בקשר לפאריס באנייטט

בקשר לפאריס באנייטט

בואנה אנשים היא פשוט מדהימה אני כל כך מקוה בשבילה שתזכה היא הכי משכה את תשומת לבי למרות שקשה לי להאמין שהיא תזכה כי היא ממש פנטז'יה עכשיו חבר'ה לא מצאתי את השירים שלה באינטרנט יש מצב שלמישהו פה יש כמה שירים שלה במחשב ויכול לשלוח לי דרך האסיקיו או מסנג'ר? פליזז מתחנןן אם כן תשאירו הודעה ואני יתן לכם תא האיסיקיו שליי או מסנגר תודה תודה עונה ענקיתתתתתת

MeetLofe

New member
דבר ראשון יכלת לנצלש

דבר שני היא לא תזכה כי השנה יזכה גבר וכמה שרשורים מעל הבאתי למישהי אתר שצריך להרשם ואפשר להוריד גם קליפים וגם קבצי אודיו

oceanblaze

New member
למה טפשי?

רוב הסיכויים שיזכה גבר. - יש רוב של גברים בטופ 7. - ככל הנראה, הטופ 3 יהיו כריס, קלי וטיילור. שזה אומר שגם כאן יהיה רוב של גברים. - כמה מתחילת התוכנית מהמרים שגבר יזכה בתחרות, כריס ליתר דיוק. [בבקשה לא לשאול אותי "מאיפה לך!?!?". הכל לפי סקרים. כריס, קלי וטיילור מובילים, כשכריס הוא המוביל ביותר. והאמת שגם סיימון אמר שלדעתו הפעם ינצח גבר, ושהמתמודד המועדף עליו הוא כריס, אז זה לא מובא מהראש שלי. תודה.]

shushka9

New member
../images/Emo60.gifממ..

אמרת שגבר ינצח.. בעקרון אני מתה שכריס ינצח וכמו שאני בטוחה שכולנו שמנו לב, הוא אכן גבר, אבל מאיפה אתה בטוח שזה יהיה גבר השנה?

Bob Fred

New member
כריס בטוח לא יזכה ויש סיבה:

כמו שנה שעברה שפורסמו שקונסטנטין יהיה ב3 הראשונים והוא עף בערך בשש הראשונים ככה גם כריס..אני לא אומר שהוא יעוף דווקא בשש אבל הוא לא יגיע יותר רחוק מהשתיים הראשונים. בטוח לא יזכה. אם אני יכול לנחש מי יזכה או שקתרין כי אנשים פשוט אוהבים אותה או קלי למרות שמאוד לא מגיע לה וגם לא לקתרין כי ההופעות שלה פשוט נוראות ואיומיות מבחינה במתית ולא מבחינה ווקאלית. אמריקן איידול מוצאת את מה שאמריקה אוהבת ולא את הזמרים המוכשרים ביותר...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif נכון.

תראה, אני לא יודעת מה היה מצבו של קונסטנטין בסקרי אינטרנט וכדומה שנה שעברה. אבל אני מאמינה שנראה את כריס גם בגמר, פשוט כי השופטים אוהבים אותו (וזה מאוד משפיע על דעת הקהל), הקהל אוהב אותו וגם ההופעות הגרועות ביותר שלו לא הובילו אותו לבוטום 3. אני לא אומרת שזה לא יכול לקרות - אני פשוט מאמינה שנראה אותו הולך עד הסוף בתוכנית (ואני אומרת את זה באובייקטיביות גמורה. אני אישית לא מתלהבת ממנו יותר מדי).

shushka9

New member
../images/Emo60.gifגם אני לא יודעת מה היה הקטע

עם קונס, כי לא ראיתי שנה שעברה, אבל אני באמת מסכימה איתך שהשופטים מתים על כריס ומה לעשות, רוב הזמן אמריקה מאמינה לשופטים! בעיקר לסיימון, וסיימון מת על כריס! אפילו השבוע שבתור מעריצה ענקית של כריס אני יכולה להגיד שההופעה לא הייתה הכי טובה שלו, הוא עדיין לא הגיע לבוטום 3! הוא גם יפה, גם שר מדהים, גם איש משפחה כזה שכולם אוהבים... יש לו הכל לדעתי, ואני מקווה שהוא ימות! אם פיקלר/פריס ינצחו אנ'לא יודעת מה אני אעשה. אחרי האודישן הראשון פריס עלתה לי על העצבים! היא פשוט מעצבנת! מאז ההופעה שהיא נראתה כמו הארנב של דוראסל (בטריות) היא פשוט מעצבנת אותי. יש לה יכולות ווקליות מדהימות אבל אין לה קול יפה לדעתי. ופיקלר לייקאבל בלבד. אני לא חושבת שמגיע לה אפילו להיות איפה שהיא כרגע. היא מטומטמת (אפילו אם היא לא והיא עושה ת'עצמה היא מטומטמת.. כי היא פשוט כן=/) ואפילו אם היא חמודה, זה לא מספיק לדעתי כדי לנצח את אמריקן איידול. זאת תחרות שירה ולא כמה חמוד אתה יכול להיות עם המבטא הדרומי והחוסר ידע כללי! אם זה היה זה היא הייתה לוקחת בגדול אבל זה לא, והיא לא שרה משהו, אז היא צריכה לעוף כבר! וקת'רין טובה לדעתי. ממש טובה. טובה מספיק כדי להגיע לגמר. אבל אני רוצה שכריס ינצח!

shushka9

New member
../images/Emo60.gifחחחחחחחח אני לא מבינה למה

כתבתי ימות התכוונתי הלוואי שהוא ינצח ימות?! חס וחסה! איך זה הגיע לשם בכלל?!?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה עבר לך בראש כשכתבת את הפוסט הזה?

MeetLofe

New member
סיימון לא משוגע על כריס

הוא כבר 3 שבועות לא מחמיא לו יותר מדי

walla246

New member
טוב את האמת...

סיימון אמר לא פעם שהשלושה המובילים שלו הם כריס טיילור וקלי. בלי קשר לעובדה שאני די משוחדת לכיוונו של אייס אהובי
אם מסתכלים נטו מבחינה ווקלית ממה שהם הספיקו להראות עד עכשיו בתוכניות של הטופ 12...אני חושבת שהקהל אמר את דברו בכך שכריס טיילור וקלי הם היחידים שעוד לא מצאו את עצמם באף שבוע בבטום 3 [אם אני לא טועה?!] אל תיהיו כלכך בטוחים שהכל עד כדי כך מושפע מסימון ומהשופטים... לאלה בנינו שראו שנה שעברה,אתם וודאי זוכרים שבטופ 6 אם אני לא טועה,סימון אמר לאחד המתמודדים [סקוט סייבול] שהשבוע "כדי לו לארוז את החפצים שלו כי הוא הולך הביתה"...ובאותו השבוע הוא לא היה אפילו בבטום 3...ושבוע אחרי בטופ 5 אז שסימון אמר שהפעם ההופעה היתה טובה ושהוא רוב הסיכוים נשאר-הקהל העיפו אותו... תבינו מזה לבד שלפעמים לקהל יש דעה שונה לחלוטין מלשופטים

MeetLofe

New member
בזה אני מסכים איתך

ועוד הקהל באותו שבוע האמריקאים הטיפשים האלה עיפו את קונס/: האמריקאים נוטים להעיף אנשים אחרי הופעה די טובה שלהם/:

whatever4

New member
נכון אבל..

יכול להיות שגם הערות כאלו משפיעות על הצופים. כלומר, יכול להיות שבגלל שסיימון אמר לסקוט ש"השבוע אתה הולך הביתה" דווקא זה מה שגרם לאנשים להצביע בעדו. אבל בעיקרון- הכל יכול להיות.

למעלה