בקשר לצבא

LOCO666666

New member
בקשר לצבא

יש לי אפילפסיה קלה מאוד... אתם חושבים שאני אקבל פרופיל 45 או שבגלל שזה לא רציני אני יקבל קצת יותר?? ואם אני יקבל 45 זה נכון שכל יום אני אוכל ללכת הבייתה??

roni al telhi

New member
גם לי יש אפילפסיה קלה להגדרתך

הפרופיל שלי 60 ואני מאוזנת עם תרופות והכל אני מאמינה שאם אתה ממש רוצה קל"ב תקבל קל"ב זה לא הכי טוב והכי קל להיות קל"ב ממישהי שניסתה וראתה כי רע מאוד

../images/Emo195.gifצה"ל../images/Emo195.gif

בעיקרון כמו שאמרו תלוי מה המצב הרפואי שלך. אבל אם תרצה קל"ב קרוב לוודאי שתקבל!!! אבל קל"ב זה לא הדבר הכי טוב, אני משרת בבסיס פתוח באזואר המרכז אבל זה לפעמים מבאס שאין את האווירה של בסיס סגור. שיהיה בהצלחה, עומרי

LOCO666666

New member
פרופיל 60?!!?

לא היה לי התקף איזה שבוע... וכשיהיה לי.. זה יהיה ל2 שניות מקסימום .. והנוראולוג אמר שסביר להניח שהפרופיל יהיה 45... אבל אני רואה שלמישהי היה פרופיל 60 אז נראה כבר... זימנו אותי לעוד כמה שעות אז אולי יגידו לי היום

smagi

New member
גם לדעתי קל"ב זה לא הכי

טוב לבקש. לי היה אישור לינת בית בגלל האפילפסיה, הבעיה היחידה היתה ששירתתי בבסיס פתוח בת"א וגרתי בצפון הרחוק, רק הנסיעות גמרו אותי, וגרמו לי להתקפים מרובים.

mori17

New member
שבוע??

יש מצב שתקבל 45 או אפילו 35[פרופיל דנדש לפני חצי שנה+(במיוחד בשבילנו חח לאנשי עם אפילפסיה/סכרת וכ'ו)] אם עבר שבוע מההתקף האחרון יש מצב תקבל 24 זמני לחצי שנה רק בריאות מורי

roni al telhi

New member
סליחה 64

לא שמתי לב אפילו אבל לזה התכנוותי.......:) בכל מקרה נראה לי שלפי מה שסיפרת זה יהיה 45 או נמוך וכמו שמארו פה נכונה קלב זה לא הכי אחי

תלוי למי

אני רציתי בסיס סגור, קיבלתי קלב בגלל תפקיד שהתמיינתי אליו. וטוב לי עם זה.. חזרתי לרקוד כמו לפני הצבא..

Son Gocu

New member
אני לא יודע

מה ההגדרה לקלה מאוד... אבל אני מאמין שיהיה לך 45.

למעלה