בקשר לפרק השבועי

בקשר לפרק השבועי

השבוע העברתי את רוב הזמן בגסיסה איטי וכואבת מול הטלויזיה/מחשב, בגלל מחלה מסתורית שפקדה אותי. אני בסדר כרגע, אבל פשוט אין לי על מה לכתוב. השבוע פשוט תקראו את הפרקים הישנים ביומן במקום או משו... מומין שבסוף עשה עגיל. לידיעתכם.

bored18

New member
עגיל? איפה?

אני רוצה שמי שמכיר אותי יחליט האם יתאים לי עגיל בגבה או לא כי אני ממש רוצה לעשות

campari

New member
תהיה בריא מומין../images/Emo70.gif

אז עכשיו אתה בטח עוד יותר רזה
קח
וגם
ולמשועמם - שלח תמונה שנוכל לחוות דעה (וסביר להניח שנהיה נגד, כי בד"כ עגיל בגבה זה גם מכוער וגם כבר לא ממש באופנה (ועדיין לא רטרו). עגיל בזין, לעומת זאת... המממ... תשמע, זה כבר סיפור אחר.

.m

New member
אתה רואה, מומין!

אפילו קמפארי אומר שעגיל בגבה זה
!!! (עכשיו נראה אותך תולה את זה בעובדה שהוא "אישה"
)
mai

BlueCat

New member
וואלה?

ואני דווקא שקלתי ברצינות עגיל בגבה... טוב, אז לא.

resputin

New member
היי היי היי.!

אני דווקא נורא אהבתי את העגילים שלי בגבה. היו לי שניים, הורדתי אחד, השני ירד תחת אילוץ- אבל החזרתי אותו עכשיו. מה נשאר מכל העסק? החור שירד ראשון, נסגר בלי להשאיר צלקת. השני שמוסתר עם עגיל..? שני מכתשים.. מה עוד היה..? לשון- הורדתי. שפה- הורדתי. פיטמה- פחדתי לעשות.. וזהו, בקרוב- קעקוע.

assafcohen1

New member
i went to pierce

my eyebraw two days ago, and they insisted on cash, so i couldn´t do it. maybe tomorrow... assaf

פיציק

New member
אני בהחלט בעד עגיל בגבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רציתי גם לעשות בחופש אחרי י"ב (אוי כמה זמם עבר מאז...) אבל אז התגייסתי, ולא ממש מתאים עכשיו.... אני כנראה אחכה לשחרור בשביל לעשות את זה....

xanadu

New member
הלו שפרה! תחזרי בך!!!!

בתור מפורסנג ותיק, אני מבקש!!!!!!!!!

וואי כמה תגובות

יש יותר תגובות על ההודעה לדחיית היומן ממה שיש ליומן עצמו. אמממ, ובקשר לתמונה של עם העגיל - אאוטינג עצמי תעשה אתה
אבל מי שראה אותי כבר מומלץ להינכס לאתר www.atraf.co.il, אז לקטגוריית "פפרצי", לבחור המועדון הדום ולחפש מסיבת ספיידמן. אתמול גילו לי שהצלם צילם גם אותי, והוא העלה את התמונה לאתר. מי שיזהה, טוב לא (נא לא לכתוב כאן את מספר התמונה או משו, אאוטינג כבר אמרנו). לדעתי תמונה טובה. מומין

לא יכולת כבר לתת את הלינק ?../images/Emo8.gif

מה אמאשלי עובדת באינטרנט זהב ? ואבאשלי בבזק ?

campari

New member
תמונה מהממת!

וגם במציאות אתה חמוד (רק קצת צעיר, אבל זה יעבור).

DJNYC

New member
יש לי שאלה אליך...

התסכלתי בגלריה הזאת, ומספר אנשים שם מחזיקים הזמנה עם תמונה של בחור שמסיט ווילון אדום - למה ההזמנה הזאת?

למעלה