בקשר לקבר של מייק

בקשר לקבר של מייק

אפשר לבקש מהאח בצורה יפה לעשות קבר חדש. מביקורי בבית קברות והסתכלותי בקברים, אני יכולה להגיד לכם שהקבר הכי יפה לדעתי הוא הקבר שעשוי בצורת סלע. סלע טבעי שמגלפים אותו. סלע כמו שנמצא בכל מקום בעולם, בשדות בהרים, בעמקים, בפארקים ובכל רחוב בישראל, אפילו ברחוב שלי, זה יהיה הכי טבעי ומתאים למייק שלנו שהיה מטבעו אדם צנוע בתוך תוכו. על הקבר אפשר לכתוב את הפרטים באנגלית בשביל המעריצים מהעולם שרובם לא יודעים עברית וגם בשפה העברית בצד השני של הסלע. חוץ מזה אפשר להוסיף משפט אחד בצרפתית בשביל כל המעריצים דוברי הצרפתית בעולם שעולים לקברו במשך השנים וגם בגלל שבעצם מייק הצליח הכי הרבה בצרפת ואנחנו צריכים להעריך אותם על הערצה, כי בארצות דוברות אנגלית הוא לא הספיק לשחזר את ההצלחה שהיתה לו בצרפת, לכן הכבוד שלנו צריך להיות לצרפתים ולבלגים. לסבתי יש קבר עשוי משיש של מטבח, שהוא אומנם יפה מאוד, בצבע שחור, והקבר הכי הכי יקר בשוק. אבל הוא מתלכלך עוד באותו יום, ונשרט בקלות, כי כאמור אותו חומר של מצבה נמצא בשיש של מטבחים מפוארים, כמו שיש לחלק מאיתנו, וגם צבע שחור מתלכלך מהר, בניגוד לצבע אפור בהיר ( שיש ) שכמעט לא רואים עליו ליכלוך. את כל זאת אנחנו צריכים לבקש מצביקה. אפשר לבקש ממנו גם לשפר שם את הריצפה באותה היזדמנות, למרות שהחברה קדישא היא זו שצריכה לעשות את זה, הם לא יסכימו להוציא כספים על זה, ולכן צריך לבקש מצביקה ברנד. קבר כזה עולה 8000 שקלים פחות או יותר, נכון להיום. די הרבה, אבל אני מניחה שצביקה מרוויח למחיתו, וכיום הוא לא כל כך עני כמו שהיה בעבר. עוד דבר, לא חיבים ללחוץ על צביקה להשתתך בפורום, יש לו סיבות משלו לאי רצונו. אבל עלה לי רעיון שהיה כדאי לבקש מיונה ביתו להשתתף. מקסימום היא לא תידע פרט מסוים, אז היא יכולה לשאול את אביה. נראה לי ששפת האם של יונה ( לשעבר יסמין ) היא עברית, והיא בהחלט תוכל לענות לשאלות שלנו. סיגל, אם את יכולה לבקש ממנה להשתתף פו במקום אביה, יהיה נחמד מאוד לארח אותה פה.

mikebrant78

New member
לא יעלה על הדעת...../images/Emo4.gif

שאנו שאיננו קרבה ראשונה למייק ברנט ו/או לאחיו נתערב בשיקולים משפחתיים ו/או ניכנס לצביקה לארנק ונפשפש כמה הוא מרוויח, זה גובל בעזות מצח, פשוט לא יעלה על הדעת. יש הבדל בין הרצוי למצוי אך אנו קטונו מלהמליץ לצביקה מה לעשות, הוא כבר ילד גדול!!! אני סבור שרק בשל פליטות פה ו/או הצעות מסוג זה או אחר, צביקה לא מתארח בפורום, לפעמים נדמה לי שאנשים פה שוכחים את מקומם. צביקה, אני מתנצל מראש אם מידי פעם קורים דברים כאלה, שאני אישית מתבייש בהם, אני קורא לך לבוא ולהתארח בפורום ומקווה שהשאלות שתישאל יסוננו ו/או יצונזרו כך שכל הנוגעים בדבר יהיו מרוצים, יש פה הרבה אנשים שהרכילות לא מעניינת אותם והם בתור מעריצים אמיתיים (שרק זכרו של מייק ברנט חשוב להם ולא הכסף או התהילה או הפרסום על גבו), רוצים לשאול אותך שאלות אודות מייק ברנט כאדם, כאח וכזמר ענק. אלעד:)

בסדר אלעד אם אתה חושב ככה

פשוט היו פה הערות על מצב הקבר של מייק וחשבתי להציע זאת. כמובן שצביקה יעשה מה שהוא רוצה ומה שהוא חושב. מה לעשות שעם ישראל לפעמים שואל שאלות חודרניות שהאירופאים לא שואלים כי הם נימוסיים יותר ובעלי טקט. לא נפשפש בכיס שלו, חלילה וחס וגם לא נתערב בחיים שלו.

mikebrant78

New member
../images/Emo201.gifכן,

היה נכון לו היה נותר בנו עוד שמץ מהמנטליות האירופאית, שניטעה בנו מיני אז, או לפחות לשאוף לאמצה בחום בחזרה.

M i k e s F a n

New member
למאיה ולכולם...../images/Emo132.gif

אני באמת מציעה לך לחסוך במילים בקשר לצבי ומשפחתו.:-\ אין לך ולאף אחד אחר שום זכות להעיר ולבקש ממנו דברים, הוא לא נושא לדיון. חייו האישיים הם חייו האישיים, נניח ובמקרה הוא קורא לפעמים את מה שאתם כותבים עליו- אין סיבה שבעולם שתביא אותו להתארח כאן, רק כדי שבין השאר יעירו לו על דברים כמו מצב קברו של אחיו
. זו בעייה שלו. גם מצבו הכספי לא צריך להיות לכם נושא למחשבה.
אני מגנה עליו כמו שהייתי מגנה על משפחתי.
אל תתערבו, והרעיון עם הקבר (תסלחי לי שאני כותבת) באמת מגוחך, סלעים ושטויות. המצבה בסדר גמור ואין דבר כזה "קבר מזהב", חלאס עם השטויות. גם ככה לפני שנים מעריצים גנבו את אותיות הזהב שהיו על הקבר, השחיטו, והיום עוד מדביקים כל מיני תמונות ודברים על קברו וכו', אז בשביל מה לפאר ולפאר
בשביל מה
הדבר הטוב כבר אבד, נשארו רק הזכרונות. נכון שיש דברים לא נעימים למראה אך צריך להסתפק במה שיש. אני מקווה שאת, יורם והאחרים יפנימו את בקשתי ויכבדו את הנושא.
ובקשר ליונה ברנט, שפת האם שלה זו לא עברית והיא יודעת אותה בצורה מועטה (למיטב ידיעתי) אך אנסה ליצור איתה קשר בימים הקרובים ונראה מה דעתה.

תסלחו לי שאני עדיין מגיבה בקשר לקבר

אבל זה ממש עומד לי על קצה הלשון. אם היה לי אח כמו מייק הייתי דואגת לחדש את הקבר כל 20 שנה, כי כל עוד אין למייק מוזיאון, הקבר הוא המוזיאון שלו. אותיות זהב ? ברור שעם ישראל יגנוב זהב ממקום פתוח כמו בית קברות. היה צריך להסתפק באותיות כמו בכל הקברים האחרים, שלאף אחד לא יתחשק לגנוב אותן. אני מבינה שצבי ביתו ואימא של יונה ( קורין ) גרים מאז ילדותה המוקדמת בחוץ לארץ, אבל בכל זאת, מייק קבור כאן וגם את רוב חייו עשה בישראל.

racheli78

New member
מאיה את צודקת, אבל......

אני מסכימה עם סיגל ואלעד...אפשר להביע דעה כאן בפורום, אבל בהחלט לא לפנות אל המשפחה....אנחנו לא מודעים לשיקולים שלהם ובהחלט שלא הוגן לדון אותם....תחשבי שזה גם דיי קשה לחיות בצילו של קרוב מפורסם (אני לא יודעת אם עליהם זה משפיע כך) למרות שאני לא רומזת שזו סיבת ההזנחה..... ייתכן שאם היתה לי היכולת הכספית (כחברת משפחה) גם אני, כמוך, הייתי משפרת....אבל עדיף להניח לנושא.... רחלי

למעלה