בקשר לפורום

בקשר לפורום

לא באתי נגד הפורום... אני דווקא שמחה שיש פורום על כדורסל אני רק אומרת שאין פה בכלל ליגה למכבי יש יותר מדי ספונסרים והמון כסף בגלל זה הם יכולים לקנות שחקנים טובים ויקרים מה שקבוצות אחרות לא יכולות... בליגה העונה אני מאוד אהבתי את עירוני רמת גן כי הם ממש הראו לכבי מאיפה משיתין הדג... הם הביאו זרים טובים כמו ריאן סטאק ודני לואיס ואני ממש מעריכה אותם על זה... מקווה שתהיה ליגה יותר תחרותית השנה מכל השנים הקודמות ושמישהו אחר חוץ ממכבי יקח את האליפות... יאללה ביי

capsl0ck

New member
תגובה

אוקיי אז באמת אין ליגה, אבל בושה כל האנשים שמאישימים את מכבי בזה. חוסר התחרויות מתחיל לפני הרבה זמן, שמכבי פשוט השקיעו קצת יותר מהאחרות, והרוויחו בעקבות האליפויות והגביעים. איתם הגיעו גם הספונסרים. עוד אליפות+עוד גביע+עוד ספונסר+שידור בטלויזיה+...=עוד כסף ולא יכולה לקום בשנה קבוצה שתיקח את האליפות ממכבי. אני בתור אוהד מכבי חזק, באמת מעריך את פיני על הניסיון להעמיד קבוצה שתוך 3-5 שנים (כמו שהוא אומר) תתמודד עם מכבי על האליפות. אני לא בטוח כמה זה יכול להצליח, אבל טוב לראות מישהו מנסה. גם אני אהבתי את רמת גן השנה, במיוחד בגלל ליובין ונאור, שני שחקנים טובים מאוד, ובמיוחד בגלל העובדה שהם הגיעו לגמר ולמקום השני בלי להתבכיין על כמה מכבי טובים וכמה אנחנו גרועים. ארז בראיונות צחק ואמר שלהגיע לגמר בשבילם זה כמו אליפות. יורם "האש פאפי" חרוש בכה בראיונות על זה שאי אפשר לנצח את מכבי. זה היה היופי בר"ג, ונקווה שהשנה תהיה עוד קבוצה כזאת.

יוסי®

New member
מכבי ר"ג הראו למכבי ת"א מאיפה

משתין הדג..? באיזה צורה, בכך שר"ג הפכו לדג והשתינו...? במה בדיוק הם הראו למכבי מאיפה משתין הדג...? אין ספק שעירוני ר"ג בעונה האחרונה היתה קבוצה טובה למדי עם מספר שחקנים טובים ומאמן טוב, אבל לאמר שהם היוו תחרות למכבי ו/או הראו להם מהיכן משתין הדג זה כבר יותר מידי...

ברור שהם הראו למכבי

קבוצה בלי הרבה כסף אבל עם שחקנים טובים וענקייייים וניראה לי שהם דיי הראו למכבי... שלא צריך כסף ושחקנים כמו מקדונלד ושארפ בעולים הרבה מאוד ובוא לא נתחיל לדבר על הטעות של העונה שהיתה לקנות את נייט באיזה מיליון דולר ושהוא לא עזר להם בגרוש העונה... בקיצור הייתי אומרת שהם דיי הראו להם שלא צריך הרבה כסף כדי להיות קבוצה טובה... מה שצריך זה רק את אדלשטיין שהוא ה-מאמן וצריך שחקנים טובים כמו סטאק, לואיס, ונאור אני לא מחשיבה את ליובין כי אני שונאת אותו... ולפי דעתי הוא עשה לעצמו טעות גדולה מאוד שהוא הלך למכבי... יום טוב

capsl0ck

New member
לא מסכים

הם לא הראו למכבי כלום, אם כבר הם הראו לירושלים או לרעננה, שעם תקציב קטן משלהם אפשר עדיין להצליח, לא ברמה של לנצח את מכבי, אבל ברמה מספקת להופעה בגמר. וגם בקשר לליובין אני חושב שאת (את?) טועה , לי נראה שלאור חוסר הרכזים הטבעיים (הטבעיים) לליאור יהיה מקום בטוח ב8 הראשונים. הגיוני מאוד שהוא יפתח בליגה ובאדריאטית, ובאירופה יקבל משהו כמו 15-20 דקות למשחק. כרגע במכבי אין רכז טבעי, לא שארפ לא בורשטיין וגם לא הלפרין. מכבי תביא רכז טבעי אחד (אולי ג´נקניס), וליאור יהיה החליף שלו. ליאור לקח סיכון, שאולי יתברר כנכון (בורשטיין) ואולי יתברר כטעות (ספר)

יוסי®

New member
במה הם בדיוק הראו למכבי....? בזה

שהם סיימו מקום שני בליגה, והפסידו בסוויפ???? בזה שהם לא הגיעו לשום מקום באירופה....? את לא מבינה דבר בסיסי אחד ומאוד פשוט - מכבי לא שמה על הליגה. מכבי יכולה בתקציב הרבה הרבה יותר נמוך לקחת את הליגה בהליכה, אבל התקציב של מכבי והשחקנים היקרים והאיכותיים שהיא מביאה מיועדים למלחמה נגד קבוצות כמו קינדר/פאנא/אולימפיאקוס/טאו וכו´, ולא נגד נמושות כמו י-ם, רעננה, וכן - גם רמת גן.

ת

אז זה ממש באסה שהם הפסידו לקינדר/פאנא/אולימפיאקוס/טאו העונה... זה לא קשור כמה השחקנים הם יותר יקרים הם צריכים שחקנים ששוים את הכסף הזה... הם עשו טעות מאוד מאוד גדולה שהם קנו את נייט ובכסף הזה הם יכלו לקנות לפחות 3-4 שחקנים חזקים וחוץ מזה אם אין למכבי מה לעות עם הכסף הזה שיתרמו אותו במקום לעשות שטויות או שבמקום יקנו סנטרים טובים כמו סטאק מרמת גן שהראה שלא צריך לקנות אותו ב-1.2 מיליון דולר כדי להיות שחקן טוב ומעורך... היה שלום

יוסי®

New member
אני זה שמציק? את זאת שכותבת שטויות

ואני זה שסותר אותך בטענותייך, אחת לאחת..... מה אני אומר לך? מכבי קבוצה ממש לוזרית.... להגיע עם סגל כמעט זהה 3 פעמים ברציפות לפיינל פור, פעמיים מתוכם לגמר ופעם אחת מתוך זה לזכות בגביע - פפששש, לוזרים..... נכון, האפמן לא היה שווה את הכסף שנתנו לו - אבל זה ממש חכמה לאמר זאת במהלך העונה. על סמך שתי העונות שקדמו לעונה האחרונה, הוא היה שווה את הכסף, ועוד אי זה. להזכירך - נייט דרס כל מה שהיה בצבע. סטאק סנטר טוב? נו באמת..... הוא סנטר טוב בדיוק לרמה של הליגה הישראלית. לרמה האירופית הגבוהה, בה מכבי נמצאת ובה מכבי שואפת להשאר, הוא לא מתאים בעליל. זה כמו לאמר שצ´ארלס מינלנד, שהוא באמת שחקן מצויין בקנה מידה של הליגה הישראלית, יהיה עוד שחקן באירופה. קחי את הליגה הישראלית בפרופורציות - היא לא שווה כמעט שום דבר ברמה באירופית. די, נמאס לי להתווכח איתך - את מביאה טענות כאלה מצוצות מהאצבע, שפשוט משעמם אותי לסתור אותם כל הזמן... לפחות תביאי טענות שיהיה אתגר לענות עליהם.....

BlacKinght

New member
באמת מורן....

המקום של נשים זה לא בספורט, בפורום הזה כולם מבינים עניין, ואת רושמת דברים שבת דודה שלי בת 5 מבינה... מה עוד שההודעה הראשונה שלך היתה התלוננות ובכיינות (מה שנשים מעולות בו), ככה שדי לרדת על הפורום ועל אנשים פה.. היחידה שמציקה זה!!

הערה לא במקום

הבחורה הזו באמת כתבה קצת שטויות אבל לאמר שמקומן של נשים לא בספורט ? אני מעריך שיש כמה נשים שעוזרות ותורמות לספורט , ולראיה המשתמשת "כדורית" (שנעלמה משום מה ) שכתבה כאן בפורום , ודווקא לא שטויות.

יוסי®

New member
לעולם לא אמרתי, ולעולם לא אומר

שמקומם של נשים הוא לא בספורט. אני תומך בשיוויון זכויות מ-ל-א לנשים בכל תחומי החיים - וגם בספורט. אין שום סיבה שנשים לא יעסקו בספורט - על כל היבטיו, שכולל גם השתתפות בפורומים שקשורים בספורט..... ההערה האחרונה שלי לגביה היתה בצחוק ולא היה בה חלילה כוונה לפגוע... מעולם לא היה לי נגדה או כנגד כל שונא מכבי אחר משהו באופן אישי, ואת כל ההבטאויות כאן בפורום צריך לקחת בפרופורציה ולא באופן אישי.... להתלונן ולהתבכיין - זה גם גברים עושים, ולא פחות - ואין לי בעיה שמישהו או מישהי יתבייכנו לגבי מכבי - אבל לפחות שיביאו טענות נכונות או כאלה שיהיה קשה לסתור, כדי שיהיה מעניין

אוי יוסי

דיי כבר להשתפך... אמרת את מה שאמרת... אני חושבת עדיין את מה שחשבתי בהתחלה ולא אתה ולא כל הפורום הזה ישנה את דעתי... כתבתי בפורום כדי להביא דעה אישית וזה מה שפורום אמור להציג דעה אישית של אנשים... כנראה אתה לא הבנת עד עכשיו מה זה פורום אז תבין... אם אתה לא אוהב את הדעות שלי ומעדיף לכתוב לי שטויות כמו שמקומם של הנשים הוא לא בספורט אז הייתי מעדיפה שלא תענה לי יותר תודה

ועוד משהו

זה שאתה מתחיל לרדת על ריאן סטאק המאמי זה כבר לעבור את הגבול... לך עם מכבי שלך לעזאזל!!!

יוסי®

New member
תגידי, הבנת הנקרא את יודעת??????

תראי לי, כאן ועכשיו, איפה לעזאזל |אני| אמרתי שמקומם של נשים הוא לא בספורט. איפה?????????

אה ואללה זה לא אתה כתבת את זה...

אבל עדיין... אתה לוקח יותר מדי קשה דעות של אנשים ומנסה בכח לשנות דעות כדי שתצא צודק ונכון... היה שלום

יוסי®

New member
אני ממש לא

לוקח את זה קשה מידי... להפך - אני לוקח את זה מאוד בקלות, ונהנה לסתור טענות של אחרים... אל תיקחי שום דבר אישי מידי/קשה מידי - שום דבר לא אישי
וד"א - שמעתי שרייאן סטאק נשוי או יש לו חברה, שאיך נאמר את זה, אוהבת להפשיל את בגדיה בפומבי או מול המצלמה... האם זה נכון...? (ואם כן, קחי את ראיין סטאק, אני אקח את החברה
)

לאאאאא

היתה לו חברה כשהוא שיחק בספרד והיא היתה איזו נערת פלייבוי... והוא ממש לא נשוי ולא ניראה לי שישי לו חברה מהארץ... אבל הבן אדם שווה... והאמת היא שהחברה שלו ממש ממש לא...

סלים וארזה

New member
מנהל
עם כל הכבוד ריאן סטאק הוא לא סנטר אין לו מסה, הוא לא משחק עם הגב לסל, מגוון התנועות שלו ברחבה הוא מוגבל. זה כמו שאנדרה ספנסר שיחק לעיתים כשחקן פנים וגם הוא לא סנטר. הסנטר היחיד ברמת גן הוא ארז מרקוביץ. החסרון הוא הקליעה שלו, גמלוניות והנטייה שלו לביצוע עבירות. לריאן סטאק יש ניתור טוב ויש לו יכולת קליעה מחצי מרחק וכן צעד ראשון מהיר מול סנטרים אמיתיים ששומרים עליו. ריאן הוא פורוורד לא סנטר.

חומד...

ריאן סטאק הוא סנטר... אז נכון שהוא שרוך שכזה... גבוה, רזה ולא ממש רחב אבל הבן אדם חזק תאמין לי... הוא לא שום פורוורד הוא סנטר וזה מה שהוא עושה בקבוצה... והארז מרקוביץ´ הזה הוא ממש לא סנטר והוא ממש רחוק מזה... הוא שחקן אפילו דיי גרוע ניראה לי כל העונה הוא קלע 8 נקודות... אפילו ששיתפו אותו במשחק הוא כמעט ולא עשה נקודות וגם לא עזר לקבוצה... אני מאוד אוהבת את המשחק של ריאן... וזה פשוט יפה שהוא קולע דאנקים מעל הראש של שארפ ונייט וכל מכבי... חומד חומד חומד של שחקן... צריך עוד כאלה... יום טוב

למעלה