בקשר לפירייט...

בקשר לפירייט...

אהלן
נאמר לי לקחת את האבן הקרויה פירייט כיוון שאני לומד לפסיכומטרי. מרגע שהחזקתי את האבן התחלתי להרגיש הרגשה של פיספוס, מין תחושה של החמצה. חשבתי שאולי טיהור האבן ישנה משהו, אבל ההרגשה רק התגברה
עד כדי כך שכאשר אני מחזיק אותה, אני מרגיש כאילו היא "יורדת" עליי על כך שאני עצלן. מה אתם אומרים?
האם יש טעם להתייחס יותר מדי לרגשות האלה? A Strider

../images/Emo39.gif אם ככה אתה מרגיש עם האבן....

אז לדעתי עדיף לך לעזוב אותה. כדאי לך לנסות קוורץ גנרטור, לי לפחות זה נותן תחושה מאוד טובה ועוזר לי. גם הכלצית הכחולה עוזרת. הרבה פעמים המליצו פה על פלורייט (אם אני זוכרת נכון), שאחרים אמרו שהיא עזרה להם.

stoneage

New member
למה פירייט ? לפיסכומטרי אני

ממליצה על פלורייט או סיטרין שמחזרות יכולת ריכוז ואינטלקט. קוורץ צלול גם יכול להיות טוב. רוז או רודוניט לביטחון עצמי וקארנליאן לעירנות.

מישהי המליצה לי על פירייט...

היא אמרה שפירייט מצויינת בשביל מבחנים, ואפילו ציינה שכאשר היא עברה את המבחן האבן נתנה מעצמה כל-כך הרבה שבסוף המבחן היא נשברה... ואם פירייט לא מיועדת למבחנים, וריכוז אינטלקטואלי, אז למה היא מיועדת? A Strider

stoneage

New member
הפירייט,....

מעניקה נקודת מבט חיובית. מרוממת גוף רגשי ומחזקת רצון. מעודדת עבודה הרמונית עם הזולת. מקלה על לחץ (אולי כאן הנקודה של הפסיכומטרי) וייאוש, נגד דיכאון. מכוונת עיכול. מגבירה פעילות המוח. (גם אולי לפסיכומטרי). בכל אופן, לכל אחד סיבה אחרת למה הוא לא מוציא מעצמו את המכסימום בפסיכומטרי, אחד מתרגש, אחד לא יכול להתרכז, אחד נופל על המבחן שבצהריים ורגיל לישון צהריים אז עייף מידי , לאחד בעיית זיכרון ולאחר בעיית ריכוז לכן , לכל אדם אבן אחרת תעזור וזו בדיוק הסיבה שהאיטנטאיציה כל כך חשובה. זה שלמישהי הפירייט סייעה יכול להיות טיפ נפלא עבורך וייתכן שהפיריט לא תעשה עבורך כלום. כל אדם הוא שונה. אני המלצתי על הנפוצים ביותר, על אלו שאני יודעת שעזרו להמון אנשים. הקשיבי לעצמך, אל תחשבי יותר מידי, תזרמי ותבחרי את הראשונה שבא לך. בהצלחה

האם הפירייט היא זהב השוטים../images/Emo24.gif

אם כן אז בכלל תפקידה הוא אחר לדעתי. קח את הסיטרין בצורת המושבה שלה ושים לידה את הפירייט ושים את שתי האבנים ליד הטלפון שלך וככה תגביר את השפע בביתך.

stoneage

New member
הפירייט היא אכן "זהב שוטים" ויש

לה מגוון תכונות. לגבי השפע, אכן ייתכן בשילוב שציינת אבל למה דווקא ליד הטלפון ? לסוכני מכירות שעבודתם קשורה לטלפון הייתי מניחה שם או לכל עסק אחר שקשור לטלפון, אבל אחרת ניתן להניח בכל מקום בבית לפי אינטואיציה או לחובבי הפנג שואי לפי פינת השפע בבית. אגב, לגבי פירייט ולימודים, היא אמנם לא הכי טובה אבל יכולה להיות קשורה כי זהב קשור לאינטלקט

למעלה