בקשר לפרק the wish

לiלה

New member
בקשר לפרק the wish

מישהו שם לב לזה שכשבאפי מגיעה לסאני דייל היא מתנהגת ממש כמו פיית´ (זה ממש הזכיר לי את הפרק שהן מחליפות גוף רק שבאפי פחות רעה, כמו פיית, בהתחלה).

max2k

New member
עוד משהו

שמתי לב למשהו בולט בצורה מחרידה, ולא קלטתי אותו. זאנדר ווילוו הם המקבילים של ספייק ודרוסילה. היא דיי משוגעת (לשחק עם הכלבלב, משועממת עכשיו) ולו יש את כל הקטע המזוכיסטי הזה שהוא אוהב לצפות בא עושה כאב. אולי ג´וס בעצם רצה להראות לנו מה היה קורא אם ספייק היה עובד עם המאסטר?

smgfan

New member
ועוד משהו שקשור לפיית´

שימו לב שבסצינה הראשונה שבה רואים את הברונזה במימד המקביל, אז כשמתקרבים לכניסה ויש שם כל מיני ערפדים, ויש ערפד שמוצץ את הדם לאיזו בחורה עם שיער שחור...זאת פיית´!!!!! שימו לב טוב טוב!!

smgfan

New member
אני ממש בטוחה שזאת היא!!

ולא רק אני אמרתי, גם דודים שלי (שהם גם מכורי באפי) וגם אחים שלי!! אני לא אומרת שזה בדוק או משהו כזה, אבל היא פשוט נראית ממש פיית´!!! תחשבו על זה, זה די מגניב לראות מה בסוף קורה לפיית´ בעולם המקביל... אני אנסה למצוא תמונה.

Buffy1

New member
לפי באפיגייד

As Vamp Xander and Vamp Willow walk toward the Bronze to meet the Master, they pass a girl being bitten by a vampire. Some people have wondered if that girl is Eliza Dushku, who plays Faith. A frame-by-frame of the DVD reveals that it doesn´t look as much like Eliza as one might at first think, and though we can´t now find it, we could swear we once saw a writer (or possibly Joss) confirm that it wasn´t her. At any rate, we´re pretty sure it´s not her. בקיצור - זאת לא פיית´...

idan3k

New member
תראו... אולי זאת בכל זאת פיית´.

לא היו משלמים לאליזה דושקו והיא לא הייתה מגיעה לצילומים בשביל שוט המסכן הזה אבל יכול ליהות שג´וס במאת התכוון שזאת במאת תהיה היא כי אם אתם זוכרים ככה באפי ראתה לראשונה את פיית´ - באותה סיטואציה.

IDOffryn

New member
או שהוא סתם רצה לשחק לנו במוח.שוב..

גם אומרים שהאישה שוילו בפרק "וילו הכפולה" מעבירה לה את היד בשיער (ואז משחררת אותה) זאת טארה אבל מסתבר שזאת לא היא..

ANGEL N

New member
לא נראה לי שזו פיית, זה פשוט לא ...

הגיוני. אם זו היתה פיית אז היו מראים לנו את זה, ככה שכולנו נשים לב. אבל אני אבדוק היום, זה במקרה פרק שהקלטתי.

לiלה

New member
אם כבר השרשור הזה מדבר אל כפילים

אז הנה משהו נחמד (לא ידעתי שלזאנדר יש אח תיאום)

B a n j o

New member
ידוע כבר הרבה זמן ../images/Emo41.gif

הם שיחקו יחד בפרק בעונה החמישית שזאנדר מתפצל

לא ידעתי שזה הוא!:)

איזה גדול!!! הוא כזה רוקר אמריקאי... הוא זמר הבלהקה מפורסמת בארצות הברית...

B a n j o

New member
זמר? ../images/Emo12.gif

הוא פעלולן ובד"כ הוא מבצע את הפעלולים של אח שלו בסידרה

לא רק..יש לו להקה

פעם בערוץ הבידור אמרו עליו משהוא בסגנון... גם כשהיה ביקור בית אצל ניקולאס ואשתו הוא היה שם ואמרו משהוא בסגנון - מעניין איך ניקולאס יראה כרוקר מחוצן והראו אותו...

IDOffryn

New member
לולה....../images/Emo58.gif6x07

בחתימה שלך תורידי את ה"אניה" בהתחלה כי מי שלא רואה את המיוזקל יבין שהציטוט לקוח מעונה שעוד לא שודרה

למעלה