בקשר לפירסום....

בקשר לפירסום....

לד``ק קרוס תעלול וכל השאר שלום מה נשמע? ממצב? תראו אני די עיפה עכשיו אז בהזדמנות אני יסביר באריכות אני גם לא רוצה סתם לעורר ויכוחים ולריב אבל דבר אחד אני בטוחה שאם הרבי פירסם זאת לכל אנשי הדור זאת אומרת שהוא יודע מה שהוא עושה ואומר(ואם אתם לא חושבים את זה לפחות ומאמינים ברבי ולא משנה מי הוא,אז זאת כבר בעיה) ואנשי הדור לא כולם באותה רמה ולא כולם מענין אותם והם קוראים אבל זאת שפה פשוטה קרוס שאני חושבת שכל אחד ואחת הבינו אותה(מי שקרא כמובן) ולא אמורה להיות שום בעיה אם זה אולי באמת פעם אחרת אני יסביר יותר ויפרט אבל לרגע לא חשבתי שהמצב יהיה כך תעלול הרבי באמת דיבר על זה שכבר הרבי הריי``ץ אמר לאלתר לתשובה לאלתר לגאולה וזה היה באמת מזמן אז עכשיו בטוח שאנו כבר זכאים לביאת משיח ואנחנו דור השבעי לגלות והראשון לגאולה וצריכים לבקש ולהתעקש שמשיח יבוא והכי חשוב להאמין שיבוא ומי שלא מאמין שיבוא כופר בתורה ובמשה רבינו ועוד הרבי מוסיף אבל זה קצת ענין אחר שאם היה אדם אחד! שהיה רוצה בכל נפשו שמשיח היה בא והיה מבקש משיח ודאי היה בא נותר לנו רק להתפלל לבקש ולצפות לביאת משיח במהרה יבוא ויגאלנו זה היה מעט מאד על קצה המזלג אבל אני מקווה לכתוב עוד כשיהיה לי זמן פנוי רק לא לריב ולא לתקוף בקשר לנביא אמת ושקר עוד אני יכתוב בעז``ה להתראות בשמחות אחותכם

ליתר דיוק ...

הרבי לא אמר שאם היה אדם אחד שרוצה בכל מאודו , אל הרבי קונן על כך שהחסידים צועקים כביכול ``עד מתי`` , ובעצם כל מחשבתם נתונה לעסקיהם הגשמיים , והרבי הוסיף שלא יתכן שלא קם מניין שמרעיש עולמות על מנת שיבוא משיח , ואחרי זה מוסיף הרבי שאפילו שניים או שלושה אנשים אין בנמצא , שרוצים בכל מאודם את המשיח , ואם זה כדברייך , שאם רק אדם אחד היה עושה כל שביכולתו , כי אז המשיח מזמן היה פה , כיוון שאני אישית מכיר אדם כזה ... ולא באתי אלא לדייק.

ת^עלול

New member
כמו כל משיחיסט/ית

הבלבול שורר אצלך. הם יודעים לצטט שברי מאמרים על ביאתו הקרובה של המשיח. ברגע שהעזת לשאול שאלה ולהעלות תמיהה הגיונית אתה מיד מותקף בצורה של ``בדאי, רשע, כופר ואפיקורס``. זה מה שקורה שמנסים לפרשן את הרבי ולהכניס מילים בפיו. אחותי. אמרת שהרבי נביא? או שאני טועה? איפה הרבי אמר אני נביא? ואם כן עדיין לא ענית למה הוא לא נביא שקר? (אני לא מאמין שאני כותב את המילים האלה, ועוד כחסיד חב``ד, אבל האילוצים האלה...) החלטתם שהוא נביא, ועכשיו מסתבכים עם זה שהגאולה עוד לא הגיעה. שאלתי את השאלה הזו איזה משיחיסט אחד, והוא ענה לי בתמימות, ``מה אתה רוצה? הנבואה כן התקיימה, רק אנחנו לא רואים אותה בעיני בשר``. מובןל שזה טיעון מופרך, כי אם כך הוא מבטל את כל דיני נביא שקר. אני יכול לומר את זה על כל נביא, שהנבואה שלו התקיימה לא בעיני בשר. ואם כן ביטלת כל דיני נבואה (ואין כל קשר אם הנביא הזה הצליח לנבא כבר דברים נכונים או לא). מכל מקום, תעני לי על השאלה. אני מאד אשמח לקבל תשובה. (אגב אם זה מעניין אותך, אני יכול להסביר לך את השיחה של הרבי, בלי שיעתררו שאלות, ובלי פרשנויות מיותרת). אחיך, ת`עלול

למעלה