בקשר לצבא

בקשר לצבא

איזה פרופיל מקבל אחד שיש לו אפילפסיה שכמה שנים כבר לא היה לו התקפים ואיזה תפקיד נותנים לאחד כזה איפה משבצים אותו

שלום רוני

אפשר התנדבות, כי בדרך-כלל אם הצבא שומע אפילפסיה הוא משחרר משרות. בקשר לשאר אני לא יודע.

h a l o m o t

New member
ובקשר לתפקיד..

לא רוצים אותך בשום מקום שווה באמת... בטח שלא בקרבי, וגם לא בתומך לחימה... תמחק כל דבר שהוא קריטי להכרה שלך, כל דבר שיש בו אחריות רבה מדי.. קיצר, מוגבלות רבה ביותר כי זה נקרא "סעיף מיוחד..". בכל אופן, יש למוטיבציה שלך יד בדבר...

איזה שטויות

ברור שלא קרבי אבל שום מקום שווה באמת? לא רוצה להיות בוטה אבל זה בעצם בסך הכל מכה לאגו לא? לא תהיו קרביים(גם אני הייתי רוצה משהו קרבי או לפחות תומך לחימה אם היה לי הפרופיל המתאים) אבל לא חסרים תפקידים טובים אם יש נתונים טובים. לא לוקחים ממך שום אחריות, אתה יכול להגיע לקצונה וזה אומר הכל. אם יש מוטיבציה לשירות אתם תצליחו, אם הצבא רואה שאין מוטיבציה ואתם שבוזים עוד לפני הגיוס סביר להניח שלא תגיעו רחוק מידי..

h a l o m o t

New member
הויכוח הזה מסתיים בעצם ההגדרה...

ל"תפקיד שווה". ההגדרות שלנו שונות לביטוי הזה.. את מוזמנת לשתף אותי בהגדרתך לביטוי..

תפקיד מעניין

עם מקום להתקדם(גם בלי קבע), שהמוח אשכרה עובד, מפקדים טובים, חוויה. אני רציתי ללכת להיות מפענחת תצלומי אוויר, קיבלתי את זה במנילה ודירגתי גבוהה, לא קיבלתי לזה זימון ולצערי לא ביקשתי מיוזמתי אחד, בגלל שמיונתי לתפקיד הנוכחי שלי. ושמעתי מאחת ששובצה בתפקיד, זה תפקיד שאני בהחלט מגדירה כשווה.

roy1615

New member
צודק באלף אחוז

אני עברתי שירותצבאי מלא (אחרי שנלחמתי קצת) ביחידה מסווגת והיום 12 שנים אחרי ההתקף אני עדיין משרת באותה היחידה!!! ככה שחוסר מוטיבציה תביא אותך ישר לשחרור

לי היה התקף אחרון בסוכות

ויש לי פרופיל 45, שלא יפחידו אותך פה... לגבי שיבוץ, אתה תהיה תומך לחימה...

לי נתנו 45

ודווקא תפקידים בסדר לא נורא כל כך, למרות שממש ממש רצתי קרבי... אבל לא נורא אני לא אתאבל על זה כל היום... אגבבב היום סוףסוף מילאתי את המנילה

בודאי:)

1 תפקידי מודיעין 2 תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך 3 תפקידים בחיל החינוך והנוער 4 רפואה 5 מסלול יעודי לקצונה 6 הפעלת מערכות התראה אין לי מושג עד כמה זה טוב..חשבתי להעביר את הרפואה אולי להיות ה3.. מה את שמת?

לי נתנו 45

אבל היום שמעתי כבר על 35 . מה שיצא יצא. קרבי לא תקבל-בדוק. אם יהיו לך נתונים מתאימים תגיע למקומות טובים. אף אחד לא עוצר בעדך. אישית, לי יש 45 ואני קיבלתי ממר"מ מופ"ת קצונה יעודית ועוד איזה משהו עכשיו במודיעין. אז אתה מבין.. הפרופיל לא עוצר בעדך כמו שמישהו אמר פה.

למעלה