בקשר לפקי סוללות

maayan i

New member
בקשר לפקי סוללות

אני ראיתי שהיה כאן דיון ארך בנושא, ומכוון שאף אחד לא ישים לב אם אני אפרסם שם אני פותח דיון- מקווה שיהיה קצר יותר
סיפרתי לכם כבר שבניתי מכונית מחלקי טיסן שהתרסק, הבעיה שלי היא שלא היה לי פק סוללות למכונית ולטיסן- או טיסן או מכונית- ככה אני לא הייתי מוכן לחיות. הפתרון היה פשוט מאוד קפצתי לחנות RADIO SHACK וקניתי פק לסוללות בודדות- אני אישית קניתי אחד פתוח- אבל בשביל טיסנים למען הבטיחות אפשר לקנות אחד סגור בבורג (בטח אפשר להשיג בכל חניות חשמל). בכל אופן המחיר 5 שקל, כיוון שאין לפק את החיבור המתאים- לא היהלי כוח ללכת לקנות אחד מקורי בחנות לטיסנים (מה גם שאני לא אוהב שעושקים אותי- חתכתי מהמפסק את החיבור והלחמתי. הרבה יותר פשוט מלהלחים פק סוללות מסוללות בודדות ולדעתי אמין רבה יותר.

hifly

New member
זה נכון מאד

אם אתה מוצא פאק מוכן אז אין בעיה לחבר לו את התקע הישן. אגב חנות RADIO SHACK זאתי רשת זה בארצות הברית לא? עד לשם נסעת כדי לקנות סוללות? אמיר

maayan i

New member
חה חה...

ברעננה בקניון רננים יש את החנות- תל מונד קרובה לשם אתה יודע... בכל אופן דיברתי על מתקן לסוללות בודדות- אתם יודעים על מה אני מדבר- מתקן שחור עם קפיצים כמגעים. מכוון שהוא לא יקר (5 שקל) וניתן למצוא כזה סגור - פיתרון מושלם לאלו שרוצים להכין פק בעצמם.

hifly

New member
שם החנות כניראה חיקוי של אותה רשת

אמריקאית ידוע?? הרי זה ברור שלא נסעת עד לארצות הברית לגבי האמינות של המיתקן לסוללות איני יודע לא השתמשתי בזה אף פעם. הבעיה איתם היא רק של הוצרות ליכלוך וחלודה על הקטבים,ועל הקפיצים שלוחצים את הקטבים,בגלל זה לא משתמשים אף פעם בזה לטיסנים. אמיר

maayan i

New member
לא

החנות היא באמת אותה חנות של הרשת האמריקאית ולא חיקוי, יש שם רכיבי אלקטרוניקה וכל מה שיצא לי לפגוש בחנות בניו יורק לפני שנים רבות- הסר דאגה מלבך זו החנות האמיתית. אתה מוזמן לבקר- יש שם כל מיני דברים נחמדים ויוצאי דופן. אני משתמש במתקן במשך שנה ועדיין לא נתקלתי בתופעות אליהן אתה מדבר- הוא אמין ומהווה תחלופה זולה- גם אם באמת לא תחזיק שנים רבות.

Guy H

New member
יכול להיות שזה סניף של הרשת

ראיתי מוצרים בארץ שמיוצרים ע"י הרשת

maayan i

New member
הבהרה חשובה

בפק המאולתר אני משתמש למכונית בלבד. בטיסן יש את הפק המקורי של פטובה- אל תשאלו כמה הוא עלה. בגלל זה בדיוק החלטתי לבנות לעצמי פק- או יותר נכון לארגן פק במחיר אפסי. המכונית בתחילת דרכה התהפכה לא פעם אחת והבטריה עפה לכל הרוחות, וחבל להרוס מרכיב יקר כל כך. מטרתי לא היתה שכולם יבנו לעצמם פקים כאלו לטיסנים- האמינות בינתיים מוכיחה עצמה, אבל היא עדיין מוטלת בספק. אם למישהו יש רעיון לשפר את הפק שאני אילתרתי שיבורך. יום טוב וטיסה נעימה.

למעלה