בקשר לפינק פלויד

VIHIMAN

New member
בקשר לפינק פלויד

מי שיכול, שירשום לי בבקשה את השירים הכי טובים של הפינק פלויד, זה מאוד מאוד חשוב! תודה...

ganooov

New member
אההמממ.. ../images/Emo10.gif

פינק פלויד היא להקה שנמדדת לפי האלבומים שלה ולא לפי השירים שלה. האלבומים הטובים ביותר שלה לטעמי הם: The Dark Side Of The Moon, Wish You Where Here, אנימלס ו-"החומה". אם כי אני מכיר הרבה פחות את התקופה הפסיכדלית של פינק פלויד. די מומלץ לחפש שרשורים קודמים על פינק פלויד, יש כאלה כמעט בכל עמוד בפורום, והם יספקו לך את כל מה שתרצה.

רציתי להוסיף...

אני מסכימה... צריך לשמוע אלבום כולו כדי באמת להתרשם מכיוון שלכל אלבום רעיון מרכזי אבל הוא השמיט אלבום מהמם! וחובה לשמוע!!! the final cut

ganooov

New member
החתך האחרון הוא אכן אלבום מדהים ../images/Emo13.gif

אבל כמו עוד יצירות של פינק פלויד (בעיקר מוקדמות) הוא קשה לשמיעה ראשונית, צריך לשמוע את האלבומים שכתבתי ורק אז לשמוע את "החתך האחרון".

Jam Head

New member
הא.... איזה אלבום...

מדהים החיתוך האחרון , יש לו כל כך הרבה משמעות , הוא פשוט מעביר בי צמרמורת שאני שומע אותו. בקשר לשירים , קשה להמליץ על שירים בודדים כי פינק פלויד יוצרים אלבומים שלמים וזה קשה להוציא שירים בודדים משם. אבל בכל זאת הנה כמה : Shine on you crazy diamond wish you were here time money hey you dogs atom heart mother - השיר echoes

שוב אני חייבת להוסיף...

אכן מעביר צמרמורת האלבום! יש לי עוד שירים להוסיף... comfurtably numb mother goodbye blue sky the post war dream breathe זה מה שיש לי כרגע בראש...

קיר קמט

New member
אני לא אוהב להמליץ על שירים שלהם.

למה? כי עם שירים של פינק פלויד יש לי תקופות. הייתה תקופה שכל הזמן שמעתי את In The Flesh ? , הייתה תקופה שהייתי נעול על Have A Cigar , עכשיו אני תקוע עם Goodbye Blue Sky , ובעבר היו גם Dogs , Echoes , Wish You Were Here ועוד כהנה וכהנה. זה כל הזמן משתנה, אי אפשר להמליץ ככה. אוף איתם.

noosh

New member
אכן אלבום מדהים, אבל..

הוא יותר של רוג´ר ווטרס מאשר של פינק פלויד.... אפילו כתוב עליו - נכתב ע"י רוג´ר ווטרס, בביצוע של להקת פינק פלויד מה גם שהוא העיף מספר חברים ושכר נגנים אחרים במקומם לא בנאדם סימפטי במיוחד, הרוג´ר ווטרס הזה
בקשר לאלבומים.. אממממ עם מה התחלתי.... ת´אמת - אין לי מושג כי מאז שאני זוכרת את עצמי אני מכירה את פינק פלויד.... אבל כדאי להתחיל מדארק סייד, גם כי הוא בין הכי טובים ששמעתי, וגם כי הוא באמת יחסית קל לעיכול, והוא מייצג את פינק פלויד, לא את בארט או את ווטרס....

VIHIMAN

New member
זקוק לעצה נוספת...

אז איזה דיסק שלהם הכי כדאי לי לקנות

LadyG

New member
תתחיל עם Dark side of the moon

באופן יחסי קל לעיכול. אח"כ צריך לעבור ליצירות הכבדות והמורכבות, לא שזה פוגם במשהו ב- Dark פשוט קל להתחיל בו.

לדעתי תתחיל ב"חומה"...

אני התחלתי איתו ויש שם שירים פשוט מעולים! והוא נראה לי יותר "קל לעיכול" מדארק סייד... אבל זה עניין אישי...

RogerW

New member
גם אני חושב ככה....

גם אני התחלתי איתו... וזה היה מדהים... אז לא ידעתי כלום על הפינק פלויד... ופשוט נשאבתי לתוך השירים והאווירה... זה צריך להיות מצויין להתחלה... אבל גם זה עניין אישי...

ganooov

New member
זה בערך אותו דבר. ../images/Emo13.gif

כמעט כל מי שישמע את אחד משני האלבומים האלה יקנה עוד דיסקים של פינק פלויד.

LadyG

New member
Atom Heart Mother

המופלא מ- 1970. האלבום ששינה את כל מה שחשבתי שאני יודעת על מוסיקה.

Jam Head

New member
בהחלט :)

הכי אהבתי את השיר האחרון - ארוחת הבוקר הפסיכודלית של אלן. מדהים!

ms1510

New member
סאוסרפול פול אוף סיקרטס

תנסו אתם לרשום את השם מהזיכרון!!!

ganooov

New member
באוזניות משתמשים רק כשאין ../images/Emo13.gif

מערכת סאונד היקפית עם עוצמה גבוהה, אוזניות הן לצערי הרב דבר רחוק ממושלמות
.

למעלה