בקשר לפינק פלויד

ganooov

New member
תיקח מערכת סאונד היקפית, ../images/Emo13.gif

שים אותה על ווליום גבוה, ותקשיב. זה אפקט די דומה למה שהולך בקולנוע - ושם לא אומרים לך לשים אוזניות, נכון?

lady_anne

New member
../images/Emo51.gif ladyG

שהזכרת לי את קיומו של האלבום הסופני הזה, וברגע זה היצירה Atom Heart Mother Suite עם החצוצרות והאופנועים מתנגנת לה ברקע, על ויניל אמיתי עם החריקות והכל. איזה עונג. תזכי למצוות.

LadyG

New member
../images/Emo13.gif באמת אלבום סוף הדרך

ואת יכולה לקרוא לי G . 2 Lady בפורום אחד נראה לי יהיה להם קשה לעיכול.

אחח אמא לב אטום..

אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי את זה... זה היה יום שישי ובלה בלה בלה (לא מעניין אף אחד), אני רק אגיד שכבר משמיעה ראשונה אהבתי את זה. השיר שאני הכי אוהב מהתקופה המוקדמת של פינק פלויד. והשיר השני שאני הכי אוהב בכל התקופות שלהם (אחרי 2 השיינאונים). הכל שם מושלם, הבס (למרות שלדעתי אם היו מגבירים אותו, היה יוצא שיר אפילו יותר טוב!), הגיטרה של גילמור, ובייחוד הסולו של הדקה וחצי (סביבות הדקה ה10) המהפנט שלו... לדעתי הקליימקס של השיר הוא החלק שמישהו אומר :silence in the studio ואז מתחיל ה"ריף" (לא יודע איך לקרוא לזה) הזה שוב... מדהים!

RogerW

New member
אחחחח.. ועוד איך אח...

גם אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי.. וזה לא היה לפני הרבה זמן... שמתי את האלבום... ואת האוזניות על הראש... ופשוט נכנסתי לתוך המוזיקה.. התנתקתי מהעולם... אבל מה שקרה לי שהגעתי לשיר האחרון (Alan´s..) אני לא אשכח לעולם... הסתכלתי מסביב כמו משוגע, לא מצאתי שומדבר... איזה פחד היה.. עד שעיקלתי שזה בעצם בשיר...(אל תצחקו)
את המראה הזה אי אפשר לשכוח.... ממש מוזיקה אדירה... וזה היה מפתיע.. זה היה צד שלא ידעתי בפינק פלויד..

נכון

באוזניות זה מגניב.. גם באומהגומבה, בשיר ה 5, הראשון של ווטרס : grandchester meadows בתחלה יש ציפורים, זה נשמע כל כך אמיתי, כמו הציפורים שיש לי בחוץ.. עכשיו, הייתי באמצע למידה למבחן וזה הפריע לי, אז פתחתי את החלון כדי לזרוק עליהם חתיכת מחק... ו... השיר נגמר...

Jam Head

New member
עשיתי ניסוי עם Ahm

שמתי את זה במערכת של אבא שלי , ואחי הקטן בן החמש ישב לידי יש קטע , בערך בדקה ה- 15 כולכם בטוח מכירים , שזה כמו סרט איימה , אם צלילים חורקים של חצוצרות , ואחי הקטן כמעט התחיל לבכות מרוב פחד. אני רק חייכתי , זה הוכיח לי את הכישרון הרב של השיר , איזו עוד יצירה יכולה להפחיד את אחי הקטן !

עוד משהו מפחיד!

סוף החלק הראשון של A saucerful of secrets השיר, בין החלק של האורגן לתופים.. פעם ראשונה ששמעתי את זה, כמעט נפלתי מהכסא.

RogerW

New member
ויש עוד.. הם ממש מפחידים החברה...

אני יכול לזכור עכשיו את הקולות באמצע echoes... לא תמיד הפחידו אותי... אבל פעם שמענו את זה באמצע הלילה בחורש חשוך ומרוחק.. ואז היו ממש שקשוקים!! איזה פחד היה.... גם הצעקה באמצע On the Run מפחידה.. ובעיקר מבהילה... Is There Anybody Out There תמיד הפחיד אותי... בעצם כל החומה מפחידה אותי.. אם כל אלה לא מפחידים אותכם.. אז זה בגלל שאני ילד מפוחד... שפוחד מהכל...

שיר מפחיד:

sevral spicies of small fury animal... תמיד יש לי הרגשה שהחיות האלו באות לתקוף אותי..

LadyG

New member
לפעמים יש הפתעות בחיים../images/Emo13.gif

השרשור הזה (אין מילה אחרת ל- Thread בעברית תקנית?) התפתח למשהו בכלל לא רע, שממש לא הימרתי בכיוון. כל הכבוד.

למעלה