בקשר לעשירים ומפורסמים

לנצח nir

New member
בקשר לעשירים ומפורסמים

העונה השנייה בלי כל מי שהכרנו!!!! רק לוסיאנו ואלנה נשארים חוץ מזה מה קורה פה? מזמן לא הייתי פה.......
פשוט שברו לי את הגב מרוב שעורי בית מבחנים ואמהות.... וגם.. גילךיתי לבת מהכיתה שאני אוהב אותה.....

לנצח nir

New member
ועוד משהו.. בבקשה תשאירו הודעה

במסרים או מה שבא לכם אני מת להכיר אותכם..... להלן רשימת הסדרות (חלקית) שבהם צפיתי ואני צופה כעת עשירים ומפורסמים לנצח נשים קטנות אזמרלדה חצי בשם האהבה פרק בודד של לגעת בתחת בטי בובה פראית (רק חצי סדרה) מיליידי המלאכים אינם בוכים אנה המתוקה קצת מירח פראי (מבצע דפוק של ערוצי זהב) אהבה אסורה חצי קםפה בניחוח אישה פנינה שחורה קצת צחוק הגורל ועוד הרבה

viki2002

New member
צפית בעיקר סמה שאני צפיתי

היי מה קורה? פתחתי את הרשימה שלך ואני פשוט רואה רשימה של טלנובלות מקסימות, שחלקן לא זכו לפרסום רב...וחבל.... ממש אהבתי את לנצח נשים קטנות ואת עשירים ומפורסמים...אהבתי גם את כל הטלנובלות עם אנדראה דל בוקה ששודרו פה... כמו כן, אני צופה עכשיו בעיקר ב"הפיתוי". לפניכן צפיתי בבטי המכוערת ובצחוק הגורל. הייתי ממש שמחה לדעת את דעתך על עשירים ומפורסמים ועל לנצח נשים קטנות... מקווה שתשאיר לי תגובה.... ביי ויקי2002

לנצח nir

New member
אוי ויקי

לנצח נשים קטנות היה סדרה ארוכה מאוד....... אבל היה שווה בגלל קרלה אותו סיבה בעשירים (שאגב היחה מאוד מסובך ואהבתי מאוד את זה) חוץ מזה את מוזמנת להשאיר לי הודעה בשלוש דרכים הפורום המסרים והאיימיל שלך ניר לנצח

viki2002

New member
עשירים ומפורסמים ולנצח נשים קטנות../images/Emo70.gif

תגיד, לנצח נשים קטנות משודר איפשהו עכשיו? ועשירים ומפואסמים? אם כן, אז למה אני לא יודעת מזה? הסוף של עשירים ומפורסמים היה די מאכזב.....ציפיתי למשהו יותר דרמטי........ אבל הסידרה מהממת.........והצוות של השחקנים גם. לנצח נשים קטנות, היה ארוך מדי...זה נכון......אבל היה מעניין..... שמת לב שגם בנשים קטנות וגם בעשירים ומפורסמים קרינה זמפיני משחקת את אותה הדמות - קרלה לוסרו... ואפילו לקחו קטע מלנצח נשים קטנות, איפה שהיא רוצחת מישהו בכלא ושמו את זה גם בעשירים ומפורסמים כאחותה של הלנה או משהו...אני כבר לא זוכרת..... אז איזה טלנובלות אתה הכי אוהב מכל הרשימה הענקית שרשמת??? זה בערך מספר הטלנובלות שראיתי בכל חיי.

לנצח nir

New member
כן... הכנסי

המפיקים של עשירים ומפורסמים אהבו את קרינה זמפיני (ששאגב תוכלי לראות ספיישל שלה כאן למטה) והביאו אותה הסוף באמת היה טיפה מאכזב אולי זה קשור לעובדה שלעשירים ומפורסמים יש 3 עונות..... עד כמה שידוע לי עשירים משודרת בבריזה בyes ולנצח נעלמה ובל!!!!!!!!! כן גם אני שמתי לב לחיקוי הזה אבל למי אכפת קרינה זמפיני המלכה שלך ניר

באנה ניר... טוב שלא הגזמת

באנה ניר... כמה טלנובלות?! ציטוט:"עשירים ומפורסמים לנצח נשים קטנות אזמרלדה חצי בשם האהבה פרק בודד של לגעת בתחת בטי בובה פראית (רק חצי סדרה) מיליידי המלאכים אינם בוכים אנה המתוקה קצת מירח פראי (מבצע דפוק של ערוצי זהב) אהבה אסורה חצי קםפה בניחוח אישה פנינה שחורה קצת צחוק הגורל ועוד הרבה" כמה אפשר? נראה לי הטלויזיה פתוחה אצלך נונסטופ על טלנובלות או שבסוף שבוע אתה תקוע על הטלויזיה על כל השידורים החוזרים בויוה... איך אתה יכול? תגיד יש טלנובלות שאתה לא רואה? (חוץ מלחיי וקטנטנות) ב
מעין

לנצח nir

New member
ברור.

אלופים פיורלה ועוד אגב ראיתי גם קטנטנות.... ולהתאהב גם...... אני מכור לטלנובלות.... :) מפריע?

נועוש 17

New member
טוב הנה הרשימה לי../images/Emo70.gif

טוב הטלנובלות שאני אוהבת לראות הם
לגעת באושר בובה פראית ( שהמתחלה לא אהבתי). קטנקטנות. פני מלאך. אני בטי המכוערת ( לא אהבתי מהתחלה). יאגו. לפעמים אני רואה הפיתוי. נאנו. גבריאלה. פנינה שחורה. זניגירה. סיונריה.

$ מעיין $

New member
נועה ...

אם לא אהבת את הטלנובלות "בובה פראית" ו-"אני בטי המכוערת" למה ראית אותן בכלל?!

נועוש 17

New member
טוב אז ככה מעיין

בובה פראית אהבתי אבל כל כך אבל חברה שלי שלעבר אמרה לי ליראות זה יפה אז ראיתי. אמרתי לה שאני לא רוצה אז ראיתי, בטי לא אהבתי בגלל זה היה מגעיל מהתחלה ואחר כך היא השתנה אז רציתי ליראות

Hurakano

New member
ניר, אל תעלב אבל..

יש לך חיים ????? איך אתה מספיק לראות את כל מה שאתה רואה ועוד נשאר לך זמן לנשום ?? זה מעניין... אני רק רואה יאגו ובובה פראית.. אנשים איך אתם עומדים תחת הלחץ ?

adrian -dz

New member
לניר !

אני חדשה -ישנה בפורום זאת אומרת לא הייתי הרבה זמן ועכשיו חזרתי אז בשבילך הטלנובלות שאני רואה וראיתי הן: דוגמניות 90 60 90 העונה השניה לחיי האהבה בשם האהבה בובה פראית שקרים זינגרה אנטונלה סלסטה טופז אזמרלדה רק נשיקה פנינה שחורה פני מלאך על כנפי התשוקה הפיתוי אני בטי המכוערת לעולם לא אשכחך כלוב הזהב הפולשת (התחיל היום בויוה פלטינה ) מריה מריה קפה בניחוח אישה מעבר לאופק עשירים ומפורסמים ובערוץ הספרדי: חלומות ורודים פלומה - הגרסה של פרו ל " קפה בניחוח אישה" אשה מאוהבת

והרשימה שלי היא:

1. בובה פראית 2. לגעת באושר 3. אני בטי המכוערת - בפרק הראשון שראיתי בכיתי.... 4. בשם האהבה - בהתחלה לא אהבתי עם הזמןנדבקתי למסך 5. צחוק הגורל 6. לחיי האהבה אני הכי אהבתי את בטי כמובן אח"כ את לגעת בתחת אח"כ את בשם האהבה והשתיים האחרות עדיין לא נגמרו

Rotem Lisa

New member
פאפא!!!! חזרתי לפורום בשבילך..

פאפא הוא לא מכור, הוא מכור מאד!! יא פאפא מחושמל
אי ניד טו גו, בעע-ביי

למעלה