אממממממ הסבר../images/Emo3.gif
חשבתי ככה כי בכרטיס אישי שלך(אם לא שינית את זה..) יש ציטוט מהספר. אני דווקא כן הצלחתי לסיים את הספר..ולא רק פעם אחת
והתמונה שצירפתי מתקשרת לתהייה שלו לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא?? זה גם מופיע בשיר דון קישוט של דני סנדרסון(נדמה לי שזה דני סנדרסון) וגם חוות החיות וגם 1984 הם ספרים מפורסמים.1984 "מנבא" מה יקרה ב1984. אורוול כתב את הספר בשנות ה50 [נראה לי,תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא ממש זוכרת..]ובספר הוא מתאר את מה שיתרחש ב1984.לא תהיה יותר דמוקרטיה אלא משטרים טוטליטרים.חופש הביטוי ואפילו חופש המחשבה לא יהיה קיים יותר. פשוט בני האדם יהיו משועבדים למדינה באיזושהו אופן. "חוות החיות" זה ספר על חווה באנגליה,שהחיות בה מחליטות לגרש את בעל החווה מכיוון שהוא לא מאכיל אותם כמו שצריך ולא מטפל בהם.. החיות מתייחסות בזלזול אל בני האדם הם,המנהגים ואורח החיים שלהם נורא נחותים בעיניהם.בסופו של דבר החיות משתלטות על החווה ולאורך זמן מסויים מצליחות לתפעל אותה וכל החיות מרוצות.מה שאירוני הוא שהחזירים (שלא כמו ביהדות,החזירים נחשבים לחיה אינטלגנטית בספר ובכלל) אלו שהנהיגו את המהפכה ואחריה גם מנהלים את החווה,לאט לאט הופכים להידמות לבני האדם. הם מאמצים את המנהגים שלהם ואורח החיים שלהם .. זה די בקיצור,אני גם ממש גרועה בלתאר ספר..אבל שני הספרים מעולים.
חשבתי ככה כי בכרטיס אישי שלך(אם לא שינית את זה..) יש ציטוט מהספר. אני דווקא כן הצלחתי לסיים את הספר..ולא רק פעם אחת