בקשר לקיציס

פיסטוק16

New member
בקשר לקיציס

על מה הם אמרו במילה אחת -הצלחה כי פשוט הקלטתי והקלטת היתה דפוקה אגב סמתם לב שהשמיעו תשיר שלי?. : )

~*~gaL

New member
הצלחה? אולי בגלל

שהרבה רצו לאמץ אותו. ככה אני זוכרת. ולאיזה שיר אתה מתכוון?..

tvguy

New member
סמנתה פוקס - ההברקה

כוכבת מזדקנת נראית מליון דולר טיפשה כמו נעל ( עם כל היופי והכסף אף אחד לא מתחתן איתה ) הרשתה לעצמה לעשות מעצמה צחוק ועוד על מי נפלה - על שני הפסיכים האלה. ועדי ברקן עד לאן תגיע הפטאתיות של הפדופיל הזה? מריח מאחורי האוזניים של בחורות

חיפושיט

New member
אוי,בול מה שחשבתי

לכמה רגעים שם אמרתי לעצמי, אני מקווה שהם לפחות משלמים לה על ההשפלה הזאת, והקהל, אועח, גרם לה להרגיש רצוייה למרות ששלושת רבעי לא שמעו עליה ולא אכפת להם.... את זה לא אהבתי, למרות שקיציס ניסה לעדן את זה, לצחוק מהבדיחות שלה, לחייך וכו´

חיפושיט

New member
אוי,בול מה שחשבתי

לכמה רגעים שם אמרתי לעצמי, אני מקווה שהם לפחות משלמים לה על ההשפלה הזאת, והקהל, אועח, גרם לה להרגיש רצוייה למרות ששלושת רבעי לא שמעו עליה ולא אכפת להם.... את זה לא אהבתי, למרות שקיציס ניסה לעדן את זה, לצחוק מהבדיחות שלה, לחייך וכו´

אני דווקא חושבת

שסמנתה פוקס יצאה טוב מהקטע הזה. אני לפחות הערכתי אותה יותר מקודם (נכון שלא ממש הערכתי אותה קודם, אז זו לא חכמה). זה שהיא שיתפה פעולה והשתגעה איתם היה נחמד. נ.ב. מה מזדקנת? היא כולה בת 34.

חיפושיט

New member
הוא הייה עכבר רוסי עם מבטא מתחלף

אלכוהוליסט כזה, הייה מצחיק, ונעשה בטוב טעם ככה שאני בתור מאותגרת הוולדות בארץ, או במילים אחרות- רוסייה- לא נעלבתי- להפך הייה ממש מצחיק ואני מכבדת אותם יותר על זה שהם משנים ולא הולכים על פורמט קבוע כל העונה יותר מגניב, יותר חדשני.... יחי קיציס ופרידמן!!!!!!!! >מי בעד לבנות להם מזבח??<

ואם כבר גיוון...

מה הם כתבו במקום מספר טלפון? חברה שלי אמרה שהם לא כתבו כלום, או שהיא לא ראתה. =אכזבההההה=

פיסטוק16

New member
במקום המספר טלפון

הם כתבו תרגיל בחשבון עם שברים וסוגריים שימו לב לציטוט אצלי בפרטים

למעלה