לאן תגיע הפטאתיות של הפדופיל הזה? מריח מאחורי האוזניים של בחורות
לכמה רגעים שם אמרתי לעצמי, אני מקווה שהם לפחות משלמים לה על ההשפלה הזאת, והקהל, אועח, גרם לה להרגיש רצוייה למרות ששלושת רבעי לא שמעו עליה ולא אכפת להם.... את זה לא אהבתי, למרות שקיציס ניסה לעדן את זה, לצחוק מהבדיחות שלה, לחייך וכו´
לכמה רגעים שם אמרתי לעצמי, אני מקווה שהם לפחות משלמים לה על ההשפלה הזאת, והקהל, אועח, גרם לה להרגיש רצוייה למרות ששלושת רבעי לא שמעו עליה ולא אכפת להם.... את זה לא אהבתי, למרות שקיציס ניסה לעדן את זה, לצחוק מהבדיחות שלה, לחייך וכו´
שסמנתה פוקס יצאה טוב מהקטע הזה. אני לפחות הערכתי אותה יותר מקודם (נכון שלא ממש הערכתי אותה קודם, אז זו לא חכמה). זה שהיא שיתפה פעולה והשתגעה איתם היה נחמד. נ.ב. מה מזדקנת? היא כולה בת 34.
אלכוהוליסט כזה, הייה מצחיק, ונעשה בטוב טעם ככה שאני בתור מאותגרת הוולדות בארץ, או במילים אחרות- רוסייה- לא נעלבתי- להפך הייה ממש מצחיק ואני מכבדת אותם יותר על זה שהם משנים ולא הולכים על פורמט קבוע כל העונה יותר מגניב, יותר חדשני.... יחי קיציס ופרידמן!!!!!!!! >מי בעד לבנות להם מזבח??<