בקשר לפורום

BullsDuDe

New member
חמודה...

איך רואים שאת לא מבינה. ארז מרקוביץ´ הוא אחד מסנטרים המובילים בישראל שילוב של אתלטיות עם כוח הממוצע שלו העונה עם אני לא טועה הוא מעל 10 נקודות ומעל 5 ריבואנדים אז בבקשה לפני שאת מבלבלת את המוח תבדקי במקורות אמינים ולא במה שאת זוכרת כי לפי מה שנראה אין לך זיכרון מי יודע מה.

סלים וארזה

New member
מנהל
מתוקה שלי... זה שריאן יודע להטביע זה לא אומר שהוא סנטר. וזה שארז מרקוביץ לא קולע 20 נקודות לא מונע ממנו להיות סנטר. צריך להסתכל על צורת המשחק, אופי השחקן, איפה במגרש הוא משחק והיכולת שלו. גם קובי בריאנט ווינס קרטר מטביעים מעל השומרים שלהם. זה הופך אותם לסנטרים? וגרג אוסטרטג לא יודע איפה הוא ואיפה הכדור נמצאים. אז מה? הוא סנטר לכל דבר ועניין. זה שריאן סטאק לא סנטר לא הופך אותו לשחקן יותר טוב או יותר גרוע. פשוט בליגה הנמוכה והחלשה שלנו ריאן סטאק יכול לשחק בעמדה של סנטר למרות שהוא לא.

capsl0ck

New member
כמו

כמו דימיטריוס אלכסנדר אקס ירולשים, או דאדלאס קומאג´יס אקס מכבי. שניהם פורוורדים, יכולים לשחק סנטרים בליגה הנמוכה שלנו, אבל ככל הנראה לא יסתדרו עם המאסה והגובה של אירופה.

אתם מזה לא בכיוון

ריאן הוא סנטר... כאילו, זה התפקיד שלו... זה שהוא חלש או חזק או גבוה או נמוך או טוב או רע זה לא משנה... מה שהוא בקבוצה זה סנטר... שחקן גבוה כמוהו לא יהיה פורוורד כי זה סתם בזבוז של גובה ואין לרמת גן הרבה כזה... אז פשוט תחיו עם זה... הוא ס-נ-ט-ר-! סוף פסוק נקודה סימן קריאה!!!

capsl0ck

New member
שוב...

סטאק הוא פורוורד... הוא משחק כסנטר, אבל הוא היה משחק הרבה יותר טוב אם היה משחק לידו סנטר טבעי (בשוק לדוגמא)

אז למה לא אמרת קודם?

אני חשבתי שאתה מתכוון שסטאק משחק כפורוורד... ומה זה פורוורד בכלל?

סלים וארזה

New member
מנהל
הגזמת אדון תושיה מורה ומחנך בישראל שואל את סלים וארזה האהבל מה זה פורוורד? (אל תיבהלי, זה קטע ממערכון) גארד זה רכז או קלע. בדרך כלל הם מהירים מאוד ובעלי יכולת מסירה וקליעה טובים. לרוב עמדת הרכז נקראת מספר 1 והקלע מספר 2. סנטר הוא שחקן ציר. הוא משחק מתחת לסל, יש לו מסה וגובה. התפקיד שלו הוא שליטה באיזור הטרפז (נקרא גם איזור הצבע) בהתקפה ובעיקר בהגנה. האפמן ובשוק במכבי הם סנטרים. עמדת הסנטר מכונה מספר 5. כל השאר הם פורוורדים. סמול פורוורד הוא שחקן אתלטי בעל יכולת חדירה לסל טובה, וגם בעל יד לא רעה מבחוץ. פארקר הוא דוגמה טובה. פאוור פורוורד הוא שחקן שתפקידו לשחק קרוב יותר לסל מאשר סמול פורוורד אבל לא כמו הסנטר. לרוב פאוור פורוורד הוא שחקן יותר נמוך מהסנטר אבל עדיין בעל כוח שעוזר להוריד ריבאונדים ולהרחיק שחקנים יריבים מהרחבה. סטנלי ברנדי הוא פאוור פורוורד מצויין. עמדת הסמול פורוורד מכונה 3 והפאוור פורוורד 4. אלו העמדות הקלאסיות. מאמן יכול לשחק עם שלושה גארדים או בלי סנטר או איך שבא לו. טל בורשטיין שיחק העונה במכבי לעיתים על עמדה 1 (כרכז), לעיתים על עמדה 2 (כקלע) ולעיתים על עמדה שלוש (לצד שארפ ומקדונלד). לכן על פי ההגדרות (הפשטניות, יש לציין): ריאן סטאק הוא פורוורד וארז מרקוביץ´ סנטר. מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

סלים וארזה

New member
מנהל
לפי שיטתך... הנפלד וספר הם סנטרים? בלאט שיחק העונה גם עם חמישיות: מקדונלד, פארקר, בורשטיין, שלף והנפלד ולפעמים גם ספר במקום שלף או הנפלד. זה הופך את ספר והנפלד לסנטרים? ברור שלא! הם עדיין פורוורדים. פשוט בלאט ויתר על עמדת הסנטר ושם עוד פורוורד. כך גם כשסטאק על המגרש ומרקוביץ´ לא. חוץ מזה כשסטאק ומרקוביץ´ שיחקו ביחד על המגרש, אם היית שמה לב, היית רואה שמרקוביץ´ נמצא מתחת לסל גם בהתקפה וגם בהגנה ולא ריאן סטאק.

תיראה

ריאן משחק כסנטר במשחקים... מה שהוא אמור לשחק זה משהו אחר... אבל הוא מאוד טוב כסנטר... שימשיך ויתחזק ושישאר בארץ!!!!!!!!!!!!!!!! אמן!!! יום טוב

סלים וארזה

New member
מנהל
אל תשכחי שלריאן סטאק גם היו משחקים של 2 נקודות. ריאן סטאק יכול לתפוס ימים טובים וימים גרועים. אבל לא סטאק היה השחקן של רמת גן, אלא דני לואיס.

ברור שגם לו היו...

אבל אפילו שאין לו משחק טוב עם הרבה נקודות הוא מגן מצויין ועוזר מאוד למשחק... ותאמין לי שלא רק דני לואיס הוא ה-שחקן של רמת גן... כל הזרים שהם הביאו העונה היו ממש שווים את הכסף... אני אישית מאוד אהבתי שהם הביאו את ריאן כי הוא שחקן טוב שמוציא מעצמו... והוא שחקן מאוד מאוד חזק... לא ניראה לי ששחקנים של מכבי יכלו לשחק במשך שעה וחצי על המגרש... הוא הוציא את המקסימום מעצמו ויש למה לחכות כי יש לו עוד הרבה מה להראות... היה שלום

יוסי®

New member
אני אסכים איתך על הנקודה

שסטאק, גם כסנטר וגם כפורוורד, שחקן שיכול להתאים לארץ, ושיחק יחסית טוב השנה, למרות עליות ומורדות שהיו לו

BlacKinght

New member
חחח מה אתם צוחקים עליי?

מי אמר שהמקום של הנשים זה לא בספרט אני אוהב מאוד ספורט נשים ולא מזלזל בו... רואים שכולכם פה #@$@... קצת הבנת הנקרא, אמרתי שנשים לא מבינות כלום בפורט ואין להן מה לדבר, הן עוסקות בו אבל לא מבינות בו. מי שיגיד שיש לו יותר משתי ידידות שהוא יכול להגיד להם מי זה נגיד משהו יחסית מסובך כמו אני יודע טפירו והם הן ידעו מזה הוא שקרן. כולה אמרתי שהיפה ההיא לא מבינה כלום בספורט והמקום שלה לא בפורום הזה.. לחוצים אתם, הא?

BlacKinght

New member
שניה רק תגידו לי ברצינות..

איך אפשר שיהיה מישהו בפורום כדורסל שלא יודע מזה פורוורד???

יוסי®

New member
אני בטוח שגם אתה, מהרגע שלמדת

לדבר, ידעת מה זה פורוורד, סנטר, וכו´.... ד"א, אם אתה כזה מבין גדול בכדורסל - ארי רוזנברג, מכיר? אם כן - באיזה קבוצות הוא שיחק? מה היה צבע השיער שלו?

יוסי®

New member
זה בדיוק העניין - שלא. לפורום אין

תנאי קבלה, ואף אחד לא יעשה לאף אחד מבחני קבלה..... זה כמו שאני, שמחשיב את עצמי כאחד שיודע כדורסל (לפחות באופן תיאורטי)
יכול לתת שמות של לפחות 2 אנשים בפורום הזה שיודעים יותר ממני (לפחות במה שקשור ל-NBA) - ז"א את יכולה לדעת הרבה, אבל עדיין יהיה מישהו שיידע יותר ממך - כך שתכל´ס לא משנה כמה את באמת יודעת

וואלה

אז אני אישית יודעת דברים בסיסיים+ בכדורסל... וזהו שתהיה עונה טובה ותחרותית!!!!!!!!!! ושמישהו אחר ינצח כבר ולא מכבי לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וריאן הוא רק שלי!!!!!!!!!!!

למעלה