בקשר לפרק איירשוט..

מוגי13

New member
בקשר לפרק איירשוט..

היה על זה הרבה ויכוחים אם מצנזרים את זה או לא.. ובכן.. בביפ.. כתבו לאחר מאבק אם הח´ברה מביפ. ומסתבר שישדרו את זה אבל לא חלק 1 מתוך שתיים.. אלא בסוף פרקי העונה השלישית.. דבילי?! כן אבל מה לעשות.. לא יכלתי לשים קישור כי הוא אינו עובד. אז העתקתי הכל - -------------------------------------------------------------------------------- כולם להירגע, ועכשיו. :נושא -------------------------------------------------------------------------------- מאת: אור 21/07/2002 13:01:00 :תאריך -------------------------------------------------------------------------------- תודה. עבדתי עד לא מזמן בביפ, ולפני שעזבתי טרחתי לברר עבורכם את העניין הזה. הפרק אירשוט אמנם לא ישודר במקום הטבעי שלו (כפרק 18) אבל הוא כן ישודר, אחרי פרקי סיום העונה השלישית. מטופש? כן. דבילי? לחלוטין. אבל כל נסיונות השכנוע עלו בתוהו: זה הסדר שבו חברת פוקס שולחת את הפרקים, ואין שום נימוק הגיוני (כמו: בסוף העונה מפוצצים את בית הספר, ופרק אחר כך פתאום שוב יש בית ספר?) לא יעזור. תחיו עם זה. זה עדיף על לא לשדר את הפרק בכלל כמו שעשו בערוץ 2. --------------------------------------------------------------------------------

ANGEL N

New member
איך אני יכול להשיג

את הפרק. אין לי ביפ כי אם היה לי הייתי רואה רק את באפי וכבר ראית את כל הפרקים אז בשביל מה? בכל מקרה לא ראית את הפרק גם לא בסטאר וורלד אז אם משהוא יכול בבקשה לספר לי מה היה בפרקה זה, או איך אני יכול בכלל להשיג את הפרק בוידאו. תודה רבה

HuGo Hell

New member
שלום לך ^^ {תשובה}

אז ככה יש לך כמה אפשרויות! 1) להוריד מהאינטרנט דרך קאזה או איימש (לחץ על הלינק כדי להגיע לאתר שתוכל להוריד) וכדי להוריד אתה רושם בחיפוש "buffy the vamprie slayer 1x01" זה דוגמא 1 = עונה 01 = פרק אפשרות שנייה. להשכיר/לקנות את הפרקים יש לדי וי די ולווידיאו בחיונות סרטים להשכרה וכאלה זהו.. אינג´וי ^^

t i n k

New member
שאלה ותשובה...(ספוילר לפרק איירשוט

רציתי לדעת איפה הפרק הזה נכנס מבחינת הסדר של הפרקים??? מה שקורה בפרק זה שבאפי הורגת שד בעל יכולת טלפטיה והיכולת הזאת מועברת אלייה, ככה שהיא מתחילה לקרוא את המחשבות של כולם (שזה כמובן דיי משעשע...), אחת המחשבות שהיא קורת היא של מישהו שמאיים להרוג את תלמידי בית הספר, והיא כמובן מנסה לעצור אותו (אני לא יהרוס לך את כול הפרק, אבל הוא שווה).

מוגי13

New member
תיקון ..וגם ספויילר

באפי..מקבלת תכונה נוספת בהיותה קוטלת. והיא קריאת מחשבות. הבעיה היא שהיא לא שולטת בזה. וחבריה הסקובי גנג כולל אנג´ל מנסים לעזור לה להוריד את זה דרך כשיוף. זה הפקר בו היא מגלה שאמא שלה וג´יילס עשו את זה ...פעמיים!! ענק! פרק דגול. שווה לראות. מפי מה שהבנתי זה פרק מס´ 18. והוא ישודר בסוף פרקי העונה השלישית.. אם זה עזר...

מוגי, יש לך טעות

באפי לא מקבלת תכונה נוספת בהיותה קוטלת. כמו ש"זה מלמעלה" כתב (שכחתי מה הכינוי שלך- מצטערת), היא נלחמת עם שד, הדם שלהם מתערבב, ואז היא מקבלת את אחת היכולות שלו- והיא קריאת המחשבות. פרק מצחיק בטירוף!!!!!!

מוגי13

New member
דרך אגב..דבר כזה קרה לאנג´ל

בעונה ה- 1 של אנג´ל. שזה בעצם פרק קרוסאובר של באפי לאנג´ל. אנג´ל שמתאבק עם שד..ואז הדם שלו מתערבב בדם של השד..כתוצאה מפציעה שכל אחד עשה אחד לשני.. בסופף השד נוצח ואנג´ל הפך להיות איש..אמיתי..לא רק בעל נשמה.. אלא בנאדם... זה גם הפרק שהוא שוכב עם באפי ומבקש ממנה לפגוש אותו בשפת הים... ואז היא רואה אותו... אוי איזה פרק זה היה...אוי הזכרונות...

bigbadjoe

New member
המממממ.....

הפרק היחיד שהיה בעונה הראשונה שזכור לי שבאפי הייתה עם איינג´ל בשפת הים היה כשהוא קיבל את הטבעת שנותנת לערפדים לחיות באור יום (ספייק נלחם בפרק של באפי איתה באור יום כשהוא קיבל אותה). עכשיו שאני חושב על זה, אנג´ל נלחם רק על שפת הים. הוא ראה את באפי בשקיעה על הגג ואז הרס את הטבעת. (היה לי חבל למחוק הכל למעלה).

מוגי13

New member
אתם מתבלבלים...../images/Emo58.gif

זה לא הפרק של הטבעת! אם אתם לא רוצים לדעת אל תקראו.. אני לא רוצה לקלקל.. זה הפרק בו דויל מקבל חיזיון שבאפי תמות כשתילחם עם השד X (אין לי מושג מה שמו) זה היה סוף הפרק..של אנג´ל. ואח"כ באפי באה אל אנג´ל.. בקיצור אנג´ל מפתיע את באפי והוא מוצא אותו ונלחם עם השד .. בקיצור במאבק איתו הדם שלו והדם של השד מתמזגים (זה היה שד מסוכן..שהדם שלו מיוחד.. לא זוכרת) ואז נג´ל מרגיש שקורה לו משהו..ובלילה הוא מבין שהוא הפך לאמיתי. הוא מבקש מבאפי לפני שהיא הולכת לפגוש אותו במקום מסוים (ולא אמרתי ים) לאור יום. למרות שהיא לא מבינה.. היא רואה אותו. ונדהמת.והם עושים. כלומר את הסקס... ואז מקבלים את הידיעה שהשד עדיין חיי..הוא יודע שהיא תמות ולכן הוא גם בא להילחם עם השד. הבעיה היא שהכחות של הערפד כבר לא נמצאים אצלו.. הוא מבין שהוא לא יכול יותר להילחם בשדים. אז הוא הולך לכוחות השלושה (או איך שתקראו לזה) ומבקש שיעבירו את הזמן אחורה.. אבל אף אחד לא יזכור את זה חוץ ממנו. הוא מסכים. הוא הולך לבאפי ואומר לה. והיא מתעצבת.. והיא עונה לו מתי זה יתחיל - הוא עונה לה.. בעוד דקה.. ואז באמת היא החלה לבכות. ואז הכל השתנה.. ומתחיל להיות בוקר בדיוק באותו מקום שהתחיל הפרק אבל הפעם אנג´ל יודע איך להרוג את השד.. באפי מתפלאת.. למה (בתחילת הפרק באפי הגיעה לאנג´ל כועסת מאוד!! עליו..אבל אני לא אתחיל להגיד לכם הכל..) ד"א לפרק הזה קוראים... "I WILL REMEMBER YOU" המפורסם... יש לי תמונות אבל עדיין לא קיבלתי את האישור שלכם.. יום טוב. אורית

מוגי13

New member
...I HAD SEX TODAY../images/Emo23.gif

לא היה סיגריה ב- אייקונים .. צריך לעשות משהו בנושא..לא?! דרך אגב.. זוכרים שאמרתי לכם.. שהוא הפך להיות בנאדם אמיתי ואיבד את כוחותיו.. זה התמונה אחרי שהוא חוטף מכות רצח..ומבין ש..

למעלה